Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

Prolab Creatine Monohydrate 1000 g

 

  cumparati calivita_CreatinMonohydrate_1000gm de la calivitatm
  Producator: Prolab

  Pret TVA inclus: 142.30 lei

  Descrierea produsului:

  Creatina a fost descoperita in 1832 de catre un cercetator francez, dar abia in anul 1923 oamenii de stiinta au constatat ca 95% din totalul creatinei existente in organismul uman se afla in muschii scheletici, iar din aceasta cantitate doar 1/3 se afla in stare libera (restul este fosforilata sub forma de creatinfosfat). In anul 1926, pentru prima data, o publicatie a relatat importanta creatinei in modelarea musculaturii sportivilor (articol publicat in The Journal of Biological Chemistry).

  Creatina intervine in contractiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicata in metabolismul energetic tisular. Este produsa in ficat, pancreas si rinichi si este transportata la muschii organismului prin fluxul sanguin. Odata ajunsa in masa musculara, este convertita in fosfocreatina care este folosita pentru obtinerea ATP-ului (adenozin trifosfat).

  Suplimentele alimentare CREATINE MONOHYDRATE si CREATINE FUEL sunt produse de calitate superioara care maresc masa musculara si furnizeaza energie pentru musculatura.

  Administrarea acestor suplimente previne oboseala musculara dupa atrenamente extenuante si crampele musculare (prin impiedicarea acumularii acidului lactic, amoniacului si a hipoxantinei in muschi). Produsele se utilizeaza pentru imbunatatirea performantelor sportivilor in cazul unor solicitari de mare intensitate. Nu au efecte nocive asupra organismului. Se pot administra si persoanelor varstnice pentru mentinerea troficitatii musculare.

  Produsele se recomanda indeosebi persoanelor care doresc sa obtina cat mai repede o musculatura  puternica, rezistenta de lunga durata si recuperare rapida. Actioneaza pozitiv si in cazul persoanelor supuse unor eforturi fizice intense si stresului.


  Detaliile produsului:

  Creatine Monohydrate
  Supliment alimentar
  Pulbere în ambalaje de
  100 g, 210 g, 300 g, 1000 g

  1 linguriţă de pulbere (5 g) conţine:
  Creatin-monohidrat 5 g
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Fabricat de:
  Prolab Nutrition Inc., USA

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, în perioada de solicitare, timp de 5 zile se consumă o linguriţă (5 g) de 4 ori pe zi (în total 20 g). În perioada de întreţinere, se consumă o linguriţă (5 g) de 2 ori pe zi. Se dizolvă în suc sau apă.


  Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 00034 / 07.03. 2007

  Atentie:

  Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu folosiţi dacă aveţi o vârstă sub 18 ani. Consultaţi un medic calificat sau un un profesionist omolog înainte de a utiliza.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!

   

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)