Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

Site-uri partenere

Ciobanesc German

 

Eficienta produselor calivita in giardia

   

  In tinerete am fost bolnav grav din cauza bacteriilor. Sistemul meu imunitar era slabit aveam greata, diaree si vasaturi fara a stii exact motivul. Medicilor le-a luat 2 luni pana ce au descoperit ca am giardioza. Am facut un tratament cu antibiotice si m-am simtit mai bine insa in urma analizelor s-a constatat ca am in continuare giardia.

  In urmatorii 5 ani am fost tratat cu antibiotice insa nu am scapat de giardia aceata devenind imuna la antibiotice si ma simteam din ce in ce mai rau. Din acest motiv am inceput sa caut pe internet mai multe informatii despre problema mea.

  Am gasit un site web unde explica ca un tratament cu antibiotice poate duce la infectii fungice care la randul ei slabeste sistemul imunitar. Toata lumea consuma apa sau produse alimentare in care pot fi oua de giardia insa nu toate lumea dezvolta giardia ci numai cei care au un sistem imunitar slabit.

  In urma unui tratament cu produsele Paraprotex, Ac-Zymes, Garlic Caps, Nopalin, Chelated Zinc, C1000, Ocean 21 si Oxy Max am constatat ca am scapat de giardia si ma simteam din ce in ce mai bine.

  Momentat ma simt foarte bine mi-a fost redata bucuria de a trai si am scapat de senzatia de rau care m-a deranjat mai bine de 5 ani. Uterior am inceput sa folosesc si Acidophilus pentru refacerea florei intestinale care este distrusa de tratamentul cu antibiotice.

  Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

 
 

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa