Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Dymatize Dyma-Burn - Produs Nou!

 

  calivita_dyma_burn.

  Pret TVA inclus: 112.20 lei

  Producator: Dymatize

   

   

  Prezentare: 100 capsule

  Dyma-Burn Xtreme, produs de Dymatize, este un supliment alimentar termogenic obţinut dintr-un amestec de plante care stimulează metabolismul, prin aceasta furnizând organismului energie şi favorizând pierderea în greutate, dacă este utilizat împreună cu practicarea de exerciţii fizice. Dyma-Burn Xtreme este conceput astfel încât să maximizeze arderea grăsimilor din organism, furnizând în acelaşi timp energie pentru activităţile fizice cotidiene. Contrar altor produse de ardere a grăsimilor, prin utilizarea Dyma-Burn Xtreme nu se va resimţi o intensificare a energiei pe o perioadă scurtă de timp, urmată de o perioadă de „cădere” a nivelului energetic al organismului: energia furnizată de Dyma-Burn Xtreme este resimţită pe parcursul întregii zile.
  Printre ingredientele produsului se numără:
  Extractul de Salvia sclarea - stimulează lipoliza, adică descompunerea grăsimilor. Ajută la eliminarea grăsimilor din celule şi la transportul acestora, transformându-le, prin ardere, în energie. Salvia sclarea intervine în reducerea greutăţii corporale prin scăderea poftei de mâncare şi accelerarea proceselor catabolice, creşte forţa şi rezistenţa în timpul activităţilor fizice.
  Ceaiul verde (Camelia sinensis), bogat în catechine şi epigalocatechine, împreună cu extractul de Salvia sclarea, formează amestecul patentat cu denumirea de EphedrinaTM - care nu trebuie confundată cu efedrina. Cercetări recente au demonstrat că ceaiul verde ajută la reducerea greutăţii corporale. Ceaiul verde accelerează metabolismul şi oxidarea grăsimilor, fără a accelera bătăile inimii.
  Guarana sau Paullinia cupana, originară din regiunile amazoniene ale Braziliei, este una dintre cele mai cunoscute plante tropicale. Ingredientul principal al guaranei este guaranina, un compus chimic identic cu cofeina din cafea sau teina din ceai. Guarana se utilizează, în general, ca stimulent. Este folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii. Stimulează sistemul nervos central şi glandele suprarenale, îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului cardiovascular şi metabolismul glucidic. De asemenea, guarana scade pofta de mâncare, fiind eficientă în curele de slăbire. Cofeina din guarana creşte concentraţia de acizi graşi liberi şi nivelul de adrenalină. Astfel, este stimulată lipoliza, ceea ce duce la diminuarea depozitelor de grăsime din organism. Testele clinice au demonstrat că datorită particularităţilor sale chimice, guarana se absoarbe mai lent în organism, acesta fiind motivul principal al efectului revigorant mai eficient şi mai îndelungat pe care-l generează.
  Scoarţa de salcie albă, în combinaţie cu extractul din seminţe de guarana (care conţine guaranina) are efect termogenic, crescând capacitatea organismului de a utiliza acizii graşi, în acelaşi timp, conservând ţesuturile musculare netede.
  Biopirina obţinută din piperul negru îmbunătăţeşte termogeneza, determinând substanţele termogene din compoziţia acestui supliment alimentar să-şi exercite efectul mai rapid şi mai eficient.
  Cromul, conform numeroaselor studii, poate reduce greutatea corporală, fiind eficient în suprimarea apetitului. După consumul de alimente, organismul produce insulină. În general, sarcina principală a insulinei este de a transporta glucoza la celule, pentru a furniza energia necesară funcţionării acestora. Se presupune că picolinatul de crom stimulează activitatea insulinei, contribuind la metabolismul glucozei şi grăsimilor şi la descompunerea acestora, împiedicând depozitarea în exces în organism.
  B5 (acidul pantotenic) are un rol important în descompunerea alimentelor pe care le consumăm în substanţe pe care organismul să le poată utiliza.
  Zytrixul din compoziţia produsului este un amestec de enzime care intervin în descompunerea proteinelor, lipidelor şi permit asimilarea lactozei.
  Dyma-Burn Xtreme este un supliment alimentar eficient în pierderea greutăţii corporale şi creşterea nivelului de energie al organismului şi, aşa cum sugerează şi denumirea, facilitează arderea grăsimilor printr-o modalitate sănătoasă.

  Dyma-Burn Xtreme
  Supliment alimentar cu extracte de plante
  100 capsule = 110,5 g

  O capsulă conţine:
  Extract de guarana 455 mg
  Alcaloizi cofeinici 165 mg
  Extract de Yerba Mate 4:1 65 mg
  Extract de Salvia sclarea şi ceai
  verde - catechină şi galat de epigalocatechină 100 mg
  (amestec patentat cu denumirea EphedrinaTM)
  Extract de Garcinia cambogia 50 mg
  L-carnitină 50 mg
  L-tirozină 50 mg
  Scoarţă de salcie albă 37,5 mg
  Rădăcină de ghimbir 37,5 mg
  Fucus vesiculosus (varec) 25 mg
  Ardei roşu Cayenne 25 mg
  Ginseng siberian 25 mg
  Yohimbe 25 mg
  Vitamina B5 20 mg
  Zytrix 10 mg
  (format din protează, lactază, lipază)
  Extract de piper negru 2,5 mg
  Crom 20 mcg
  Alte ingrediente: gelifiant gelatină; emulsificator celuloză; antiaglomerant dioxid de siliciu.................................q.s.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, a se consuma 2 capsule înainte de micul dejun sau înaintea exerciţiilor de dimineaţă şi încă 2 capsule după-amiaza. În primele 7 zile, a se consuma numai jumătate din doza recomandată, pentru a testa toleranţa la produs. A nu se depăşi 4 capsule pe zi. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

  Atenţie!

  Se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. A se limita consumul alimentelor şi băuturilor cu conţinut de cofeină, pe perioada administrării produsului. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează.

  Notificare MSP / ISPT / Seria AB /
  Nr. 0106 / 04.06.2008


  pdf

  Descarcati aici prospectul!
  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)