Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

Site-uri partenere

Ciobanesc German

 

 

Noni Sirop Intareste Sistemul Imunitar

   

  Prin natura mea sunt o persoana timida de aceea mi-a luat ceva timp pana ce m-am hotarat sa va scriu experieta mea. Dar m-am gandit ca poate experienta pe care am avut-o cu produsele calivita va ajuta si alte persoane care se afla in aceeasi situatie in care eram eu. Experienta mea cu produsele calivita a inceput in anul 2007, cand fiul meu era grav bolnav. Pentru o perioada de 4 ani medici nu au putut afla cauza pentru care fiul meu avea leucocitoza (numarul de celule albe mai mare decat normal).

  Copilul s-a dezvoltat normal insa din cauza bolii sistemul imunitar al copilului s-a slabit si acesta a determinat aparitia unei infectii la nivelul aparatului respirator. I s-a prescris antibiotice care i-au slabit si mai mult sistemul imunitar. Pentru a tine sub observatie boala medicii ii faceau copilului meu teste de sange de 2 ori pe luna care i-a provocat fiului meu anemie. Situatia devenise foarte stresanta atat pentru fiul meu cat si pentru toata familia.

  Mi-am zis in gand: Trebuie sa actionez acum! Astfel ca am inceput sa caut pe internet informatii despre problemele pe care le aveam. Asa am aflat de Noni - fructul minune despre care am citit ca are efecte deosebit de benefice pentru sanatatea omului. I-am administrat copilului Noni Sirop de 2 ori cate 30 ml, Garlic Caps, Vitamina C 1000, Omega 3, Bee Power si Strong Bones. Dupa 3 luni de tratament copilul meu s-a simtit mult mai bine si am mers din nou la analizele de sange si spre uimirea doctorilor dupa 4 ani de zile analizele au iesit bune. Nu le venea sa creada atat loc cat nici noua.

  Aceste preparare minutate l-am ajutat pe fiul meu sa-si revina intarindu-i totodata si sistemul imunitar. De atunci toata familia mea consuma suc de noni si alte preparare calivita.

   

  Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

 
 

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa