Calivita 

 

 

 

 

Coenzima Q 10 Sublinguala (30 capsule)

Coenzima Q10

Pret TVA inclus: 89,65 lei

buton_vizualizare_aviz 

   

  Beneficiile Produsului Coenzima Q 10 Sublinguala

  Este responsabilă pentru producerea a 95% din energia necesară organismului;

  Este un antioxidant intracelular puternic;

  Previne ateroscleroza;

  Previne sinteza anormală a unor proteine şi prin aceasta unele afecţiuni degenerative;

  Stabilizează membranele celulare;

  Forma Sublinguala pentru o absorbtie ridicata;

  Benefica in afectiunile cardiovasculare.

  Prospect Coenzima Q10 Sublingual de la Calivita

  Coenzima Q10 (CoQ10) este o substanţă relativ recent descoperită şi acceptată de lumea ştiinţei pentru efectele sale benefice.

  Coenzima Q10 a fost izolată din mitocondriile celulelor inimii de vită, în anul 1957, de către Frederick Crane de la Enzyme Research Center din cadrul Universităţii Wisconsin - USA. Foarte curând, prezenţa coenzimei a fost descoperită în toate membranele celulare ale tuturor speciilor regnului animal şi vegetal.

  Se găseşte, de asemenea, în toate celulele organismului uman şi este indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice, datorită rolului major deţinut în transportul energiei necesare celulelor.

  Beneficiile Coenzimei Q10Coenzima Q10 acţionează ca parte a unei clase de substanţe - aceea a enzimelor şi facilitează activitatea acestora.

  În organismul uman, coenzima Q10 este sintetizată în cantităţi optime în special în primele trei decenii ale vieţii. După vârsta de treizeci de ani, descreşte odată cu procesul îmbătrânirii, necesitând suplimentarea sa prin alimente şi/sau suplimente alimentare.

  Diverse studii de specialitate privind CoQ10 au relevat faptul că un organism tânăr şi sănătos produce aproximativ 300 mg de coenzima Q10 pe zi, nivel care scade după vârsta de treizeci de ani.

  Cercetătorii au demonstrat că în cazul unei diminuări a cantităţii de coenzimă Q10 cu numai 25 % faţă de nivelul normal, apar probleme de sănătate cum ar fi: disfuncţionalităţi cardiace, hipertensiune arterială, scăderea capacităţii de apărare a organismului (sistem imunitar deficitar), pierderi în greutate, scăderea energiei, şi chiar moartea. O diminuare a nivelului de coenzimă Q10 cu 75% este fatală! Pentru adulţi, se recomandă suplimentarea coenzimei Q10 cu 30-90 mg/zi, cantitate ce poate fi mărită de medicul specialist.
  În organismul uman, cele mai mari concentraţii de coenzima Q10 se află în inimă, rinichi şi ficat.

  Suplimentarea organismului cu CoQ10 are numeroase beneficii pentru sănătate. Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant, acţionează eficient şi în: diabetul zaharat, gingivite, boli cardiovasculare.

  Coenzima Q10 are un rol important în prevenirea cancerului, a infarctului miocardic şi a altor afecţiuni cauzate de acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Studiul coenzimei Q10 a suscitat interesul cercetătorilor pentru utilizarea acesteia în afecţiunile cardiace. S-a constatat că administrarea acestui supliment alimentar unor persoane cu afecţiuni ale inimii a dus la ameliorarea stării lor de sănătate, deoarece aceste persoane au un nivel scăzut de coenzimă Q10 în celulele inimii.

  Rolul principal al coenzimei Q10 în organism este acela de catalizator al metabolismului – un lanţ de reacţii chimice complexe prin care hrana este descompusă şi transformată în energie pe care o utilizează organismul. Având rol în producerea energiei, este deosebit de importantă pentru atleţi şi culturişti.

  Suplimentul alimentar Sublingual CoQ10 fabricat de CaliVita International asigură o absorbţie şi utilizare optimă a coenzimei Q10 de către organism.

  Acest produs se absoarbe la nivelul mucoasei bucale şi astfel acţionează mai repede, deoarece este evitată bariera gastrointestinală. Produsul se recomandă, în special, în situaţii în care digestia şi absorbţia în tractul digestiv sunt afectate. Un alt beneficiu al Sublingual CoQ10 constă în concentraţia mai crescută, adică 30 mg.

  Iata cateva pareri ale clientilor despre Coenzima Q 10 Sublinguala

  "Procesul de imbatranire a incetinit evident"

  Fiindca am trecut de pragul de 30 de ani de ceva timp, consum produsul Coenzima Q10 Sublinguala. Se administreaza usor, fara apa, sub limba, are un efect miraculos si imi confera energie pe intreg parcursul intregii zile de munca, ce uneori are 12-14 ore. Si mama mea care are 83 de ani consuma acest produs, iar procesul de imbatranire a incetinit evident.

  ***

  "Nu imi mai sangereaza gingiile"

  Dupa administrarea produsului Coenzima Q10 sublinguala timp de o luna am avut surpriza sa constat ca nu imi mai sangerau gingiile atunci cand ma spalam pe dinti. Sunt indragostita de acest produs miraculos si il recomand cu caldura tuturor persoanelor obosite, cu probleme cardiace sau paradontoza.

  ***

  "Retea permanenta pentru boala de inima a mamei"

  Coenzima Q10 Sublinguala m-a ajutat sa scap de oboleala cronica, mi-a crescut rezistenta la efort fizic si intelectual, imi mentine un tonus general ridicat, m-a scapat de cosmarul parodontozei. In combinatie cu Protect 4 Life amelioreaza durerile musculare. Mamei mele i-am inclus acest produs in "reteta permanenta" pentru cardiopatie ischemica, impreuna cu Cholestone si Omega 3 Concentrat de la Calivita. Consumand acest produs m-am convins ca acest produs este unic, deosebit de eficace si pentru cate beneficii aduce, are un pret accesibil.

   

  Recomandari Coenzima Q10 Sublingual: Mod de administrare Coenzima Q10:

  Adult (18-50 ani) - preventiv
  Afectiuni cardiace
  Antioxidant
  Aparat cardiovascular
  Aritmie cardiaca
  Arteriopatie obliterana
  Ateroscleroza
  Boala Alzheimer
  Cancer de colon
  Cardiopatie ischemica
  Circulatie sanguin[ (imbunatatire)
  Degeraturi
  Epilepsie
  Gingii sanatoase
  Hipertensiune arteriala
  Infarct miocardic (prevenire)
  Insuficienta cardiaca
  Imbatranire tesuturi (intarziere)
  Leucemie
  Lupus eritematus
  Mialgii (dureri musculare)
  Oxigenare organism
  Parodontoza
  Parkinson
  Persoana in varsta - preventiv
  Plagi (vindecare)
  Pre si postoperator
  Riduri (diminuare)
  Schizofrenie
  Scleroza multipla
  Senilitate (preventiv)
  Sida (tratament adjuvant)
  Ulcer varicos
  Vase sange (fragilitate)
  Zona Zoster

  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-1
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  3-3-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  2-2-2
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0


  Legenda:

  1-1-1 = una dimineata, una la pranz si una seara

   O capsulă Coenzima Q10 conţine:
  Coenzimă Q10 30 mg
  Alte ingrediente: îndulcitor-sorbitol; agent de întărire-stearat de calciu;
  antiaglomeranti-bentonită, dioxid de siliciu; agent de încărcare-croscarmeloză
  sodică; aromă naturală de mentă q.s.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi