Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Muscletech BCAA Hardcore

 

  muscletech BCAA hardcore.

  Pret TVA inclus: 97.10 lei


  Producator: Muscletech

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 150 capsule

  Descrierea produsului:


  BCAA (branched chain amino acids), adică aminoacizii cu catene ramificate, sunt aminoacizii esenţiali leucina, izoleucina şi valina. Se numesc esenţiali deoarece organismul nu îi poate sintetiza şi trebuie luaţi din alimente sau suplimente alimentare. Combinaţia celor trei aminoacizi formează aproximativ 1/3 din ţesuturile muşchilor scheletici din organism. BCAA joacă un rol foarte important în sinteza proteinelor (formarea proteinelor în celule din aminoacizi pentru construcţia de masă musculară).
  Aminoacizii sunt “cărămizile” de bază ale proteinelor. Atunci când se consumă alimente care conţin proteine, acestea sunt digerate în intestine şi stomac. În timpul acestui proces sunt descompuse în aminoacizi, care sunt suficient de mici pentru a putea fi absorbiţi de fluxul sanguin. De aici, efectele lor se răsfrâng asupra întregului organism. Aminoacizii sunt implicaţi şi în refacerea ţesuturilor musculare (masa musculară slabă).
  În general, după exerciţii fizice intense, organismul se află într-o stare catabolică (de descompunere a proteinelor din ţesuturile musculare), având un deficit de sinteză a proteinelor. Aminoacizii cu catenă ramificată previn catabolismul, asigurând reversibilitatea procesului. Sunt, cu alte cuvinte, anabolizanţi, deoarece clădesc ţesut muscular.
  După ce ani de zile cercetătorii de renume de la Muscletech au studiat meticulos aminoacizii cu catene ramificate care au abilitatea de a accelera refacerea rapidă şi dezvoltarea ţesuturilor musculare au conceput suplimentul alimentar BCAA Hardcore un catalizator anabolic extrem. BCAA Hardcore conţine cantitatea exactă de aminoacizi esenţiali necesară pentru a ajuta la crearea unui mediu anabolic care să determine creşterea masei şi forţei musculare. BCAA Hardcore conţine aminoacizii cu catene ramificate necesari organismului în timpul solicitărilor intense pentru a combate catabolismul şi a construi noi ţesuturi musculare prin sprijinirea sintezei proteice.
  BCAA susţine organismul în stări catabolice (arsuri, infecţii, traume, intervenţii chirurgicale, transplant de măduvă osoasă, tratamente cu glucocorticoizi) prin refacerea ţesuturilor (piele, oase, muşchi, tendoane, ligamente, organe, unghii şi păr) şi prin menţinerea balanţei de azot pozitivă în organism; când balanţa azotului are o valoare pozitivă, organismul are proteine în cantităţi suficiente; echilibrul negativ de azot duce la carenţe de proteine şi organismul îşi consumă proteinele proprii din sânge, apoi din ţesuturile musculare; de asemenea, menţine pH-ul alcalin în organism, creşte rezistenţa fizică şi nivelul de energie al sportivilor. BCAA are o importanţă specială pentru sportivi, deoarece aminoacizii cu catene ramificate sunt metabolizaţi în muşchi, nu în ficat.

  BCAA Hardcore
  Supliment alimentar cu aminoacizi şi îndulcitor
  150 tablete = 202,5 g

  O tabletă conţine:
  Amestec BCAA 809,6 mg
  L-leucină 404,8 mg
  L-valină 202,4 mg
  L-izoleucină 202,4 mg
  Vitamina B6 0,6 mg
  Vitamina B12 0,3 mcg

  Alte ingrediente: emulsificator – celuloză microcristalină; stabilizatori – fosfat dicalcic anhidru, polivinilpirolidonă; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; stabilizatori – acid stearic, hidroxipropilceluloză; antiaglomerant – dioxid de siliciu, înveliş (stabilizator – hidroxipropilmetilceluloză, colorant – dioxid de titan, îndulcitor – polidextroză, antiaglomerant – talc, maltodextrină, MCT); stabilizator – stearat de magneziu; îndulcitor – sucroză...............................q.s.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consumă o porţie (5 tablete) de două ori pe zi. Pentru rezultate optime, în zilele de antrenament, se consumă o porţie cu 45-60 de minute înainte de antrenament şi o porţie la 15-30 de minute după antrenament.

  Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0125 / 12.09. 2008

  ATENTIE:

  A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra. Acest supliment nutritv nu are rolul de a diagnostica, trata sau preveni vreo boala.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!

   


  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)