Calivita 

 

 

 

 

Omega 3 Concentrate (100 Capsule Gelatinoase)

= ulei de peste =

Omega 3 Concentrate

Pret depozit TVA inclus: 71,17 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Beneficiile Produsului Omega 3 de la Calivita

  Cea mai ridicata concentratie si puritate;

  Raport excelent cantitate/calitate/pret;

  Recomandat in afectiunile cardiovasculare;

  Fortifica sistemul imunitar;

  Previne infarctul si accidentul vascular cerebral;

  Reduce colesterolul si trigliceridele;

  Imbunatateste circulatia sangvina;

  Elimina depresia si stresul;

  Participa la metabolismul grasimilor;

  Este tonic al sistemului nervos;

  Se recomada sportivilor pentru performante deosebite;

  Previne formarea cheagurilor de sange;

  Amelioreaza astmul si rinitele alergice;

  Actioneaza eficient in inflamatiile dermatologice si osteo-articulare;

  Previne boala Alzheimer;

  Imbunatateste starea generala de sanatate.

   

  Atentie! Acizii grasi omega 3 nu pot fi produsi de organism acestia putand fi obtinuti doar din suplimente alimentare.

  Calitatea Produsului Omega 3 de la Calivita este atestata de catre:

  FDA Food and Drug Administration (FDA) din SUA cel mai dur forum mondial in domeniu;

  GMP Good Manufacturing Practice (GMP) reprezentand bunele practici la fabricarea produselor;

  Ministerul Sanatatii Ministerul Sanatatii din Romania. Vezi avizul aici!

   

  Prospect Omega 3 Natural Fish Oil de la Calivita

  Ce ne oferă comorile mărilor?
  Lumea vie a mărilor nu ne încântă doar privirea, ci reprezintă şi un izvor de substanţe nutritive care protejează sănătatea. Faceţi cunoştinţă cu un produs al cărui materie primă provine din mări şi oceane.

  Omega 3 - Ulei de pesteUleiul de peşte - Deosebit de bogat în acizi graşi nesaturaţi cu lanţuri lungi de atomi de carbon, aşazişii acizi graşi omega 3, care, printre altele, intervin în funcţionarea optimă a aparatului cardiovascular, a sistemului imunitar, în reglarea metabolismului grăsimilor.

  Aceştia reduc colesterolemia şi trigliceridemia, previn formarea cheagurilor de sânge. Îmbunătăţesc fluxul sanguin, ceea ce duce la optimizarea circulaţiei sanguine şi la o mai bună oxigenare a ţesuturilor.

  În plus, reduc inflamaţiile, stimulează sistemul imunitar şi înfrumuseţează pielea.

  Alpha şi Omega sănătăţii.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

  Cercetări ştiinţifice asupra Uleiului de Peşte

  Un pas înainte în terapia bolilor depresive şi a altor afecţiuni ale sistemului nervos a fost făcut când oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că, în etiopatogenia bolilor amintite, un rol determinant îl joacă şi o carenţă a unui grup specific de acizi graşi si anume omega 3.

  Cum putem depista în timp util riscul unei tentative de sinucidere la un bolnav suferind de depresie? „Prin recoltare de sânge“, a fost un răspuns care ne-a şocat pe mulţi şi pe care l-am putut citi acum câteva săptămâni în revista de specialitate Journal of American Psychiatry.

  Cercetătorii de la Universitatea Columbia din New York susţin că, cu cât cantitatea de acizi graşi omega 3 din sângele unei persoane este mai scăzută, cu atât este mai mare probabilitatea de sinucidere.


  Ulei de peste - Omega 3Acest diagnostic este susţinut şi de următorul argument al oamenilor de ştiinţă: numărul sinuciderilor în rândul marilor consumatori de peşte (care contine omega 3) este cu 50% mai mic decât în rest.

  Medicii japonezi, în urma unor experimente efectuate în China timp de doi ani, au descoperit o legătură surprinzătoare între tentativele de sinucidere şi cantitatea de acizi omega 3 din sângele sinucigaşilor.

  De altfel, până nu demult, această substanţă era studiată de către cercetători prin prisma unei alte problematici.

  De aproape o jumătate de secol, din statisticile instituţiilor de sănătate reiese că, în timp ce în ţările civilizate rata de deces provocat de afecţiuni cardiovasculare este tot mai mare, în rândul eschimoşilor, consumatori de alimente aproape în exclusivitate de origine marină, această boală este necunoscută.

  S-a descoperit că factorul protector este grupa de acizi graşi omega 3. Organismul nu poate sintetiza aceşti acizi care sunt indispensabili pentru funcţionarea sa normală.

  Conform cercetărilor efectuate în domeniul nutriţiei, s-a constatat că în alimentaţia strămoşilor noştri, timp de 1-2 milioane de ani, acizii graşi omega 3 şi omega 6, la fel de importanţi, se găseau în acelaşi raport, în timp ce în zilele noastre, datorită consumului excesiv de uleiuri vegetale şi carne, nivelul acizilor graşi omega 3 a scăzut de douăzeci de ori.

  Sau, mai exact, supraalimentaţia din lumea civilizată este doar aparentă: în realitate, o bună parte a omenirii are o carenţă de acizi graşi omega 3, ceea ce poate cauza numeroase boli specifice civilizaţiei.

  Pe baza acestor date, în anii 1960-1970 depresia a fost asociată pentru prima dată cu concentraţia de acizi graşi omega 3 din sânge, când epidemiologii au observat că mortalitatea crescută datorită bolilor cardiovasculare este frecvent însoţită şi de depresie.

  Referitor la corelaţia dintre acizii graşi din peşte şi depresie, în anul 1995, Joseph Hibbeln şi un cercetător american au formulat pentru prima dată ipoteza că absenţa acidului gras omega 3 poate avea un rol important în declanşarea depresiei, a bolii maniaco-depresive şi a stărilor maniaco-depresive postnatale.

  Omega 3 se recomanda in Depresie

  Psihiatru american, Andrew Stoll, în cartea intitulată Legătura omega 3 (The Omega-3 Connection) a susţinut că, în cazurile maniaco-depresive, efectele secundare ale medicamentelor administrate în vederea prevenirii recidivelor pot fi contracarate prin consumul de acizi graşi omega 3.

  Omega 3Nu este surprinzător că, de foarte curând, s-a descoperit că şi frecvenţa bolii maniaco-depresive este corelată cu consumul de peşte.


  Cu toate acestea, până acum s-a acordat o atenţie relativ mică cercetării acizilor graşi aflaţi în natură.

  De exemplu, în anul 2002, un grup de medici englezi au relatat despre cazul unui bărbat care, timp de şapte ani, nu a reacţionat la nici un medicament administrat pentru depresie severă, anxietate socială şi frecvente tentative de sinucidere, dar care, în urma consumului unui anumit tip de acizi graşi omega 3, EPA, după numai o lună de zile a prezentat semne evidente de ameliorare, iar după 9 luni s-a vindecat complet.

  Psihiatrul englez Malcolm Peet şi colegii săi au repetat acest experiment sub supraveghere medicală, constatând, la mai mult de două treimi din numărul bolnavilor non-respondenţi la medicaţia clasică antidepresivă, o ameliorare după 12 săptămâni de administrare zilnică a 1 gram de EPA.

  Unii cercetători au ajuns la rezultate asemănătoare şi în cazul stărilor de depresie infantilă şi postnatală.


  Aceste rezultate spectaculoase au fost completate şi de o serie de observaţii conform cărora absenţa acidului gras omega 3 este corelată nu numai cu bolile cardiovasculare, stările de depresie, ci şi cu alte boli grave.

  Cercetătorii chinezi au înregistrat succese cu ajutorul suplimentării de acizi graşi nu doar la bolnavii de schizofrenie, ci şi în cazul suferinzilor de scleroză multiplă, hiperactivitate, alergii şi astm, boli autoimune sau prostată.

  Un studiu recent a descoperit ca copii a caror mame au consumat suplimente de omega 3 in perioada sarcinii au o coordonare mana-ochi mai buna decat ceilalti.


  Acizii graşi sunt ca un panaceu. Cu toata acestea, depresia nu se datorează exclusiv absenţei acidului omega 3, chiar dacă majoritatea cercetătorilor acceptă că această stare cauzează tulburări cerebrale care alterează eficienţa în lupta cu stresul, cu pierderile suferite şi cu eşecurile şi provoacă stările de neputinţă care pot duce la depresie.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Parerea Consumatorilor despre Omega 3 Concentrate

  “Sunt 2 ani decand am descoperit acest produs. Inainte am folosit un produs similar de pe piata insa nu se compara ca  rezultate cu produsul Dvs. Acest produs a devenit parte integranta in viata mea de zi cu zi. Am observat efectele benefice ale acestuia: un sistemul imunitar puternic, unghii si par sanatos, o inima puternica. Este un adevarat miracol pentru sanatate.”

  ***

  "As dori sa va multumesc pentru aceste capsule miraculoase de ulei de peste. Da, ati auzit bine - miraculoase pentru a aveam probleme serioase cu trigliceridele. Dupa tratamentul cu aceste capsule am repetat analizele si spre surprinderea mea nivelul trigliceridelor s-a redus la jumatate. Incredibil. Sunt foarte multumit. Daca nu as fi incercat pe propria mea piele nu as fi crezut acest lucru. Va multumesc mult pentru acest produs."

   

  Mod de Administrare Omega 3 de la Calivita

  Recomandari omega 3:                                  Mod de administrare:

  Absorbirea si arderea grasimilor

  Accident vascular (prevenire)

  Acc. vascular (trat. de la a
  21-a zi de la instalare)

  Activitate fizica (stimulator)

  Adult (18-50 ani) - profilactic

  Afectiuni artic. degenerative

  Afectiuni cariace

  Ameteala

  Anti inflam. (anti reumatismal)

  Aparat cardiovascular

  Aparat resp. (afec. pulmonare)

  Artroza

  Asm, asm bronsic

  Arteroscleroza

  Avort (prevenire)

  Boala Alzheimer

  Boala Crohn

  Bronsita

  Cancer de colon

  Cancer la plamani

  Cancer de vezica

  Cancer mamar

  Celulita

  Circultie sanguna (imbunatatire)

  Colesterol (scadere)

  Colica biliara

  Contuzie

  Coxartroza

  Deficit Ca, Mg (asim., fixare)

  Depresie

  Dermatite, dermatoze

  Discopatii

  Edeme

  Enfizem pulmonar

  Ferilitate

  Fibrom uterin

  Fumat

  Gastrita

  Glaucom

  Guta

  Hemoptizie

  Hemoroizi

  Hernie de disc

  Hipertensiune arteriala

  Insuficienta cardiaca

  Lumbago, sciatica

  Lupus-Eritematos

  Menstruatii neregulate

  Nervozitate

  Osteoporoza

  Obezitate

  Parkinson

  Poliartrita reumatodoida

  Persoane in varsta - profilactic

  Psoriazis

  Rahitism

  Reumatism

  Sarcina

  Scleroza (amiotrofica, in placi)

  Silicoza

  Spasmofilie

  Spondiloza

  Spondiloza anchilopoetica

  Steatoza hepatica
  (grasimi in ficat)

  Sterilitate (tratament)

  Stres

  Tabagism

  Tromboflebita

  Tuberculoza (TBC)

  Varice

  Vase sange (fragilitate)

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1
   

  1-0-1

  1-0-0

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1

  1-1-1

  1-1-1

  1-1-1

  1-1-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1

  1-1-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1
   

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1


   O Capsulă de Omega 3 conţine:
  Ulei concentrat de peste 1000 mg
  Care are în componenţă:
  EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg
  DHA (acid docosahexaenoic) 120 mg
  Vitamina E 10 mg
   

  Omega 3 Comentat de Dumitrescu Ionel in data de . Foarte bun acest produs! Aveam momente de sanatate iar dupa ce am folosit acest produs m-am simtit mult mai bine. Il recomand tuturor. 4.5
   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi