Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

Site-uri partenere

Ciobanesc German

 

 

Panax Ginseng pentru o odihna binemeritata

   

  Desigur, fiecare dintre noi avem perioade in viata in care nu ne putem odihnii cum trebuie. Aceasta situatie apare mai ales in cazurile in care lucrezi in schimburi.

  Sunt asistenta medicala si lucrez de la multi ani la un spital in ture. Eram mereu obosita si somnoroasa si aveam si hipertensiune arteriala scazuta. Cand veneam acasa din tura de noapte nu ma putem odihnii pana a doua zi si pentru a face fata m-am obisnuit sa consum o cantitate mare de cafea. Din cauza efectelor secundare binecunoscute ale cafelei am decis sa incerc ginseng coreean auzind de calitatile sale energizante.

  Dupa o saptamana de consum lucrurile au inceput sa se schimbe: pe tura de noapte nu mai simteam acea oboseala coplesitoare, munca a devenit mai putin stresanta si am simtit o explozie de energie semnificativa. Dupa tura de noapte am reusit sa ma odihnesc cum trebuie si aveam energie si pentru treburile de zi cu zi.

  Din acel moment am inceput sa folosesc acest produs cu regularitate si l-am recomandat si fiului meu care in acea perioada se afla in sesiunea de examene fiind obosit si stresat rezultatele fiind pozitive.

  Din momentul in care am inceput sa folosesc Panax Ginseng am renuntat si la cafea rezolvandu-se totodata si problemele cu hipertensiunea.

  Daca sunteti in aceeasi situatie va recomand acest produs.

  Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

 
 

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa