Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea cancerului de colon sau rect cu produse CaliVita

Este o tumora maligna in colon. Polipii colonici benigni pot fi precursori ai cancerului de colon.

Cancer de colon si rect are ca simptome : sange vizibil in scaun, scurgeri sanghinolente din anus, constipatie alternata cu diaree, balonari dureroase.
Frecventa cancerului de colon este mai crescuta la pacientii la care predomina regimurile alimentare sarace in fibre. Modificarile de flora intestinala, constipatia la persoanele cu alimentatie densa in general dar saraca in fibre, sunt factori care trebuie luati in seama in carcinogeneza colonului.
In cancerul intestinului subtire apar senzatii de voma si colici. In cancerul intestinului gros apar dureri in zona, alternativ diaree si constipatie. Defecatia se face cu durere.

Cancerul de colon poate altera o buna inchidere a anusului, cauzand o senzatie persistenta de defecatie. Cancerul situat mai sus pe colon poate da si dureri abdominale. Poate exista sau nu, o scadere dramatica in greutate.


 

Produse naturale Calivita recomandate in cancer de colon:

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

2009 © calivitavelcu.ro