Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

Cuts II cu chromium

cumparati calivita_calivita_prolab_cutsII_cromium de la calivitatm
Producator: Prolab

  Pret TVA inclus: 77.20 lei

  Descriere - Cuts II cu chromium

  Lipotropic, protector hepatic, diuretic, reduce pofta de dulciuri, da energie

  Prezentare: flacon 120 tablete

  Cuts II este un produs realizat predilect pentru atleţi şi pentru persoanele care doresc să-şi reliefeze masa musculară. Maximalizează metabolismul lipidelor, favorizează creşterea nivelului sanguin de HDL colesterol (colesterol bun) şi contribuie la formarea masei musculare. Furnizează un nivel ridicat de L-carnitină care mobilizează grăsimile din e şi accelerează arderea acestora. L-Carnitina este un aminoacid care favorizează transportul acizilor graşi în mitocondrii unde, prin arderea lor, sunt transformaţi în energie. Arderea grăsimilor cu o putere calorică mare facilitează nu numai pierderea greutăţii, ci şi un nivel energetic crescut pentru organism. Prin arderea grăsimilor, L-carnitina scade nivelul colesterolului total din sânge şi creşte nivelul HDL colesterolului.
  Cuts II conţine şi micronutrienţi esenţiali, cum ar fi vitamina B6 şi cromul. Vitamina B6 participă la metabolismul aminoacizilor, al acizilor graşi esenţiali şi al fierului. Aportul crescut de proteine şi un efort fizic susţinut şi intens, măresc considerabil necesarul de vitamina B6 al organismului. Lipsa acestei vitamine afectează structura şi funcţionarea normală a ţesutului muscular şi nervos. Cromul accelerează utilizarea carbohidraţilor din circulaţie, picolinatul de crom fiind forma biologic activă. Cele două substanţe descrise ajută la atingerea şi menţinerea unei greutăţi corporale ideale.
  Lecitina este considerată o substanţă care arde grăsimile. Principalele sale componente sunt colina şi inozitolul. Colina joacă un rol cheie în structura membranelor celulare şi de multe ori se leagă de diverse vitamine. Colina favorizează circulaţia substanţelor liposolubile prin membranele celulare. Din colină, în creier se formează acetil-colina, o substanţă neurotransmiţătoare. Inozitolul se găseşte în alimentele de origine vegetală, de exemplu în soia. În structura creierului uman, inozitolul se depozitează în cantităţi mari. Atât inozitolul, cât şi colina sunt considerate substanţe lipocatabolice, adică substanţe care „ard" grăsimile. Ele împiedică depunerea grăsimilor în ficat.
  Alături de substanţele esenţiale menţionate mai sus, Cuts II conţine şi extracte de plante cu rol detoxifiant. Acest amestec din extracte de plante (frunze de Uva Ursi, frunze de Buchu, Doggrass, Cornsilk, rădăcină de Hydrangea, boabe de Juniper) reduce considerabil retenţia apei în organism, participă la optimizarea funcţiilor sistemului excretor, asigură buna funcţionare a sistemului imunitar.

  Cuts II
  Supliment alimentar cu vitamine, minerale şi extracte de plante.
  60, 120 tablete

  O tabletă conţine:
  Vitamina B6 20 mg
  Calciu 70 mg
  Crom 6,5 mcg
  Potasiu 17 mg
  L-carnitină 275 mg
  Lecitină 250 mg
  Colină 250 mg
  Inozitol 250 mg
  L-metionină 100 mg
  Acid linoleic 50 mg
  Acid oleic 25 mg
  Clorofilă 1 mg
  Frunze de pătrunjel 100 mg
  Pulbere de grepfruit 50 mg
  Amestec patentat din plante 300 mg
  (frunze de Uva Ursi, frunze de Buchu, Doggrass,
  Cornsilk, rădăcină de Hydrangea, boabe de Juniper).

  Alte ingrediente: proteină din zer, acid stearic, stearat de magneziu şi înveliş farmaceutic.

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×2 tablete pe zi cu un pahar cu apă. A se consuma cu o jumătate de oră înainte de exerciţii şi seara (înainte de culcare).

  Produsul nu contine cofeina sau alte substante cu efect stimulant.


  Pastrati produsul la loc uscat, racoros, ferit de lumina. Nu tineti acest produs la indemana copiilor.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!
   

   

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)