Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

Site-uri partenere

Ciobanesc German

 

Eficienta produselor la menopauza

   

  O noua etapa in viata mea - menopauza.

  Timpul a trecut si iata ca am ajuns la perioada de menopauza. Este adevarat ca fiecare din noi se simte diferit in acesta perioada. In timp ce unele femei doar constata ca au ajuns la perioada de menopauza pentru unele acesta perioada vine impreuna cu simptome chinuitoare si nopti nedormite. Asa a fost si in cazul meu. Probabil ca depinde de predispozitia genetica a fiecaruia. In cazul meu menopauza m-a afectat atat de tare incat mi-am intrerupt activitatea de zi cu zi.

  Eram depresiva, iritata, nervoasa si ma plangeam de indispozitie. Pe langa faptul ca nu puteam dormi, ma chinuiau transpiratii nocturne, bufeuri, am avut dificultati in concetrare, oboseala constanta, ameteli si dureri de cap. Inima a inceput sa imi bata puternic si aveam palpitatii. Am fost la doctor care pe langa cele de mai sus mi-a descoperit si un nodul la san.

  Am decis sa iau masuri. Am cautat pe internet unde am gasit produsul Menopausal Formula de la Calivita. Am decis sa urmez un tratament cu acest produs si cu urmatoarele produsele: Mega Protect 4 Life, Strong Bones si Stress Management B Complex. Aceste produse au jucat un rol deosebit de important pentru mine.

  Dupa tratament am constatat urmatoarele: transpiratiile nocturne s-au oprit, mi s-a imbunatatit starea de spirit, nu mai aveam dureri de cap, inima s-a calmat, memoria s-a imbunatatit si cel mai important spre marea mea bucurie si uimirea doctorului nodulul de la san a dispatut.

  In prezent am o atitudine pozitiva fata de viata, mai multa energie, un somn mai bun. Folosesc Menopausal Formula in mod regulat si ma simt asa de bine ca pot sa imi traiesc viata la maxim!

  Produsul Menopausal Formula esta asa de efient incat cred ca ar trebui inclus in lista de masuri pentru a ajuta femeile in perioada de menopauza.

  Perioada de menopuza m-a luat prin surprindere si va recomand sa folositi acest produs ca tratament pre-monopauza. Asa nu veti ajunge in situatia mea. Multa sanatate!

  Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

   

   

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

 
 

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa