Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea cancerului gastric cu produse CaliVita

Cancerul gastric, cel mai frecvent, produce dureri ale stomacului. Se deosebeste de ulcer deoarece nu este sincron cu alimentatia, ci are un caracter neregulat si progresiv.

Apare impreuna cu simptome precum: scaderea greutatii, pierderea poftei de mancare (in special pentru carne), greturi si varsaturi cu aspect de drojdie de cafea, scaun negru, dureros, dureri, usturimi in zona, dificultati la mancat, inghitit, greturi, indigestii.
Factorii care favorizeaza aparitia cancerului gastric sunt: alimentatia, tutunul si alcoolul, la care se adauga stresul, un element intalnit in toate tipurile de cancer. Aproape 77% dintre bolnavii de cancer gastric au consumat carne grasa prajita.

Trebuie atentie in alimentatie deoarece abuzul de grasimi prajite concomitent cu lipsa produselor lactate stimuleaza factorii favorizanti ai cancerului. Grasimile prajite provoaca tulburari ale secretiei gastrice (cu actiune cancerigena), iar lipsa de colina din lapte - cu actiune protectoare asupra mucoasei stomacului - accentueaza aceasta. Se mai adauga si alti factori favorizanti cum ar fi modul irational de pregatire a alimentelor, mesele neregulate, stresul cotidian, dentitia proasta, etc. In plus, 92% din bolnavii de cancer gastric sunt vechi fumatori, iar 42% alcoolici.
 

Tratament Naturist Cancer Gastric Comentat de Florescu Andreea in data de . Foarte interesant articolul! Mi-a fost de ajutor. 5

Produse naturale Calivita recomandate in cancer gastric:

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro