Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

Site-uri partenere

Ciobanesc German

 

Eficienta produselor calivita in afectiuni cardiovasculare

   

  Am intrat in contact cu compania Calivita in urma cu 7 ani. In toti acesti ani consumand produsele Calivita am observat o imbuntatire semnificativa a starii mele de sanatate. Aveam probleme inca din tinerete cu hipertensiunea arteriala si in urma cu un an aveam colesterolul marit si eram suspect de diabet. Am folosit urmatoarele produse: Garlic Caps, Cholestone, Nopalin si Vital 0 iar tensiunea arteriala, colesterolul si nivelul zaharului a revenit la normal. Dupa o luna de zile am mers sa imi fac analizele din nou si spre uimirea medicului toate analizele au iesit bune. In acest fel se pot elimina medicamentele care au numeroase efecte secundare. In urma tratamentului am observat o stare de spirit mai buna, o imunitatare crescuta.

  De asemenea am recomandat produsele calivita si mamei mele in varsta de 84 de ani. Bineinteles ca la vasta ei avea numeroase probleme de sanatate avand la activ 2 atacuri de cord si 2 accidente vasculare care au lasat si ceva urmari. I-am prescris urmatoarele produse: CoenzymaQ10, Protect 4 Life, Omega 3 si in ultimii 2 ani i-am dat si Noni Sirop. Rezultatele au fost surprinzatoare. Sistemul imunitar s-a imbuntatit substantial, mama se simtea bine, au disparut dificultatile pe care le avea in vorbire si ce m-a surprins nu se mai plangea de dureri. Deoarece mama mea suferea si de arterioscleroza acesta uneori plangea de durerile de picioare cumplite pe care le avea mai ales in timpul mersului. Acesta din cauza produsului Noni care atenueaza si elimina durerile. Oferindu-i organismului tot ce are nevoie l-am ajutat sa se apere in mod natural impotriva bolilor. Recomand tuturor aceste suplimente alimentare care in cazul nostru au facut minuni.

  Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

   

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

 
 

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa