Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

California Fitness 100% Whey Protein ( 500 g, 1000 g, 2270 g)

California Fitness whey protein

Pret TVA inclus:

1000 g - 98.10 lei

2270 g - 206.90 lei


  Producator: California Fitness

  Descriere produs: Suplimentarea alimentatiei obisnuite cu proteine este deosebit de benefica persoanelor care practica exercitii fizice. Conform unor principii fiziologice exerciti lei, leiul fizic determina, in timp, cresterea masei musculare.
  Primul care a demonstrat ca sportivii au nevoie de o cantitate mai mare de proteine a fost profesorul roman dr. Gontea I. de la Institutul de Medicina din Bucuresti, in anul 1974. Se cunoaste faptul ca In organismul persoanelor care practica exercitii fizice se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinta a accelerarii proceselor degradative a proteinelor (canibalism muscular), atunci cand nu dispun de cantitati suficiente de proteine. Un echilibru azotat pozitiv (urmat de cresterea masei musculare) necesita aportul unui supliment proteic In care aminoacizii (constituenti ai proteinelor) esentiali sa fie Intr-un raport optim care sa asigure o stare anabolica. Daca proteinele consumate sunt in cantitati inadecvate sau de calitate inferioara, nu se poate realiza un echilibru azotat pozitiv. In general, consumul de alimente uzuale nu asigura necesarul proteic pentru cresterea masei musculare, deoarece cantitatea si calitatea proteinelor din alimente scad prin prelucrarea acestora. Albumina din ou este deseori citata ca si standard pentru proteine de calitate superioara. 100% Whey Protein cu gust de vanilie, ciocolata sau capsuni este mai complet decat albumina si ofera numeroase beneficii. Asigura sportivilor un aport nutritional valoros datorita glutaminei si aminoacizilor cu catena ramificata. Glutamina serveste ca si combustibil pentru sistemul imunitar, asigurand un efect anticatabolic si este implicat In sinteza proteinelor. Un efort fizic intens, prelungit, poate duce la scaderea nivelului de glutamina. Aminoacizii cu catena ramificata sunt componente ale proteinelor musculare; acestia participa la constituirea rezervelor musculare de glicogen si la refacerea proteinelor distruse in timpul exercitiilor. Utilizarea unor suplimente alimentare cu proteine se recomanda si persoanelor mai in varsta, caci odata cu imbatranirea, masa musculara a organismului se "topeste" lent, favorizand depunerea grasimilor. Produsul 100% Whey Protein contine proteina din zer care este cea mai buna in cresterea musculara.

  Cantitate: 500 g, 1000 g.

  Aroma: ciocolata, vanilie, capsuni

  Porţia recomandată: 2 linguri (30 g)

  Continut per 1 lingura (15g):

 • Concentrat proteic din zer - 13,66g
 • Izolat proteic din zer - 0,57g Calorii - 55 kJ
 • Grasimi -1g
 • Carbohidrati - 1,2g
 • Proteine - 11g
 • Doză şi mod de utilizare: Amestecaţi 2 linguri cu vârf în 30 ml de lapte, suc de fructe sau apă şi veţi obţine un shake delicios. Consumaţi două shake-uri pe zi pentru o creştere musculară optimă.

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Nu se recomandă persoanelor sub 18 ani.

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro