Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Muscletech Aplodan

calivita_Aplodan83.

  Pret TVA inclus: 217.60 lei


  Producator: Muscletech

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 111 capsule

  Descrierea produsului:


  Cu Aplodan, ai acum in mainile tale cheia pentru a elibera puterea de care n-ai profitat niciodata, si ca urmare, ai sansa de a declansa cea mai puternica crestere a masei musculare de care ai avut vreodata parte! Dar, pentru a reusi, trebuie sa intelegi intreaga putere a acestui produs dar, mai ales, cum poate rezolva orice problema care te retine de la a-ti dobandi forma fizica atat de mult dorita! In fiecare fascicul de fibre musculare din corp exista cateva care sunt inactive si care nu contribuie la imbunatatirea formei fizice. In timpul unui antrenament fizic obisnuit niciodata nu vei putea sa lucrezi muschii atat de mult incat sa-i poti declansa si pe cei inactivi. Dar acum, dupa ani de cercetare la Universitatea din Milano, echipa MuscleTech a reusit sa obtina Aplodan-ul, primul si singurul declansator de fibre muculare inactive care iti permite sa-ti maresti puterea musculara cu pana la 83%!

  Aici este cheia pentru a-ti dezlantui puterea, incuiata de prea multa vreme!

  Aplodan este primul si singurul dintre suplimentele nutritive care iti dezvolta puterea muschilor in mai putin de 7 zile!

  Informatii nutritionale detaliate:

  Aplodan

  Portie: 1 capsula
  Cantitati/portie:

  Amestec patentat Aplodan

  1010 mg

  Alte ingrediente: celuloza microcristalina, fosfat de dicalciu, acid stearic, invelis alimentar (hidroxipropil, metilceluloza, polidextroza, dioxid de titan, talc, maltodextrina, FD&C albastru no.2, trigliceride cu lant mediu, FD&C galben no.6, FD&C rosu no.40, celuloza carboxi-metilica, dextroza monohidrata)-poate contine urme de porumb sau grau, lecitina din soia, mica, stearat de magneziu, sucraloza.

  Dozaj si utilizare:
  ∙Portie: 1 capsula
  ∙Portii/flacon:111

  Ca suplimente nutritive, pentru prima saptamana luati 2 capsule de Aplodan, de 3 ori pe zi. Luati prima portie dimineata, a 2-a inainte de exercitiile fizice si ultima seara. Daca nu faceti antrenament fizic intr-o zi, luati a 2-a portie la pranz.

  Pentru a doua saptamana, luati cate o capsula de Aplodan  de 3 ori pe zi: prima dimineata, a 2-a inainte de exercitiile fizice si ultima seara. Daca nu faceti antrenament fizic intr-o zi, luati a 2-a portie la pranz. 

  ATENTIE:

  A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra. Acest supliment nutritiv nu se recomanda a se administra persoanelor sub 18 ani. Nu consumati daca sunteti insarcinata sau alaptati. Consultati medicul inainte de a consuma produsul daca ati suferit sau sunteti predispus la anumite boli sau daca urmati un tratament medicamentos. Dozarea extrema nu va va imbunatati rezultatele.

  pdf

  Descarcati aici prospectul! (momentan nu este disponibil)
  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)