Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

Site-uri partenere

Ciobanesc German

 

 

Eficienta Produselor Calivita in Gripa, Herpes, Guturai

   

  Toamna este sezonul racelilor si gripei, corpul incepand sa se adapteze perioadei de iarna. Din pacate acest lucru se observa mai ales la fiica mea cea mare care odata cu venirea frigului avea febra si dureri de cap. Dupa ceva timp raceala o afecta si pe fiica mea cea mica care avea aceleasi probleme. Acesta perioada tinea de toamna pe parcursul iernii pana in primavara. Acest lucru mi s-a intamplat mai multi ani la rand. In acesta perioada am incercat tot felul de tratamente clasice cat si naturiste fara rezultate.

  Salvarea mea a venit de la un prieten care mi-a recomandat produsul Virago de la Calivita. Acesta mi-a explicat ca acesta actioneaza ca un vaccin asupa sistemului imunitar al copiilor meu si nu vor mai avea probleme cu racelile. Fiind disperata am decis sa incerc si acest produs. Dupa doar 2 zile am observat o imbunatatire a starii celor 2 fiice ale mele lucru care m-a incurajat sa il folosesc produsul inca 3 sapatamani. Am ramas surprinsa de efectele pe care le-a avut acest produs. La copii le-a trecut raceala, erau plini de energie si aveau dorinta de a juca. Anul viitor in septembie voi folosi din nou acest produs pentru fiicele mele pentru a se bucura de frumusetea toamnei si zapada iernii.

  Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

 
 

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa