Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Muscletech Leukic Hardcore

calivita_Leukic_Hardcore_1.

  Pret TVA inclus: 217.60 lei


  Producator: Muscletech

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 180 capsule

  Descrierea produsului:

  Leucina este un aminoacid esenţial care intră în compoziţia tuturor proteinelor din organismul uman. Are rol determinant în formarea proteinelor incluse în ţesuturile musculare, exercitând efecte anabolizante, stimulând şi dezvoltând ţesuturile musculare. Efortul muscular intens poate duce la un consum mare de leucină şi deci la epuizarea rapidă a acestuia. Mai multe studii ştiinţifice au relevat efectele anabolice şi anticatabolice ale leucinei, şi au demonstrat că o suplimentare de câteva grame cu leucină poate îmbunătăţi performanţele atletice sau poate încetini pierderea de masă "slabă" din organism.
  Leucina îşi exercită activitatea în sinergie cu valina şi cu izoleucina, cei trei compuşi fiind consideraţi cei mai importanţi aminoacizi. În mod natural, leucina se găseşte în alimentele cu proteine complexe şi, mai ales, în zer (provine, în special, din sursele bogate în cazeine şi albumine). În cantităţi mai mici, leucina se găseşte în boabele leguminoaselor şi în tărâţe.
  Timp de 10 ani, echipa de cercetători de la MuscleTechTM a lucrat la stabilirea formulei unui activator anabolic 100%, capabil să dezlege mecanismul creşterii masei musculare, acţionând la nivel biomolecular, fără manipulare androgenică. În final, echipa de cercetători de la MuscleTechTM a descoperit cum să suscite semnale anabolice pure fără stimulare androgenică şi efecte secundare nedorite. Prin activarea complexului enzimatic responsabil de transmiterea celor mai puternice semnale anabolice ale organismului, Leukic Hardcore a reuşit să îndeplinească dorinţa fiecărui culturist – anabolism pur pentru dobândirea de masă musculară masivă, permanentă.
  Organismul se poate afla într-una din următoarele 3 stări: o stare anabolică, în care ţesutul muscular se măreşte, o stare catabolică, în care muşchii scad, şi o stare pasivă, în care muşchii nici nu cresc, nici nu scad. În general, culturiştii îşi doresc să ajungă în prima stare, cea anabolică, deoarece în această stare organismul nu are decât opţiunea de a construi noi fibre musculare. Leukic Hardcore transpune organismul direct în starea anabolică, ajutând la mărirea masei musculare existente şi ferind organismul de starea catabolică, în care muşchii se diminuează. Leukic Hardcore reuşeşte aceste performanţe fără a mări nivelul estrogenului din corp, hormon care are multe efecte negative în ceea ce priveşte creşterea musculară (ex: balonarea).
  Suplimentul alimentar Leukic Hardcore este un derivat al aminoacidului L-leucină, conceput pentru a furniza un suport nutriţional adecvat refacerii masei musculare după eforturi fizice intense.
  Un studiu apărut în prestigiosul American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism arată că principalul ingredient din Leukic are efecte anabolice în metabolismul proteic prin creşterea sintezei proteinelor şi diminuarea degradării proteinelor din muşchii scheletici în urma exerciţiilor fizice intense.
  Leukic este cunoscut sub denumirea chimică ca şi L-leucină cetoizocaproat de calciu.
  Leukic Hardcore este un compus 100% anabolic, care sprijină creşterea rapidă a masei musculare, fără a avea efecte secundare negative androgenice sau estrogenice.

  Leukic Hardcore
  Supliment alimentar cu aminoacizi şi îndulcitor
  180 tablete = 297 g

  O tabletă conţine:
  L-leucină cetoizocaproat de calciu 610 mg
  L-leucină acid izovaleric-N-acetil-5-metoxitriptamină 610 mg

  Alte ingrediente: emulsificator - celuloză microcristalină; înveliş Leucoat (polivinil alcool, polietilen glicol, antiaglomerant talc, riboflavină, coloranţi – roşu Allura AC, galben oranj S, indigotină; stabilizator - hidroxipropilceluloză, colorant mineral – dioxid de titan, emulsificatori – lecitină din soia, polisorbat 80); stabilizator – hidroxipropilceluloză; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; stabilizatori – crospovidonă, amidon glicolat de sodiu, stearină vegetală; antiaglomerant – dioxid de siliciu; stabilizator – stearat de magneziu; emulsificator – hidroxipropilmetilceluloză; L-lizină hidroclorată – acid ketoizocaproic – calciu; îndulcitor – acesulfam potasiu...................................q.s.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, a se consuma o porţie (6 tablete) imediat după antrenament sau, în zilele fără antrenament, dimineaţa, imediat după trezire. Pentru rezultate optime, se pot consuma 2 porţii zilnic. Se recomandă consumul a minim 2 litri de apă pe zi.

   

  Notificare MSPT / ISPT / Seria AB / Nr. 0135 / 12.09.2008

  Atenţie!
  Se recomandă exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
  Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)