Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

Site-uri partenere

Ciobanesc German

 

 

Eficienta Produselor Calivita in Afectiuni Specifice Femeilor

   

  Cele mai multe dintre noi femeile am avut cel putin odata micoza vaginala (vaginita sau candidoza vaginala). Pe mine acesta boala m-a hartuit in mod regulat timp de 2-3 ani de zile. Din nefericire tratamentul recomandat de medicul ginecolog nu isi mai facea efectul. Din cate am aflat cauzele acestei afectiuni sunt multiple cum ar fi: administrarea de antibioce, utilizarea de contraceptive, sarcina sau menopauza, stresul sau oboseala, consumul exagerat de dulciuri, folosirea unei lejerii intime prea stramte. Toate aceste cauze duc la reducerea rezistente organismului la anumite ciuperci patogene.

  Spre bucuria mea salvarea mea au fost produsele de la calivita. Am consumat regulat 2 preparate si anume: Ac-Zymes si Green Care. Primul contine bacterii benefice pentru organism care creste rezistenta organismului impotriva fungiilor si bacteriilor daunatoare. Cel de-al 2-lea produs amplifica si mai mult efectul bacteriei Acidofilus. Green Care are si efect detoxifiant si contine multe fibre.

  Dupa ce am facut o cura cu aceste produsele problele pe care le aveam au devenit o simpla amintire. Daca aveti aceleasi probleme ca si mine nu ezitati sa folositi aceste preparate.

  Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

 
 

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa