Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Muscletech NaNo X9

 

  calivita_naNOX9_Hardcore.

  Pret TVA inclus: 248.80 lei


  Producator: Muscletech

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 180 tablete

  Descrierea produsului:


  În general, în cazul sportivilor de performanţă, momentul cel mai important pentru a consuma suplimente alimentare este cel imediat dinainte şi imediat după antrenament, când muşchii au nevoie de nutrienţi pentru a se reface şi a creşte şi, în acelaşi timp, sunt pregătiţi pentru absorbţia nutrienţilor. Perioada cea mai importantă pentru refacere este imediat după antrenament şi este numită şi „fereastra oportunităţii”, când nutrienţii absorbiţi sunt „pompaţi” direct către muşchi, contribuind la regenerarea şi creşterea acestora. Produsele cele mai eficiente în acest scop sunt cele care conţin o formă a aminoacidului arginină, care este convertit în oxid nitric prin intermediul sintezei oxidului nitric (NOS). Oxidul nitric (NO) este un vasodilatator pulmonar endogen care are capacitatea de a mări aportul de oxigen către muşchi. Astfel, fluidizează circulaţia sângelui şi livrează mai mult oxigen şi nutrienţi importanţi musculaturii scheletice. Oxidul nitric dilată vasele de sânge, permiţând pătrunderea unui aflux mai mare de sânge şi fluid în celulele musculare şi astfel, masa musculară creşte şi se regenerează mai rapid.
  Atunci când echipa de cercetători de la Muscletech a conceput, pe baze ştiinţifice, suplimentul alimentar naNoX9, a avut un singur obiectiv: de a crea cel mai puternic oxid nitric, cu cea mai rapidă acţiune posibilă dintre toate cele existente până în prezent. Pentru a atinge acest scop, cercetătorii au simulat mediul biologic din stomacul uman şi au testat riguros puterea tabletei naNoX9, utilizând un analizor de dezintegrare. Acest analizor a determinat că dispersarea substanţelor din naNoX9 în organism are loc în numai 9 secunde! Imediat ce învelişul tabletei devine umed, începe procesul de descompunere, dispersând rapid nanoparticulele conţinute. De fapt, naNOX9 este atât de reactiv, încât echipa de ingineri de la MuscleTech a trebuit să creeze un suport de stabilizare, pentru a proteja integritatea structurală a tabletelor. Astfel, au adăugat un stabilizator special (un recipient de plastic) cu scopul de a menţine integritatea tabletei în timpul transportului la sala de antrenament. naNoX9 este o formă a aminoacidului arginină sub formă de nanoparticule cu absorbţie ultra-rapidă, ducând la o creştere semnificativă a masei musculare. L-arginina din compoziţia produsului este necesară în sinteza proteinelor, în creştere şi dezvoltare, în dezvoltarea masei musculare şi reducerea ţesutului adipos.

  naNOX9
  Supliment alimentar
  180 tablete = 239 g

  O tabletă conţine:
  naNOX9TM 1173,3 mg
  L-arginină-xantinol nicotinat
  L-arginină - acid ketoizocaproic - yohimbină HCl

  Alte ingrediente: emulsificatori - hidroxipropilceluloză, celuloză microcristalină; agent de încărcare - croscarmeloză sodică; stabilizatori - polivinilpirolidonă; stearină vegetală, stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu; înveliş (stabilizator - polivinil alcool, antispumant - polietilen glicol, coloranţi - roşu Allura AC, indigotină, agent de glazurare talc, colorant mineral - dioxid de titan); aromă de căpşuni....................q.s.

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, pentru început se consumă 2 x 3 tablete pe zi cu cel putin un pahar de apă. În zilele de antrenament se consumă 3 tablete dimineaţa şi celelalte 3 tablete după antrenament. În zilele fără antrenament se consumă 3 tablete dimineaţa, iar restul de 3 tablete, oricând în timpul zilei. A nu se depăşi 10 tablete într-un interval de 24 de ore. Consumaţi 10 pahare de apă zilnic pentru o stare generală bună de sănătate.

  Atenţie!
  Se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase de sex masculin, cu vârste între 18-55 ani. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. A nu se refrigera.

  Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0104 / 04.06.2008  Atenţie!
  Se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase de sex masculin, cu vârste între 18-55 ani. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. A nu se refrigera.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!


  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)