Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

Prolab Amino Gelcap (200 capsule invelite in gel)

prolab amino gel caps

Pret TVA inclus: 97.20 lei


  Producator: Prolab

  Cantitate: 200 capsule invelite in gel

  Descriere:

  Aminoacizii sunt elemente componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esenţiale pentru viaţă. Toate organele, glandele, muşchii, enzimele şi hormonii din organism conţin proteine. Dacă exceptăm cantitatea de apă din corp, ajungem la concluzia că greutatea corporală se datorează, în cea mai mare parte, proteinelor. Datorită diferitelor combinaţii ale aminoacizilor, există peste 50000 de tipuri de proteine şi 20000 de enzime cunoscute. Proteinele diferă atât din punct de vedere structural (având în compoziţie diferiţi aminoacizi), cât şi prin rolurile pe care le au în procesele vitale din organism; din această cauză, nu se pot substitui (o anumită proteină nu poate fi înlocuită de o altă proteină).
  Din cei 29 aminoacizi frecvent întâlniţi, se formează sute de tipuri de proteine, care se găsesc în organismele tuturor vieţuitoarelor. În organismul uman, ficatul este organul care asigură 80% din aminoacizii necesari, iar diferenţa de 20% se obţine din alimentaţie. Zece aminoacizi sunt indispensabili, se obţin exclusiv prin aport alimentar şi se numesc aminoacizi esenţiali. Aceştia sunt: arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul şi valina.
  În organism, formarea sau descompunerea proteinelor se realizează în funcţie de necesităţi, de procesele biologice care au loc la momentul respectiv. Aminoacizii nu pot fi depozitaţi şi, din această cauză, atunci când este nevoie de vreunul, mai întâi se utilizează aminoacizii aflaţi în circulaţia sanguină, iar apoi vor fi obţinuţi prin degradarea proteinelor.
  Necesităţiile de proteine ale organismului diferă în funcţie de vârstă, starea sănătăţii, greutatea corporală, solicitările fizice etc. Cu cât un individ este mai solid şi mai tânăr sau cu cât trebuie să depună eforturi fizice mai mari pentru a face faţă cerinţelor activităţii profesionale sau sportului practicat, cu atât mai multe proteine va solicita organismul său. Dacă la un tânăr de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este 0,75 g/kg corp, în cazul unui sportiv de performanţă de aceeaşi vârstă, acest necesar poate creşte cu 50-400%, în raport direct cu solicitarea fizică.
  Lipsa oricărui aminoacid esenţial din organism poate provoca numeroase disfuncţii. Acest lucru se întâmplă mult mai des decât s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigură toţi aminoacizii esenţiali, poate determina grave dereglări ale proceselor biochimice. O situaţie asemănătoare se produce şi în cazul în care dintr-o cauză oarecare alimentele consumate nu pot fi digerate şi prelucrate în totalitate. Pot apărea dereglări şi atunci când regimul alimentar este bogat în vitamine şi săruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esenţiali este insuficientă. Lipsa aminoacizilor esenţiali nu permite activitatea eficientă a vitaminelor şi mineralelor.
  Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practică body building sau haltere în mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor îl vor simţi şi sportivii care trebuie să facă faţă unor solicitări fizice de rezistenţă (cros, maraton, înot, fotbal etc.).
  Amino Gelcap este un produs de calitate superioară care regenerează ţesuturile organismului, măreşte masa musculară, furnizează energie organismului şi reglează numeroase procese metabolice importante din organism, oferind un spectru complet de aminoacizi esenţiali şi neesenţiali. Este destinat, în primul rând, obţinerii masei musculare voluminoase, de aceea se recomandă atleţilor şi sportivilor de performanţă. La crearea acestui produs, s-a ţinut seama de doi factori importanţi pentru sportivii de performanţă: calitatea biologică superioară a proteinelor şi o balanţă pozitivă de azot.

  Amino Gelcap
  Supliment alimentar proteic
  200 de capsule gelatinoase

  O capsulă conţine:
  Calorii 11,66
  Calorii din grăsimi 7,5
  Total grăsimi 0,83g
  Proteine 1g

  Alţi ingredienţi: ulei din seminţe de soia, cazeină de calciu, gelatină, glicerină, lecitină, D-a- tocoferol, dioxid de titan.

  Profil de aminoacizi
  L-Acid Glutamic 175,83 mg
  L-Prolină 117,16 mg
  Glicină 115,16 mg
  L-Leucină (BCAA) 73,16 mg
  L-Acid Aspartic 66,16 mg
  L-Lizină 65,33 mg
  Hidroxiprolină 56 mg
  L-Arginină 55,33 mg
  L-Alanină 54,83 mg
  L-Valină (BCCA) 50,16 mg
  L-Serină 45,16 mg
  L-Fenilanină 39,83 mg
  L-Izoleucină (BCAA) 37,16 mg
  L-Tirozină 35,83 mg
  L-Treonină 34 mg
  L-Histidină 22,83 mg
  L-Metionină 21,33 mg
  L-Triptofan 7,83 mg
  Hidroxilizină 3,66 mg
  L-Cistină 2,66 mg

  Fabricat şi distribuit de:
  Prolab Nutrition, Inc
  Chatsworth, CA 91311 USA
  Importat si comercializat de
  SC California Fitness România SRL,
  Timişoara, Intrarea Fortăreţei nr.4

  Mod de folosire: 6 capsule gelatinoase pe zi. A se consuma cu 45 de minute înainte de masă şi imediat după exerciţii. Pentru o mai bună absorbţie, se consumă cu sucuri diluate sau cu alte lichide carbohidrate.

  Atentie!

  A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma înainte de data menţionată pe cutie. A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

  pdf

  Descărcaţi aici prospectul!


 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)