Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

Prolab Pure Whey

 

  Prolab Pure Whey


  Producator: Prolab Nutrition Inc USA

  Pret TVA inclus: 243.20 lei

  Descrierea produsului:

  Nutritia sportivilor constituie o problema deosebit de importanta, motiv pentru care se afla în permanenta atentie a specialistilor, diversificându-se din ce în ce mai mult.
  Desi fiecare sportiv este diferit (cu puteri, slabiciuni si dorinte diferite), cu totii au un scop comun, si anume, dezvoltarea unei musculaturi mai voluminoase, mai puterrnice si mai rezistente.
  Compania Prolab Nutrition a creat si dezvoltat, printre primii, produse specifice fiecarui sportiv în parte. Dupa cum exista antrenamente specifice pentru îmbunatatirea performantelor în orice ramura a sportului, tot astfel se poate alege un program de suplimentare alimentara pentru atingerea scopurilor individuale.
  Printre produsele destinate sportivilor se numara si PURE WHEY, în variantele: Chocolate, Vanilla si Strawberry.


  Se stie ca aminoacizii sunt elementele componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esentiale pentru viata. Toate organele, glandele, muschii, enzimele si hormonii din organism contin proteine. Daca exceptam cantitatea de apa din corp, ajungem la concluzia ca greutatea corporala se datoreaza, în cea mai mare parte, proteinelor. Datorita diferitelor combinatii ale aminoacizilor, exista peste 50.000 de tipuri de proteine si 20.000 de enzime cunoscute. Proteinele difera atât din punct de vedere structural (având în compozitie diferiti aminoacizi), cât si prin rolurile pe care le au în procesele vitale din organism, iar din aceasta cauza nu se pot substitui.


  Din cei 29 de aminoacizi frecvent întâlniti se formeaza sute de tipuri de proteine care se gasesc în organismele tuturor vietuitoarelor. În organismul uman, ficatul este organul care asigura 80% din aminoacizii necesari, iar diferenta de 20% se obtine din alimentatie. Aminoacizii nu pot fi depozitati si, din aceasta cauza, atunci când este nevoie de vreunul, mai întâi se utilizeaza aminoacizii aflati în circulatia sanguina, iar apoi vor fi obtinuti prin degradarea proteinelor.


  Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Acest lucru se întâmpla mult mai des decât s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina grave dereglari ale proceselor biochimice. O situatie asemanatoare se produce si în cazul în care, dintr-o cauza oarecare, alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate în totalitate. Pot aparea dereglari si atunci când regimul alimentar este bogat în vitamine si saruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.


  Necesitatile de proteine ale organismului difera în functie de vârsta, greutatea corporala, solicitarile fizice, etc. Cu cât un individ este mai solid si mai tînar sau cu cât trebuie sa depuna eforturi fizice mai mari pentru a face fata cerintelor activitatii profesionale sau sportului practicat, cu atât organismul va solicita mai multe proteine. Daca, la un tânar de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este de 0,75 g/kg corp, în cazul unui sportiv de performanta de aceeasi vârsta, acest necesar poate creste cu 50-400%, în raport direct cu solicitarea fizica.


  Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere în mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor îl vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, înot, fotbal, etc.).

  Pure Whey Chocolate (cu aroma de ciocolata)


  Supliment alimentar proteic cu minerale si îndulcitori
  Pulbere 2,25 kg

  O masura ( 32 g) contine:
  Concentrat proteic din zer 28 g
  Peptide glutamice 32 mg

  Alte ingrediente: maltodextrina; pulbere de cacao; arome naturale si artificiale; emulsificator-lecitina (soia); îndulcitori-sucroza, acesulfam K......q.s.
  Variatia ingredientelor +/- 5%


  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca 1 masura de pulbere cu apa rece sau bautura preferata, utilizând un mixer sau un shaker. A se consuma între mese si dupa antrenamente.
  Notificare Seria AB / Nr. 0037 / 07.03.2007

   

  Pure Whey Vanilla (cu aroma de vanilie)


  Supliment alimentar proteic cu minerale si îndulcitori
  Pulbere 2,25 kg

  O masura ( 32 g) contine:
  Concentrat proteic din zer....................28,8 g

  Alte ingrediente: peptide glutamice; maltodextrina, arome naturale si artificiale; emulsificator-lecitina; îndulcitori-sucroza, acesulfam K.............q.s.
  Variatia ingredientelor +/- 5%


  Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 masuri de pulbere pe zi, între mese si dupa antrenament. Pentru omogenizare mai buna, folositi mixerul. Se poate mixa cu fructe, cuburi de gheata sau alte bauturi.
  Notificare Seria AB / Nr. 0040 / 07.03.2007

   

  Pure Whey Strawberry (cu aroma de capsuni)


  Supliment alimentar proteic cu minerale si îndulcitori
  Pulbere 2,25 kg

  O masura ( 32 g) contine:
  Concentrat proteic din zer....................28,48 g

  Alte ingrediente: peptide glutamice; maltodextrina; arome naturale si artificiale; pulbere de sfecla rosie; emulsificator-lecitina; bucati de capsuni deshidratate; îndulcitori-sucroza, acesulfam K................q.s.
  Variatia ingredientelor +/- 5%


  Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 masuri pulbere pe zi, între mese si dupa antrenament. Pentru omogenizare mai buna, folositi mixerul. Se poate mixa cu fructe, cuburi de gheata sau alte bauturi.

  pdf

  Descarcati aici prospectul! (momentan nu este disponibil)


   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)