Calivita 

Livrare Gratuita la

Plata in Avans

 

 

 

 

Noni Sirop (946 ml) imbunătăţeşte starea
generală de sănătate

Noni Sirop

Pret Standard: 210 lei - 10% reducere

Ofertă Specială: 186,89 lei

buton_vizualizare_aviz 

In cazul in care doriti sa deveniti si membru Calivita beneficiati de 10% REDUCERE si Livrare Gratuita

  Beneficiile Produsului Noni Sirop de la Calivita


  Normalizează funcţiile celulelor;

  Îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor;

  Activează mecanismul antiinflamator;

  Are efect antialergic;

  Fortifică sistemul imunitar;

  Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice;

  Reglează ciclul veghe-somn;

  Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv);

  Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale;

  Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor;

  Se recomanda in afectiunile tumorale (cancerul);

  Elimina stresul, depresia si anxietatea;

  Reduce durerile de orice fel;

  Recomandat in numeroase afectiuni.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949

  Prospect Noni Sirop de la Calivita

  Vă îmbolnăviţi des?
  Sunteţi predispus la depresie?
  Sunteţi alergic?
  Vă dor articulaţiile?
  Suferiţi sistematic de migrene?


  În măsura în care sunteţi adeptul unor soluţii naturale, profitaţi de ajutorul oferit de natură! Există locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaţiei încă nu s-au făcut simţite.

  Un astfel de loc este Polinezia, unde şi acum băştinaşii recurg, într-o mare măsură, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Noni (Morinda Citrifolia), care a suscitat şi interesul ştiinţei medicale din Occident.

  Fructul Noni contine peste 150 de substante biologic active avand numeroase beneficii asupra sanatatii

  Noni Liquid - suc - siropNONI (Morinda Citrofolia): Acest arbore veşnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud.

  Înălţimea sa poate varia de la cea a unui arbust mărunt până la 10 m. Însă nu prin această diversitate a atras atenţia lumii, ci prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active unice a fructelor sale.

  Aceste substanţe nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob.

  Stim cu toţii cât de important este pentru orgarusm consumul fructelor şi al legumelor proaspete. Conţinutul de vitamine, minerale şi fibre al acestora constituie baza sănătăţii noastre însă Noni (Morinda citrifolia), datorită substanţelor sale nutritive şi a multiplelor efecte benefice, intrece cu mult acţiunea pozitivă a majorităţii fructelor.

  Acest fruct tropical este cunoscut şi utilizat de către băştinaşi de câteva secole, dar a devenit celebru în lumea largă doar în ultimele două decenii. Produsele preparate din fructul Noni sunt, în momentul de faţă, cele mai consumate suplimente alimentare din lume.

  S-a demonstrat că fructul Noni conţine peste 150 de substanţe biologic-active.
  Multiplele efecte benefice ale fructului noni se datorează substanţelor componente: aminoacizi, enzime, vitamine, substanţe minerale, xeronină, proxeronină, scopoletină, damnacantal etc.


  Datorita efectelor sale deosebite asupra sanatatii NONI este denumit "regele fructelor" fiind cel mai consumat supliment alimentar din lume


  Noni sirop"Regele fructelor" conţine 18 aminoacizi, care contribuie la dezvoltarea musculaturii şi previne atrofierea acesteia. Efectul asupra musculaturii se manifestă mai ales după o activitate fizică sistematică.

  Substanţe le minerale din noni, adică sodiul, potasiul, flerul, manganul, precum şi magneziul, contribuie la completarea dozei zilnice de minerale necesare organismului. Pe lângă acestea, în noni se află şi substanţe active deosebite, care accelerează schimbul de nutrienţi din celule, având astfel o acţiune regenerativă.


  Scopoletina intervine in activitatea epifizei, creşte nivelul de serotonină şi melatonină al organismului, participând la menţinerea echilibrului psihic şi având un efect adaptogen. Are acţiune pozitivă asupra stării somn-veghe, reglând somnul.

  Noni stimulează formarea oxidului de azot în organism, care, impreună cu efectul miorelaxant al scopoletinei, determină dilataţia arterelor, reducând astfel hipertensiunea arterială declanşată de stres.

  Oxidul de azot imbunătăţeşte şi circulaţia sanguină la nivelul ţesuturilor; are acţiune antitrombotică, prevenind astfel infarctul miocardic şi accidentele vasculare cerebrale. Este un antioxidant, adică prin legarea radicalilor liberi asigură protecţie împotriva oxidării LDL-colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Substantele Active din Noni Sirop


  Noni - purifica organismulDamnacantalul este o altă substanţă activă din Noni. Are rol în diferenţierea celulară şi tesulară, prevenind înmulţirea haotică a celulelor.

  Deoarece intervine În formarea celulelor T şi B, precum şi a macrofagelor şi celulelor limfocitare, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, organismul fiind capabil să reziste îmbolnăvirilor.

  Prin conţinutul în damna­cantal, Noni are acţiune anti­cancerigenă şi chiar încetineşte dezvoltarea tumorilor existente.

  În cazul în care există deja tumori, scade nivelul de xeronină, proxeronină şi proxerogenază din organism, însă acestea se regăsesc in cantităţi importante în Noni are acţiune adaptogenă, motiv pentru care restabileşte activitatea celulelor disfuncţionale.

  Consumul sistematic al produsului Noni asigură protecţie împotriva formării tumorilor canceroase.


  Xeronina şi proxeronina au şi acţiune antidepresivă. Aceste două substanţe accelerează formarea endorfinei, care induce o stare de bună dispoziţie. De asemenea, aceste substanţe scad pragul de percepţie a senzaţiei de durere, cauzată de artrite şi artroze.

  Xeronina declanşează mecanismele antiinflamatorii din organism, are acţiune antialergică şi creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de bacterii şi virusuri. Din această cauză, noni este recomandat şi persoanelor care suferă de repetate infecţii ale căilor respiratorii superioare.


  Noni ajută şi la formarea sucurilor digestive, reducând astfel majoritatea simptomelor cauzate de tulburările digestive.
  Este un adjuvant eficient în combaterea unor dependenţe; ca, de exemplu, tabagismul, alcoolismul, consumul de droguri. Noni estompează simptomele sevrajului!

  De retinut!

  Noni este darul minunat al naturii, al cărui consum sistematic ne ajută să ne păstrăm sănătatea.

  Noni - Regele fructelor.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Iata doar cateva dintre parerile clientilor despre Noni Sirop:

   

  Stiu ca nu putem spune despre aceste produse ca fac minuni, dar pentru mine este o minune faptul că, după 17 ani de practicare a handbalului, aş fi avut nevoie de o proteză la genunchiul stâng, lucru care mi-ar fi amărât complet viaţa, dacă nu aş fi început să consum Organic Noni şi alte produse de la Calivita, astfel încât, timp de două luni şi jumătate, am reuşit să dorm noaptea, ceea ce a fost un adevărat miracol pentru mine.

  Nu a mai fost nevoie să iau analgezice.
  Multe mulţumiri pentru că, datorită vouă, pot încerca să îmi reiau activitatea sportivă şi mă pot bucura din nou de viaţă!

  ***

  „De-a lungul anilor, organismul meu a devenit mai slăbit, din cauza numeroaselor situaţii  stresante şi a problemelor copleşitoare. Stomacul meu funcţiona din ce în ce mai slab. Am devenit conştient de acest lucru în momentul în care am fost la o consultaţie medicală şi am fost diagnosticat cu gastrită cronică, o multime de bacterii tip heliobacter în stomacul meu, hipotiroidism, osteoporoză, depresie, imunitate scazută şi aşa mai departe.

  Când doctorul meu mi-a spus că ar trebui să folosesc produsul Noni, am fost încântat. Noni întăreşte sistemul imunitar şi luptă împotriva bacteriilor (Helicobacter pylori, E. Coli, Salmonella etc), virusurilor şi ciupercilor (Candida). Are un efect benefic în bolile cardiovasculare şi în reglarea tensiunii arteriale.

  Aceste efecte fantastice ale lui Noni le-am simţit încă din prima lună de consum. Mi-a îmbunătăţit în mod simţitor starea de sănătate a stomacului. Mâncarea era digerată mai uşor şi mult mai bine decât înainte. Imunitatea mea era excelentă, aşa că eram protejat împotriva virusurilor, răcelilor şi infecţiilor. Dormeam mai bine, nu mai aveam dureri articulare, iar starea mea psihică era mult mai bună.

  Si toate acestea dupa ce am consumat Noni de la Calivita! Acum fac faţă cu mai multă uşurinţă problemelor zilnice şi stresului şi îmi fac treburile şi sarcinile gospodăreşti cu energia pe care o aveam în tinereţe. Noni mi-a depăşit de departe toate aşteptările.“

  Atentie! Aceste marturii au scop informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

  Mod de Administrare Noni Sirop de la Calivita

  Recomandari Noni Liquid (sirop):
  Mod de administrare Noni Liquid (sirop):
  Abcese (dentare)
  Alergie
  Amigdalita
  Anemie
  Anorexie (lipsa poftei de mancare)
  Antipiretic (scaderea febrei)
  Antiseptic intestinal (antiparazitar)
  Antispetic (scaderea febrei)
  Antitumoral
  Apetit (crestere) - anorexie
  Ariboflavinoze (lez. ale mucoasei)
  Arsuri ale pielii in gen. si de soare
  Astenie
  Astm bronsic
  Ateroscleroza
  Bioritm (armonizare)
  Boala Crohn
  Bronsita
  Copii 1-14 ani dezv. armon. (prev.)
  Cancer de colon
  Cancer de colon (alt tratament)
  Cancer de ficat
  Cancer de piele
  Cancer de vezica
  Cancer la plamani
  Cancer la prostata
  Cancer mamar
  Convalescenta
  Dependenta de droguri (tratament)
  Depresie
  Diabet (reglare glicemie)
  Diaree (enterita, enterocolita)
  Dureri de gat
  Eczeme
  Faringita
  Febra
  Fibrom uterin
  Fumat
  Furunculoza
  Giardia (lambrii)
  Gingii sanatoase
  Glande suprarenale
  Guta
  Hemoroizi
  Hepatita
  Herpes
  Hipertiroidie
  Hipotensiune
  Hormoni (reglare)
  Imunitate scazuta
  Infectii (prevenire)
  Insuficienta cardiaca
  Insuficienta renala (rinichi polich.)
  Inteligenta (rid. Coef. copii retard.)
  Imbatranre tesuturi (intarziere)
  Leucemie
  Leucopenie (scadere nr. leucocite)
  Menstruatii neregulate
  Mialgii (dureri musculare)
  Micoze ale pielii
  Mononucleoza (febra glandulara)
  Oreion
  Paradontoza
  Persoane in varsta (preventiv)
  Plagi (vindecare)
  Pojar, rujeola
  Psoriazis
  Reumatism
  Rinita alergica
  Senilitate (prevenire)
  SIDA (tratament adjuvant)
  Sifilis
  Spasmofilie
  Stres
  Tuberculoza (TBC)
  Tumori
  Ulcer varicos
  Zona zoster
  Varsat de vant
  Vaginita (candida, tricomonas vag)
  Vitiligo
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1+ aplicatii locale (diluat)
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  (2-2-2) 6 luni, apoi (1-1-1) sau
  6 luni 1 lingura/ora, de la 6-22
  2-2-2
  2-2-2 + aplicatii locale (diluat)
  2-2-2
  2-2-2
  (3-3-3) 7 zile;  (2-2-2) 7 zile; apoi  (1-1-1)
  (3-3-3) 7 zile;  (2-2-2) 7 zile; apoi  (1-1-1)
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  1-1-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1+ aplicatii locale (diluat)
  1-0-1
  1-0-1 + aplicatii locale (diluat)
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2 (o lingura din ora in ora de la 6-22) 2-2-2
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  1-0-1+ aplicatii locale (diluate)
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1, aplicatii locale (diluat)
   

  Legenda :

  1-1-1 = o lingurita ( sa fie plastic) de noni dimineata, una pranz si una seara

  Noni Sirop Comentat de Mateescu Andreea in data de . Exceptional Produsul! Il recomand tuturor. 9/10
   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

Comanda Acum 3 Noni Organic si primesti gratuit inca o bucata!

Noni Sirop

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi

Produse recomandate

Rhodiolin

Omega 3

Mega Protect 4 Life