Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

Prolab Amino 2000, 150 tablete

 

  Prolab Amino 2000
  Producator: Prolab

  Pret TVA inclus: 76.80 lei

  Descrierea produsului:

  Aminoacizii sunt elemente componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esentiale pentru viata. Toate organele, glandele, muschii, enzimele si hormonii din organism contin proteine. Daca exceptam cantitatea de apa din corp, ajungem la concluzia ca greutatea corporala se datoreaza, în cea mai mare parte, proteinelor. Datorita diferitelor combinatii ale aminoacizilor, exista peste 50000 de tipuri de proteine si 20000 de enzime cunoscute. Proteinele difera atât din punct de vedere structural (având în compozitie diferiti aminoacizi), cât si prin rolurile pe care le au în procesele vitale din organism; din aceasta cauza, nu se pot substitui (o anumita proteina nu poate fi înlocuita de o alta proteina).


  Din cei 29 aminoacizi frecvent întâlniti, se formeaza sute de tipuri de proteine, care se gasesc în organismele tuturor vietuitoarelor. În organismul uman, ficatul este organul care asigura 80% din aminoacizii necesari, iar diferenta de 20% se obtine din alimentatie. Zece aminoacizi sunt indispensabili, se obtin exclusiv prin aport alimentar si se numesc aminoacizi esentiali. Acestia sunt: arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul si valina.
  În organism, formarea sau descompunerea proteinelor se realizeaza în functie de necesitati, de procesele biologice care au loc la momentul respectiv. Aminoacizii nu pot fi depozitati si, din aceasta cauza, atunci când este nevoie de vreunul, mai întâi se utilizeaza aminoacizii aflati în circulatia sanguina, iar apoi vor fi obtinuti prin degradarea proteinelor.


  Necesitatiile de proteine ale organismului difera în functie de vârsta, starea sanatatii, greutatea corporala, solicitarile fizice etc. Cu cât un individ este mai solid si mai tânar sau cu cât trebuie sa depuna eforturi fizice mai mari pentru a face fata cerintelor activitatii profesionale sau sportului practicat, cu atât mai multe proteine va solicita organismul sau. Daca la un tânar de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este 0,75 g/kg corp, în cazul unui sportiv de performanta de aceeasi vârsta, acest necesar poate creste cu 50-400%, în raport direct cu solicitarea fizica.


  Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Acest lucru se întâmpla mult mai des decât s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina grave dereglari ale proceselor biochimice. O situatie asemanatoare se produce si în cazul în care dintr-o cauza oarecare alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate în totalitate. Pot aparea dereglari si atunci când regimul alimentar este bogat în vitamine si saruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.


  Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere în mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor îl vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, înot, fotbal etc.).


  Amino 2000 este un produs de calitate superioara care regenereaza tesuturile organismului, mareste masa musculara, furnizeaza energie organismului si regleaza numeroase procese metabolice importante din organism. Este destinat, în primul rând, obtinerii masei musculare voluminoase, de aceea se recomanda atletilor si sportivilor de performanta. La crearea acestui produs, s-a tinut seama de doi factori importanti pentru sportivii de performanta: calitatea biologica superioara a proteinelor si o balanta pozitiva de azot.

  AMINO 2000

  Cantitate:
  150 si 325 tablete

  O tableta Amino 2000 contine:
  Calorii 8,33
  Proteine 2 g

  Aminoacizii componenti:
  L-alanina 103,33 mg
  L-arginina 47,5 mg
  L-acid aspartic 200 mg
  L-cistina 63,33 mg
  L-acid glutamic 331,66 mg
  Glicina 37,5 mg
  L-histidina 30 mg
  L-izoleucina (BCAA) 135,83 mg
  L-leucina (BCAA) 203,33 mg
  L-lizina 173,33 mg
  L-metionina 40 mg
  L-fenilalanina 60 mg
  L-prolina 131,66 mg
  L-serina 95,83 mg
  L-treonina 141,66 mg
  L-triptofan 27,5 mg
  L-tirozina 57,5 mg
  L-valina (BCAA) 120 mg

  Alte ingrediente: zer si concentrat proteic din zer, celuloza, acid stearic.


  Mod de administrare: 2 tablete de 3 ori pe zi, între mese si dupa solicitari intense. Este indicat a se lua cu 45 de minute înainte de mese si imediat dupa efort. Pentru o absorbtie mai buna, se va consuma cu suc de fructe sau alte lichide.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)