Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea produselor naturale Calivita ca tratament adjuvant contra leucemiei

Leucemia este o boala a sangelui, manifestata prin cresterea haotica a numarului de leucocite. Practic are loc sintetizarea unui numar mare, incontrolabil, de globule albe de catre maduva sau organele limfatice. Din aceasta cauza leucemia este considerata ca fiind un cancer al sangelui.

Are cele trei forme: leucemia mieloida cronica, leucemia limfatica cronica si, forma mai grava, leucemia acuta.

Cauzele externe ale leucemiei pot fi: radiatiile, de natura virotica sau toxica (benzen).

Leucemiile sunt mai frecvente la tineri. Apar transpiratie, slabire, astenie, dureri osoase, marirea ganglionilor limfatici, a splinei, a ficatului, complicatii infectioase si hemoragice. Aceasta este forma cronica, de lunga durata. In forma acuta, care duce la moarte in cateva saptamani, apare febra mare, astenie, hemoragii, ulceratii in gura, faringe, alte mucoase. In sange sunt numai leucocite tinere. Globulele albe se inmultesc mult (de la 4.000-8.00G -adulti, la 10.000 - copii la 500.000/1 mm3 sange) iar cele rosii se suprima (anemie).

Ca si cauza subtila a declansarii bolii, avand in vedere ca sangele reprezinta emotiile si sentimentele, cauza clara a leucemiei este suferinta sufleteasca. Acesta este primul lucru pe care trebuie sa-l rezolve cel care doreste sa se vindece de leucemie! Fara rezolvarea problemelor sufletesti, leucemia este dificil de vindecat. Ori, de multe ori, chiar aflarea vestii, a diagnosticului, poate bloca rezolvarea problemelor sufletesti.

Ce trebuie facut pentru vindecarea leucemiei:

- rezolvarea problemelor sufletesti prin orice metoda;
- din casa sa fie eliminate naftalina si orice substante impotriva insectelor, iar din alimentatie sa se elimine mancarurile reincalzite;
- folosirea unui tratament natural (preparatele CaliVita sunt adjuvanti de incredere in terapia leucemiei) si a dispozitivului cuantic BioHarmonex (pentru echilibrare psiho-emotionala).

Avand in vedere ca leucemia este boala suprapopularii sangelui cu globule albe in detrimentul globulelor rosii, globulele albe avand un rol de aparare in organism, aceasta boala este cea a autoapararii in plan energetic. Spectrul energetic al acestei boli arata ca este vorba de o dereglare a functiilor de autoaparare energetica: o hipo sau hiperactivitate in acest sens.

Cazurile mai frecvente sunt cele de hipoactivitate, iar cauza spirituala a acestora: ideea ca nu am de ce sa ma protejez/feresc, inteleasa intr-un mod nesanatos. Aceste persoane cred ca nimeni nu poate ajunge cu adevarat la ele, nimeni nu poate sa inteleaga gandurile si sentimentele lor, ori sa faca fata ritmului accelerat de dezvoltare a individualitatii lor. Persoanele nu se protezeaza deloc de influentele exterioare.

In cazul hiperactivitatii, omul se protejeaza prea tare si informatia energetica vitala nu mai ajunge la el. Si in acest caz se deregleaza sistemul imunitar al organismului. Persoana se umple cu un orgoliu nemasurat datorat stabilitatii sale emotionale, care se ridica deasupra oricaror influente venite fie din interior (semnale de alarma), fie din exterior (tendinte de schimbare), acest orgoliu nemarginit si ofensiv fiind parghia care declanseaza producerea surplusului nesanatos de globule albe, ducand la suprimarea fiintei sale.

Cea mai mare problema a omului bolnav de leucemie este faptul ca acest om nu are de cele mai multe ori un sistem de valori bine determinat, lasandu-se prada influentelor spirituale de toate felurile: cele valoroase se amesteca cu cele fara valoare, chiar si cu cele daunatoare - fara ca aceasta persoana sa poata face deosebirea dintre ele si sa actioneze.


Produsele Calivita recomandate ca tratament adjuvant contra leucemiei :

 

Leucemia Comentata de Barbu Ionut in data de . Foarte bune produsele! Mi-au fost de ajutor. 5
 

 

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro