Calivita 

 

 

 

 

Coenzima Q 10 (90 capsule)

Coenzima Q10

Acest produs a fost imbunatatit si inlocuit cu urmatoarele produse:

Coenzima Q 10 Sublingual

Super Coenzima Q10 Plus

Mega Coenzima Q10 Plus

  Beneficiile Produsului Coenzima Q10 de la Calivita

  Are un efect puternic antioxidant;

  Se recomandă în afecţiunile cardiovasculare;

  Asigură energie la nivel celular;

  Ajută la menţinerea tinereţii;

  Se recomandă la toate persoanele dupa 30 ani;

  Întăreşte sistemul imunitar;

  Se recomandă în afecţiunile psihiatrice;

  Prelungeşte viaţa.

   

  Prospect Coenzima Q10 de la Calivita

  Vă mai puteţi lua la întrecere cu cei de douăzeci de ani? Nu?

  Simţiţi că aveţi mai puţină energie?

  Care este soluţia?

  Asiguraţi celulelor d-voastră sursa de energie necesară şi rezultatele nu vor întârzia să apară! Coenzima Q10 este o substanţă indispensabilă asigurării energiei necesare celulelor. Dacă celulelor organismului le sunt furnizate toate substanţele necesare, atunci nivelul energetic al acestuia va fi corespunzător. Care este rezultatul? O capacitate de muncă, un elan şi o rapiditate care pot concura cu cele ale tinerilor.

  Persoane care consuma Coenyzme Q10Coenzima Q10 (ubichinona), notată uzual CoQ10 sau CoQ10, este o substanţă cu specific vitaminic. Este asemănătoare vitaminei E, dar are un efect antioxidant mai puternic decât aceasta. Poate fi considerată un fel de catalizator care accelerează procesele biochimice în direcţia favorabilă. Coenzima Q10 este indispensabilă pentru desfăşurarea neperturbată a proceselor biochimice şi pentru buna funcţionare a organismului.

  Carenţa coenzimei Q10 creează perturbări în generarea energiei (energogeneză) şi poate cauza diverse tulburări funcţionale în organism. O scădere a nivelului coenzimei Q10 cu doar 25% poate juca un rol în declanşarea a numeroase afecţiuni.

  De exemplu, dacă în musculatura inimii nu ajunge o cantitate corespunzătoare de coenzima Q10, pot apărea tulburări funcţionale. Până la vârsta de aproximativ treizeci de ani, coenzima Q10 este sintetizată în organism, însă, odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de coenzima Q10 scade, fiind necesară suplimentarea ei prin alimentaţie sau prin consumul de suplimente alimentare.

  Coenzima Q10 (CoQ10, ubichinona) asigură energia necesară celulelor şi, astfel, întregului organism. Această substanţă este prezentă în toate celulele organismului şi este indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice, menţinerii sănătăţii noastre. Carenţa sa generează dereglări în pro­cesele de oxidoreducere ce se desfăşoară la nivel celular şi cauzează astfel diverse tulburări ale bunei funcţionări a organismului. Dacă nu se află într-o cantitate suficientă în organism, pot apărea insufi­cienţa cardiacă, hipertensiunea arterială şi numeroase alte afecţiuni.


  Coenzima Q 10 este sintetizată în organism, în cantitatea necesară, pentru funcţionarea normală a celulelor, până la vârsta de 30 de ani. In paralel cu procesul îmbătrânirii, scade şi cantitatea de CoQ10 din organism, impunându-se suplimentarea sa prin alimente şi, respectiv, prin utilizarea de suplimente alimentare.

  Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor. Structura sa este aproape identică cu cea a vitaminei E, insă efectul antioxidant este mult mai puternic. Poate fi considerată un catalizator care accelerează sau redirijează anumite procese biochimice.

  Din punct de vedere biologic, CoQ 10 are rol reglator în procesul de generare a energiei ce se desfăşoară la nivelul mitocondriilor (minuscule centrale celulare), unde se sintetizează moleculele de acid adenozintrifosforic (ATP), combustibilul cu cea mai mare încărcătură de energie produs de organismul uman.


  Este cunoscut faptul că, în cazul diferitelor afecţiuni ale miocardului (cardiomiopatii), rata de supravieţuire peste cinci ani este foarte mică in absenţa unui transplant de inimă, care este deosebit de costisitor (în SUA, costul operaţiei se ridică la suma de 150.000 dolari).

  Astăzi, există o solutie: consumul sistematic de CoQ10. În SUA, acest produs se află pe rafturile magazinelor alimentare, efectele sale benefice fiind cunoscute în întreaga lume. Numeroase cercetări internaţionale au dovedit eficacitatea şi siguranţa utilizării acestui supliment alimentar.

  Cercetări ştiinţifice asupra Coenzimei Q10


  Spre sfârşitul anilor '80, dr. Peer Langsjoen (Temple, Texas) a studiat 806 pacienţi grav bolnavi de inimă şi a ajuns la concluzia că tratamentul cu CoQ10 a adus ameliorări considerabile, având un efect benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie.

  Conform studiilor comunicate de dr. Langsjoen, majoritatea formelor de cardiomiopatie au reacţionat favorabil la consu­mul de Q10. Mai târziu, cercetătorii italieni au constatat o ameliorare în proporţie de 80% la un lot de 1100 de pacienţi bolnavi de inimă, cărora li s-a administrat Q10.


  În anul 1990, în cadrul unui simpozion desfăşurat la Roma, având ca temă coenzima Q10, dr. W. Y. Judy a prezentat rezultatele cercetărilor sale în acest domeniu. Timp de mai mulţi ani, el a administrat zilnic 100 mg de Q10 unor pacienţi care suferiseră un infarct miocardic.

  Lotul cercetat era alcătuit din 180 de pacienţi de categoria IV - stadiu al bolii deosebit de grav. Ulterior, bolnavii au fost împărţiţi în două subgrupe de câte 90 de persoane. Pacienţii din prima grupă au primit În continuare numai medicamente tradiţionale, iar cei din grupa a doua au primit, pe lângă acestea, şi 100 mg de Q10.

  Pe parcursul anilor, s-a constatat că numărul deceselor a fost considerabil mai ridicat în grupa celor care nu au primit Coenzima Q10. Până la sfârşitul celui de-al şaselea an, toţi pacienţii trataţi cu medicamente traditionale au decedat. În schimb, 36% dintre cei care au primit Q10 au supravieţuit, la aceşti bolnavi constatându-se semne certe de ameliorare la numai 12 luni după începerea tratamentului. La majoritatea pacienţilor a crescut capacitatea funcţională a inimii şi s-a redus considerabil predispoziţia pentru infarct.

  Şi în Europa, hipertensiunea arterială afectează un număr mare de persoane. Oferta de antihipertensive este deosebit de mare, dar, pe lângă efecte benefice, acestea au şi efecte secundare: Împiedică funcţionarea enzimelor stimulate de coenzima Q10 şi, astfel, perturbă alimentarea corespunzătoare a celulelor cu energie.

  De aceea, în cazul consumului de beta-blocante, medicii recomandă, pentru compensarea deficienţei de Q10, consumul unor suplimente alimen­tare. Astfel, ne putem prote­ja şi de alte efecte secundare ale betablocantelor, cum ar fi reducerea capacităţii de contracţie a miocardului, oboseala, starea generală proastă.

  Parerea clientilor despre Coenzima Q10

  "Tensiune arteriala stabila"

  Din cauza durerilor de cap foarte frecvente, m-am prezentat la medic, unde mi s-a pus diagnisticul de hipertensiune. A trebuit sa iau 3 feluri de medicamente, insa tensiunea mea arteriala era in continuare instabila, iar uneori crestea foarte mult. Atunci am inceput sa consum Super CoQ10 de la Calivita si in cateva saptamani tensiunea mi-a fost stabila, dupa care a inceput sa scada. Doctorul meu a fost foarte multumit si astfel am reusit sa renunt la unui din medicamentele pe care trebuia sa le iau.

  ***

  "Boala tatalui meu s-a ameliorat considerabil dupa ce a inceput sa consume Coenzima Q10 in urma infarctului miocardic"

  Tatal meu avea 68 de ani cand a suferit al doilea infarct miocardic. Pielea ii era purpurie, vanata, nu putea face mai nimic si era obosit in permanenta. Degeaba lua medicamente, ca tot nu putea duce o viata normala. La recomandare unuia dintre "colegii lui de suferinta" a inceput sa consume 100 mg de Coenzima Q10 pe zi si spre surprinderea noastra a tuturor, starea lui de sanatate s-a imbunatatit foarte mult. A inceput sa faca fata mult mai bine efortului fizic, sa respire mai bine, starea generala i s-a ameliorat considerabil.

  ***

  "Acufena a disparut"

  Mama suferea de o acufena foarte serioasa. A incercat mai multe tratamente dar, din pacate nimic nu a dat rezultate. Doctorii i-au recomandat picaturi, care au avut efect doar jumatate de an, dupa care iarasi perfuzii, iarasi o jumatate de an si perfuzii... A inceput sa consume Super CoQ10 doar o tableta pe zi si acufena a disparut. Dupa ce consuma acest produs nu mai a avut nevoie de perfuzii si au trecut mai mult de 4 ani de atunci.

   


  In Japonia, Coenzima Q10 este utilizată atât în tratamentul bolilor cardiovasculare, cât şi pentru fortificarea sistemului imunitar, Unele studii ale cercetătorilor japonezi au ajuns la concluzia că ubichinona are o acţiune pozitivă asupra stomacului şi duodenului.


  CoQ10 a dovedit proprietăţi benefice şi în afecţiunile aparatului respirator, în astmul bronşic şi diverse alergii, precum şi în afecţiunile psihiatrice, cu precădere in schizofrenie şi boala Alzheimer. S-au obţinut rezultate incurajatoare şi în încetinirea procesului de îmbătrânire, combaterea obezităţii şi a infecţiilor provocate de Candida albicans, în tratamentul sclerozei multiple, al diabetului şi al unor afecţiuni dentare.
  Q10 are un rol determinat în funcţionarea eficientă a sistemului imunitar şi în împiedicarea proceselor de îmbătrânire.

  Cercetările efectuate la New England Institute au dovedit eficienţa Coenzimei Q10 în reducerea efectelor secundare ale chimioterapicelor.

  Atenţie!

 • Produsul trebuie ferit de sursele de lumină şi căldură! La temperaturi de peste 35°C, CoQ 10 pură îşi pierde parţial calităţile.
 • Efectul consumului de CoQ10 începe să se manifeste lent, doar după o perioadă de câteva săptămâni. Excepţie fac cazurile în care deficitul de CoQ10 este sever. Atunci efectul terapeutic poate să apară încă din primele zile de administrare. În aceste cazuri, se recomandă administrarea permanentă a unei doze de întreţinere de 10-30 mg/zi pentru a preveni instalarea simptomatologiei induse de carenţa acestei coenzime.
 • Femeile gravide şi mamele care alăptează trebuie să consulte medicul curant înainte de a începe consumul de CoQ10.

  Coenzyme Q10 - Catalizator celular.

 • Mod de administrare Coenzima Q10 de la Calivita

  Recomandari Coenzima Q10:
  Mod de administrare Coenzima Q10:
  Adult (18-50 ani) - preventiv
  Afectiuni cardiace
  Antioxidant
  Aparat cardiovascular
  Aritmie cardiaca
  Arteriopatie obliterana
  Ateroscleroza
  Boala Alzheimer
  Cancer de colon
  Cardiopatie ischemica
  Circulatie sanguina (imbunatatire)
  Degeraturi
  Epilepsie
  Gingii sanatoase
  Hipertensiune arteriala
  Infarct miocardic (prevenire)
  Insuficienta cardiaca
  Imbatranire tesuturi (intarziere)
  Leucemie
  Lupus eritematus
  Mialgii (dureri musculare)
  Oxigenare organism
  Parodontoza
  Parkinson
  Persoana in varsta - preventiv
  Plagi (vindecare)
  Pre si postoperator
  Riduri (diminuare)
  Schizofrenie
  Scleroza multipla
  Senilitate (preventiv)
  Sida (tratament adjuvant)
  Ulcer varicos
  Vase sange (fragilitate)
  Zona Zoster
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-1
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  3-3-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  2-2-2
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0

  Legenda :

  1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

   

  O capsulă Coenzima Q10 conţine:

  Coenzima Q10  10.000 mcg
  Beta-caroten   1000 UI
  Vitamina E 10 UI
  Seleniu  10 mcg

   

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2011 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi