Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea cancerului la plamani cu produse CaliVita

Cancer la plamani: tuse care persista mai mult de 2 - 3 saptamani, cu alterarea starii generale, sputa cu firisoare de sange.
Este o forma frecventa de cancer care produce nise cu expectoratii sanguinolente, rar hemoptizii, dispnee, senzatie de opresiune toracala, uneori junghiuri. Intai tusea este uscata, apare raguseala si senzatia de plaman incarcat. Culoarea sputei este ca pelteaua de coacaze. Bolnavul slabeste.
Cel mai important factor cancerigen in cazul plamanilor este fumatul. Conteaza cantitatea de tigari fumate pe zi, dar se imbolnavesc si cei care nu fumeaza dar stau in mediu cu fum de tigara. Agentul principal din tigara care este vinovat este benzpirenul. Agentii cancerigeni provin atat din tutun, cat si din foita de tigara. Alti factori favorizanti sunt inhalarea unor substante nocive si poluarea aerului atmosferic cu substante cancerigene (fum eliminat prin cosurile fabricilor, gaze de esapament).
 

Produse naturale Calivita recomandate in cancer la plamani:

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

2009 © calivitavelcu.ro