Calivita 

 

 

 

 

Preveniti Afectiunile Asociate Menopauzei cu Produsul
Natural Menopausal Formula (135 capsule)

Menopausal Formula

Pret TVA inclus: 158,95 lei

buton_vizualizare_aviz 

   

  Beneficiile Produsului Menopausal Formula de la Calivita

  Complex de vitamine, minerale si plante desebit de benefice;

  Se recomanda in perioada de menopauza;

  Este tonic asupra sistemului nervos eliminand stresul;

  Intareste sistemul osos prevenind osteoporoza;

  Stimuleaza capacitatea fizica si psihica;

  Intareste sistemul imunitar si protejaza ficatul;

  Previne afectiunile cardiovasculare;

  Creste secretia de progesteron hormonul sexual feminin;

  Previne afectiunile asociate menopauzei;

  Elimina bufeurile, insomniile, iritabilitatea si depresia.

  Prospect Menopausal Formula de la Calivita

  Menopausal Formula Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale.

  Climaxul contribuie la accentuarea acestora. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jurul nostru şi, în plus, să ne bucurăm de viaţă.

  Administrarea calciului şi a vitaminei D3 este deosebit de importantă pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos, deoarece aceste substanţe se găsesc în cantităţi reduse în alimentaţia femeilor.

  Un rol cheie are şi prezenţa magneziului, borului, cromului şi zincului.

  Antioxidanţii care protejează celulele - vitaminele A, C, şi E, beta-carotenul şi seleniul - măresc capacitatea de apărare a organismului faţă de boli.

  La acestea, se adaugă Extractele de Plante:

  Coada calului are acţiune diuretică.

  Angelica sinensis întăreşte musculatura uterină.

  Ginsengul siberian stimulează capacitatea psihică şi fizică, diminuează simptomele neplăcute determinate de deficienţa hormonilor sexuali feminini.

  Rădăcina de lemn dulce are efect antidepresiv, fortifică sistemul imunitar şi protejează ficatul.

  Glycyrrhiza glabra acţionează benefic asupra sistemului nervos.

  Vitex purifică sângele şi întăreşte pereţii stomacului.

  Cnicus benedictus stimulează secreţia de progesteron.

  Mai devreme sau mai târziu, fiecare femeie ajunge în acea etapă a vieţii când trebuie să facă faţă schimbărilor cauzate de vârstă, adică climaxului (menopauzei). În general, între 40 şi 45 de ani, menstruaţia încetează treptat.

  Odată cu ciclurile lunare care se răresc, scade şi producţia de hormoni sexuali feminini, adică de estrogeni şi progesteron. La multe femei, aceste schimbări sunt însoţite de simptome neplăcute, cum ar fi bufeurile, transpiraţia abundentă (mai ales În timpul nopţii) şi modificările psihice depresii, iritabilitate, insomnii, stări de oboseală. Multe femei se plâng de lipsa secreţiilor vaginale şi acuză dureri în timpul actului sexual.


  Conform datelor medicale, pe perioada menopauzei femeile devin mult mai sensibile la unele afecţiuni cronice decât în etapele anterioare ale vieţii. Aceasta este perioada în care se declanşează cu precădere boli ca diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, cardiopatia ischemică şi osteoporoza. În cazul în care femeia suferă deja de vreuna din aceste boli, simptomatologia se agravează.


  Femeie fericitaS-a demonstrat că, de exemplu, estrogenii, hormonii sexuali feminini, asigură o oarecare protecţie împotriva pierderii de calciu din organism, precum şi a instalării bolilor cardiovasculare. Cu cât scade cantitatea de. estrogen, cu atât creşte riscul acestor afecţiuni.

  Administrarea de hormoni sexuali feminini deşi la modă în Occident încă din anii şaizeci este o capcană. Cercetările recente au dovedit că administrarea de estrogeni în timpul menopauzei poate creşte riscul apariţiei cancerului de sân şi a cancerului de col uterin.

  Acesta este motivul pentru care astăzi chiar şi ginecologii care au fost adepţii terapiei cu estrogen atrag atenţia asupra riscurilor şi îşi sfătuiesc pacientele să recurgă la controale regulate pentru a se putea depista din timp eventualele probleme.

  Din fericire, înlăturarea simptomelor neplăcute ale menopauzei poate fi realizată şi prin alte metode. Acestea protejează şi organismul femeilor împotriva diverselor boli. În concepţia modernă, o alimentaţia corespunzătoare şi consumarea de plante medicinale, însoţite de exerciţii fizice zilnice şi relaxare, constituie o soluţie.

  Parerea clientilor despre Menopausal Formula

  O noua etapa in viata mea - Menopauza.

  "Timpul a trecut si iata ca am ajuns la perioada de menopauza. Este adevarat ca fiecare din noi se simte diferit in acesta perioada. In timp ce unele femei doar constata ca au ajuns la perioada de menopauza pentru unele acesta perioada vine impreuna cu simptome chinuitoare si nopti nedormite. Asa a fost si in cazul meu. Probabil ca depinde de predispozitia genetica a fiecaruia. In cazul meu menopauza m-a afectat atat de tare incat mi-a intrerupt activitatea de zi cu zi.

  Eram depresiva, iritata, nervoasa si ma plangeam de indispozitie. Pe langa faptul ca nu puteam dormi, ma chinuiau transpiratii nocturne, bufeuri, aveam dificultati in concetrare, oboseala constanta, ameteli si dureri de cap. Inima a inceput sa imi bata puternic si aveam palpitatii. Am fost la doctor care pe langa cele de mai sus mi-a descoperit si un nodul la san.

  Am decis sa iau masuri. Am cautat pe internet unde am gasit produsul Menopausal Formula de la Calivita.

  Dupa tratament am constatat urmatoarele: transpiratiile nocturne s-au oprit, mi s-a imbunatatit starea de spirit, nu mai aveam dureri de cap, inima s-a calmat, memoria s-a imbunatatit si cel mai important spre marea mea bucurie si uimirea doctorului nodulul de la san a disparut.

  In prezent am o atitudine pozitiva fata de viata, mai multa energie, un somn mai bun. Folosesc Menopausal Formula in mod regulat si ma simt asa de bine ca pot sa imi traiesc viata la maxim!

  Produsul Menopausal Formula esta asa de eficient incat cred ca ar trebui inclus in lista de masuri pentru a ajuta femeile in perioada de menopauza.

  Perioada de menopuza m-a luat prin surprindere si va recomand sa folositi acest produs ca tratament pre-monopauza. Asa nu veti ajunge in situatia prin care am trecut eu. Multa sanatate! " M.A. Romania

  Antentie! Aceste marturii au scop informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

  MENOPAUSAL FORMULA contine peste 30 de substante active intre care vitamine, minerale si plante medicinale care au numeroare beneficii pentru femeile la menopauza


  Administrarea de calciu şi vitamina D este foarte utilă, mai ales pentru protecţia oaselor, având în vedere că aceste două elemente lipsesc deseori din alimentaţia femeilor. Însă, pentru fixarea calciului în oase, este nevoie şi de exerciţii fizice sistematice.

  Alte elemente esenţiale care nu trebuie să lipsească din dieta zilnică sunt magneziul, borul, cromul şi zincul.

  Antioxidanţii care protejează celulele vitamina A, C şi E, betacarotenul şi seleniul cresc capacitatea de apărare a organismului în faţa unor boli şi, în primul rând, a cancerului.

  De asemenea, pentru combaterea simptomelor neplăcute ale climaxului pot fi benefice diferite plante medicinale.

  Astfel, coada calului întăreşte oasele şi ajută la eliminarea apei din organism.

  Angelica sinensis exercită o acţiune protectoare împotriva infecţiilor bacteriene şi a micozelor şi întăreşte musculatura uterului.

  Ginsengul siberian stimulează capacităţile fizice şi psihice, diminuează simptomele neplăcute determinate de deficienţa hormonilor sexuali feminini şi contribuie la prevenirea cancerului.

  Rădăcina de lemn dulce ajută la combaterea stărilor depresive şi a instabilităţii, întăreşte sistemul imunitar şi protejează ficatul.

  Cnicus benedictus este un detoxifiant, stimulează digestia, protejează ficatul.

  Cimicifuga racemosa stimulează secreţia de progesteron, ameliorând astfel neplăcerile menopauzei.

  În final, merită să amintim vitexul, care este o plantă utilizată de multă vreme în combaterea tulburărilor de menstruaţie.
  Astăzi, există deja suplimente alimentare moderne care conţin toate aceste substanţe biologicactive vitamine, minerale şi plante.

  Consumul acestora se recomandă preventiv, pentru ameliorarea simptomelor menopauzei.

  Utilizarea acestor extracte de plante este eficientă şi dacă simptomele s-au declanşat deja, cu condiţia să se consume în mod sistematic.

  Menopausal Formula comentat de Manolescu Andreea in data de . Foarte bun pentru menopauza! Aveam momente in care eram lipsita de energie si aveam transpiratii nocturne. Dupa ce am folosit produsul m-am simtit mult mai bine. 4.5
   

  Mod de Administrare Menopausal Formula

  Recomandari Menopausal Formula:       Mod de administrare Menopausal Formula:

  Menopauza
  Vaginita distrofica (la menopauza)

  1-1-1
  1-1-1

  Legenda :

  1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

  O capsula de Menopausal Formula Contine:

  Calciu..............................................................100 mg;
  Vitamina C......................................................100 mg;
  Magneziu..........................................................50 mg;
  Vitamina E.......................................................40 mg;
  Potasiu.............................................................10 mg;
  Ginseng Siberian............................................10 mg;
  Radacina de Cnicus Bendictus.......................10 mg;
  Lemn Dulce.....................................................10 mg;
  Vitex................................................................10 mg;
  Radacina de Cimicifuga Racemosa................10 mg;
  Angelica Sinensis..........................................7,5 mg;
  Niacinamida...................................................7,5 mg;
  Acid Pantotenic................................................5 mg;
  Beta Caroten.................................................4,5 mg;
  Zinc...................................................................3 mg;
  Vitamina B1...................................................2,5 mg;
  Vitamina B2...................................................2,5 mg;
  Vitamina B 6..................................................2,5 mg;
  PABA.............................................................2,5 mg;
  Colina.............................................................2,5 mg;
  Inozitol............................................................2,5 mg;
  Fier....................................................................1 mg;
  Complex de bioflavonoide................................1 mg;
  Coada Calului.............................................650 mcg;
  Mangan.......................................................500 mcg;
  Bor...............................................................300 mcg;
  Cupru..........................................................200 mcg;
  Vitamina A..................................................100 mcg;
  Acid Folic......................................................40 mcg;
  Biotina...........................................................30 mcg;
  Crom..............................................................20 mcg;
  Iod..................................................................15 mcg;
  Molibden........................................................15 mcg;
  Seleniu........................................................10,5 mcg;
  Vitamina B12...................................................5 mcg;
  Vitamina D3.....................................................2 mcg.

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi