Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

California Fitness ThermoXtreme Hardcore - Produs Nou!

ingrediente eficiente in cresterea energiei eliberate de organism si a oxidarii grasimilor

california fitness thermoxtreme

Pret TVA inclus: 62.70 lei lei

 


  Producator: California Fitness

  Descriere produs:Suplimentul alimentar ThermoXtreme Hardcore a fost realizat de compania California Fitness in urma studierii celor mai recente date clinice privind ingredientele eficiente in cresterea energiei eliberate de catre organism si a oxidarii grasimilor.
  ThermoXtreme Hardcore contine un amestec de plante care, asociat cu o dieta corespunzatoare si exercitii fizice, poate duce la pierderea in greutate si obtinerea unei siluete zvelte. Aceste plante sunt: guarana, Yerba mate, maca, Citrus auratium, ceai verde, scoarta de salcie alba si radacina de Ginger.

  Detaliile produsului

  Guarana: provenita din bazinul hidrografic al Amazonului, este deosebit de raspandita mai ales in Brazilia. Imbunatateste functiile cognitive, memoria, rezistenta  fizica si psihica. Este cunoscuta pentru continutul ridicat de cofeina. Boabele de guarana contin aproximativ  2-4.5% cofeina, in timp ce boabele de cafea 1-2%. Principalele substante biologic-active sunt guaranina, aproape identica cu cofeina, si alcaloizii teobromina si teofilina. Efectele cofeinei sunt binecunoscute: stimuleaza sistemul nervos central, creste rata metabolismului  si are un usor efect diuretic. De asemenea, inhiba pofta de mancare, ajutand in acest fel la pierderea in greutate.

  Ceea ce face ca guarana sa fie atat de diferita de cafea este faptul ca cofeina din guarana se elibereaza treptat si astfel absorbtia acesteia se face in mod continuu. In timp ce guaranina este eliberata treptat, energia creste si este mentinuta la un anumit nivel, spre deosebire de cofeina din cafea, care produce o crestere de moment a energiei, urmata imediat de diminuarea ei.

  Yerba mate creste in regiunile salbatice ale Paraguayului si contine 196 de substante active: vitamine, minerale, polifenoli  cu proprietati antioxidante puternice. Dar, cea mai importanta substanta este mateina, un alcaloid xantinic care se pare ca intruneste cele mai bune proprietati ale xantinelor. Ca si alte xantine, stimuleaza sistemul nervos, dar nu produce dependenta. Yerba mate, prin substantele pe care le contine, mentine pe perioade indelungate producerea de energie (cu ajutorul oxigenului), ceea ce duce la arderea mai multor calorii, la ameliorarea functiilor inimii, cresterea rezistentei fara producerea de reziduuri, cum ar fi acidul lactic, rezultat prin glicoliza anaerobica (producerea de energie fara oxigen). Yerba mate este de ajutor in pierderea greutatii datorita proprietatilor sale termogenice si de suprimare a poftei de mancare. Creste oxidarea lipidelor si senzatia de saturatie. Efectul sau in pierderea greutatii poate fi atribuit concentratiei saponinelor, care interfereaza cu metabolismul colesterolului si intarzie absorbtia intestinala a grasimilor.

  Maca  este o sursa deosebita de nutrienti vitali organismului, ale carei substante actioneaza sinergic. Maca creste energia, rezistenta, vigilenta, elimina starea de oboseala, imbunatateste echilibrul hormonal al organismului si este eficienta in mentinerea greutatii corporale.

  Ceaiul verde are numeroase efecte benefice asupra organismului. Extractul de ceai verde, ca multe alte plante, este standardizat in faza de productie, pentru a garanta ca un anumit procent din substantele active ale plantei ramane prezent in forma finala  tableta. Principalele substante active din ceaiul verde sunt polifenolii, sub forma unor flavonoide, cum ar fi: catechinele si galat de epigalocatechina (EGCG). Polifenolii - flavonoidele, catechinele si epigalocatechin galatul (EGCG) sunt antioxidanti puternici care interfereaza si reduc inmultirea anumitor tipuri de celule canceroase. S-a demonstrat ca activitatea antioxidanta a EGCG din extratul de ceai verde  este de 100 de ori mai puternica decat a vitaminei C sau E. Inr-un studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition s-a demonstrat ca extractul de ceai verde creste energia, ca urmare a cresterii metabolismului datorita concentratiei de catechine polifenoli din ceaiul verde. Acestea intensifica oxidarea lipidelor si termogeneza (rata de ardere a caloriilor de catre organism). Ceaiul verde inhiba absorbtia grasimilor si ajuta la regularizarea glicemiei. Expertii considera ca catechinele din ceaiul verde inhiba patrunderea glucozei in celulele grase. De asemenea, inhiba pofta de mancare.

  Scoarta de salcie alba, datorita continutului de salicina, este cunoscuta si sub denumirea de aspirina naturala si este utilizata, in primul rand, pentru reducerea durerilor si inflamatiilor. Are activitate antioxidanta, antiseptica si de crestere a imunitatii. Este eficienta si in scaderea greutatii corporale, fiind utilizata in acest scop in suplimentele alimentare. Are activitate termogenica si accelereaza metabolismul grasimilor.

  Radacina de ginger actioneaza ca un stimulant, deplasandu-se lent prin tractul intestinal si energizand organismul prin fluxul sanguin. De multa vreme, se stie ca intervine in procesele metabolice si reduce greutatea corporala. Imbunatateste motilitatea gastrica, ceea ce determina evacuarea mai rapida a alimentelor din stomac si ajuta digestia.

  ThermoXtreme Hardcore

  Supliment alimentar cu extracte de plante

  120 capsule =  70,32 g

  O capsula (586 mg) contine:                                                                               

  Guarana (cofeina std. 22%)     200 mg
  Maca (macamide/macaene std. 0,6%) 100 mg
  Citrus aurantium (sinefrina std. 6%)      75 mg
  Extras de ceai verde (catechine std. 45%)        35 mg
  Scoarta de salcie alba (salicina std. 15,5%)      25 mg
  Yerba Mate (cofeina std. 20%)           16 mg
  Pulbere de radacina de ghimbir (gingeroli std. 5%)       15 mg  
  Variatia ingredientelor  +/- 5%

  Mod de administrare:
  ca supliment alimentar, 2 capsule inainte de micul dejun si 2 capsule dupa amiaza. Pentru inceput, utilizati jumatate din doza recomandata, timp de sapte zile, pentru a va adapta toleranta. A nu se depasi 4 capsule pe zi. Daca aveti probleme cu somnul, evitati administrarea capsulelor dupa ora 4 pm. Rezultatele cele mai bune se obtin prin combinarea cu o dieta controlata caloric si un program de antrenament fizic.

  ATENTIE:

  Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase cu varsta  peste 18 ani.
  Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza.

  pdf

  Descarcati aici prospectul! (momentan nu este disponibil)
 

 

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)