Politica de confindentialitate

I) Date care le colectam

Pentru a putea onora comenzile site-ul nostru colecteaza mai multe date de la utilizator.

1.1. Datele colectate:

  • Nume si Prenume;
  • Adresa de domiciliu şi adresa unde doriţi să primiţi corespondenţa;
  • Număr de telefon;
  • Adresa de e-mail.

Optional cei care opteaza sa devina membri : CNP si seria si numarul C.I.

1.2. Scopurile colectării

  • Facturarea produselor pe care doriţi să le cumpăraţi;
  • Înscrierea în baza noastră de date astfel încât să aveţi acces la produsele noastre şi să beneficiaţi de toate drepturile oferite membrilor CaliVita (optional);
  • Livrarea produselor;
  • Informarea

1.3. Protejarea Datelor

Site-ul  www.alivita se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu distribuitorii sai, a informarii despre produsele Calivita, a functionalitatilor site-ului si a ofertelor acestuia.

Site-ul www.calivitavelcu.ro este securizat pentru a proteja datele Dvs. (utilizeaza https:// ).


Calivita nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Calivita poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


1.4. Colectarea datelor se face prin:


Formularul de contact de pe site;

Magazinul Virtual (pagina de inregistrare si comanda);

furnizare telefonica.


Calivita nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul Calivitavelcu.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica calivitavelcu.ro de confidentialitate. Faptul ca site-ul Calivitavelcu.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca Calivitavelcu.ro sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

1.5. Legislatie

Datele dumnevoastră personale furnizate  sunt administrate confidenţial conform prevederilor legislative, Legea 677/2001, Legea 506/2004.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Calivitavelcu.ro. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Calivitavelcu.ro si anume Judecatoria Timisoara.

1.6. Stergerea datelor.

Puteti solicita oricand stergerea datelor Dvs din baza noastra de date.

Comanda Acum!