Calivita 

 

 

 

 

L-Lysine PLUS (60 Capsule) - Lizina cu Vitamina C

L-lysine Plus

Pret TVA inclus: 74,8 lei

 

  Beneficiile Produsului L-lysine Plus de la Calivita

  Stimuleaza sistemul imunitar ;

  Favorizeaza absorbtia calciului prevenind osteoporoza;

  Ajuta la formarea colagenului;

  Contine si vitamina C avand efect antioxidant;

  Se recomanda in herpes, degeraturi, zona zoster;

  Are efect benefic asupra vaselor de sange si tesutului conjunctiv;

  Are efecte benefice asupra aparatului de reproducere;

  Induce starea de bine reducand iritabilitatea si depresia;

  Regleaza somnul si reduce stresul.

  Prospect L-lysine Plus de la Calivita

  L-Lisina participa la compozitia proteinelor.

  Proteinele se gasesc in intreg organismul, in par, unghii, straturile superficiale ale pielii, ţesutul muscular, structura interna a oaselor si globulele rosii. 

  L-lysina pentru sanatatea taL-lizina este un aminoacid esential pentru oameni. Aceasta inseamna ca organismul nostru nu poate produce lizina, prin urmare trebuie sa o extraga din alimente.

  Efectele Lisinei:

  - Lizina participa la compozitia proteinelor;

  - Lizina ajuta la absorbtia calciului;

  - Lizina are un efect benefic asupra tesuturilor conjunctive si peretilor vaselor sanguine;

  Lizina contribuie la formarea si mentinerea structurii osoase normale, a metabolismului grasimilor, a proceselor de producere a energiei si a activitatii musculare;

  - Lizina este necesara pentru formarea colagenului; prin urmare, fiecare celula din organism are nevoie de ea.

  Lizina in combinatie cu vitamina C (luata timp de un an) ajuta la tratarea arteriosclerozei si curata vasele de colesterol.

  Multe persoane sufera in timpul iernii aparitia unui sindrom care afecteaza in special mainile (inflamarea si/sau inrosirea incheieturilor de la degete, dureri, anchilozarea degetelor, uscarea pielii de pe maini). Acest sindrom este in majoritatea cazurilor cauzat de o lipsa de Lizina.

  Lizina asigura absorbtia adecvata a calciului si participa la formarea colagenului (componente esentiale ale oaselor, cartilajelor si tesutulurilor conjunctive), anticorpilor, hormonilor printer care si Hormonul Uman de Crestere (HGH) precum si a enzimelor.

  Insuficienta de lizina în ratia alimentara are drept consecinta dereglarea circulatiei sanguine, micsorarea numarului de eritrocite în sânge si continutului de hemoglobina, provoaca istovirea muschilor, dereglari în calcificarea oaselor, diverse modificari patologice în ficat si plamâni.

  L-lisina are Numeroase Beneficii pentru Sanatate

  Managementul Colesterolului - L-lizina este importantă pentru o dezvoltare corespunzătoare şi joacă un rol esenţial în producerea carnitinei, o substanţă responsabilă pentru convertirea acizilor graşi în energie şi pentru reducerea colesterolului din sînge.

  Sanatatea Oaselor - Toata lumea stie ca, calciul este esential pentru oase puternice. L-lisina favorizeaza absorbtia calciului intarind astfel sistemul osos. L-lisina ajuta si la incetinirea pierderii de masa osoasa ce are loc odata cu inaintarea in varsta.

  Prevenirea si Combaterea Herpesului - Lizina este un aminoacid care împiedică atât reactivarea, cât şi multiplicarea virusului herpetic. Odată ce o persoană a contactat virusul herpetic, acesta rămâne în organism.

  Chiar dacă herpesul nu este vizibil pe piele, virusul rămâne în stare latentă în sistemul nervos central, unde nu produce leziuni. Când virusul se reactivează, circulă prin nervi pentru a ajunge la suprafaţa pielii. Acesta este momentul când pot fi sesizate primele simptome, după care curând va apărea herpesul.

  Crestere si Dezvoltare Armonioasa - L-lisina ajuta la sinteza proteinelor. Din aceasta cauza acesta este esentiala pentru o dezvoltare armonioasa.

  Deficitul de lizina conduce la oboseala, incapacitate de concentrare, iritabilitate, retardarea cresterii la copii, caderea parului, anemie, greata, voma, cefalee si probleme de reproducere.

  L-Lizina este o componenta importanta a produselor de stimulare a secretiei de Hormon Uman de Crestere (HGH) in protocoalele anti-imbatranire.

  Reducerea Stresului si Anxietatii - Studiile arata ca suplimentele de l-lisina ajuta la reducerea stresului si anxietatii la persoanele care au o alimentatie redusa in l-lisina.

  Degeraturi - L-Lizina este folosita foarte eficient in tratamentul degeraturilor.

  Cresterea Masei Musculare - L-Lizina este foarte importantă pentru culturişti şi sportivi de performanţă, deoarece majoritatea îşi suprasolicită musculatura, iar acest aminoacid ajută la recuperarea rapidă după suprasolicitare. Joacă un rol important şi în producerea hormonilor, menţinerea nivelului de azot şi proteine necesare dezvoltării musculare.

  Intareste Sitemul Imunitar - Este necesară pentru susţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar, fiind implicat în producerea anticorpilor. De asemenea, are rol important şi în biosinteza hormonilor şi enzimelor.

  Reducerea Durerilor - Studiile arata ca l-lisina are efect antiinflamator si de reducerea a durerilor daca se administreaza intr-o cantitate adecvata.

  Sanatatea Inimii - Se pare ca l-lisina ajuta la reducerea simptomelor asociate cu angina. Lisina are efect mai mare impreuna cu vitamina C.

  Un flacon de L-Lysine PLUS contine 60 de capsule, se administreaza cate 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor.

  L-lysine Plus contine:

  L-lysina.........................500 mg

  Vitamina C.....................60 mg

  Mod de administrare L-Lysine Plus de la Calivita

  Recomandari L-lysine Plus: Mod de administrare L-lysine Plus:

  Articulatii

  Antiimbatanire

  Degeraturi

  Exercitii Fizice (dezvoltare musculara)

  Osteoporoza (prevenire)

  Herpes

  Zona Zoster

  1 capsula/zi

  1 capsula/zi

  2-3 capsule/zi

  1 capsula/zi

  1 capsula/zi

  2 capsule/zi

  1 capsula/zi

   

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi