Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

California Fitness Glutamine (400 g)

cuparati California Fitness Glutamine

Pret TVA inclus: 72.20 lei


  Producator: California Fitness

  Cantitate: 400 g

  Descriere: Glutamina este cel mai solicitat aminoacid din punct de vedere metabolic, şi, din această cauză, este aminoacidul cel mai probabil de a fi carent datorită exerciţiilor şi stresului. Întrucât 60% din ţesutul muscular este alcătuit din glutamină, carenţa sa poate avea un efect catabolic asupra muşchiului ... ceea ce nu este o situaţie prea bună pentru culturişti sau atleţii de performanţă. Suplimentarea glutaminei este unicul element vital pentru Balanţa Pozitivă a Nitrogenului (BPN), starea metabolic optimă pentru construirea ţesutului muscular striat.
     California Fitness Glutamine are in special un effect anti-catabolic, conţinând doar L-Glutamină liberă pură (cea mai bioactivă formă) derivată din cele mai bune materii prime de nivel farmaceutic. Glutamina este extrasă prin procedee controlate calitativ foarte strict, ce asigură faptul că vei primi un supliment de glutamină pură. Fiecare doză este micro-cristalizată pentru o absorbţie imediată. Tragi tare pentru a avea acei muşchi! California Fitness Glutamine te ajută să-i păstrezi!


  Porţia recomandată:o linguriţă (4,5g)

  Doză şi mod de utilizare: Ia o linguriţă cu vârf în fiecare zi. Această pudra nu are gust şi se dizolvă uşor în apă sau în băutura ta favorită.

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Nu se recomandă persoanelor sub 18 ani.

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)