CaliClean Glass Cleaner (Lichid 946 ml)

caliclean-natural-glass-cleaner

Beneficiile Produselor de Curatienie BIO

Sunt obtinute din substante 100% biodegradabile;

Contin 100% surfactanti de origine vegetala;

Nu contin fosfati si dioxina;

Nu contin materii prime obtinute din substante petrochimice;

Nu contin ingrediente de origine animala;

Nu sunt testate pe animale;

Ambalajul este confectionat din materiale reciclabile;

Parfumurile naturale utilizate sunt conforme cu standardele IRFA (Asociatia Internationala a Parfumurilor);

Toate ingredientele folosite sunt autorizate de Agentia de Protectie a Mediului din SUA.

Pret:

35,97lei

Categorie: .

Noul produs Natural Glass Cleaner este un produs natural, fara aditivi si substante toxice, care curata foarte bine geamurile si in acelasi timp este prietenos cu mediul inconjurator.

Produsul Calivita face parte din gama Caliclean, care garanteaza siguranta si calitatea. Neavand in compozitie substante nocive aerul ramane curat si sanatos pentru intreaga familie.

Calitatea Produsului este certificata de US EPA

Pentru consumatori acest lucru inseamna ca specialistii de la US EPA au analizat ingredientele acestui produs si conformcercetarilor acestea nu sunt daunatoare pentru sanatatea umana precum si a mediului inconjurator.

Mai mult decat atat ambalajul este facut din material reciclabil.

Prin utilizarea acestui produs protejati mediul si sanatatea familiei voastre.

 

Ingrediente Natural Glass Cleaner

Contine: apă filtrată, agenţi de curăţare vegetali, alcool din porumb, decil-glucozid, gluconat de sodiu, hidroxid de sodiu, parfum de lămâie, colorant galben natural.

Biodegradabil. Nu conţine fosfaţi. Nu conţine înălbitori.

Ideal pentru geamuri, oglinzi, uşi de sticlă. Se poate utiliza pe o varietate de suprafeţe, inclusiv ceramică, gresie, faianţă, porţelan, oţel inoxidabil, crom şi blaturi de granit.

Mod de utilizare Natural Glass Cleaner

Se aplică pe suprafeţele murdare şi se curăţă cu ajutorul unui prosop de hârtie sau a unei cârpe. În cazul suprafeţelor sensibile se testează întâi pe o zonă mică şi eventual care să nu se afle la vedere. Se repetă, dacă este necesar, în cazul suprafeţelor foarte murdare. Nu folosiţi pe lemn sau suprafeţe lăcuite. Electrocasnicele se scot din priză înainte de a fi curăţate.

Ştiaţi că produsele de curăţat cel mai frecvent folosite conţin substanţe periculoase şi sunt nocive pentru oameni şi mediul înconjurător?

Aceste produse conţin substanţe chimice care pot provoca răni, alergii, urticarie, inflamaţii ale membranelor mucoase şi chiar astm. Pe termen lung, efectele substanţelor chimice pot provoca probleme de sănătate permanente.

Atentie!

Desi sunt ecologice, produsele de curatat pot provoca iritatii in contact cu ochii sau gura. A nu se lasa la indemana copiilor! In caz de contact cu ochii: clatiti cu apa din abundenta timp de 15 minute, apoi cereti sfatul unui medic! In caz de ingestie: nu va autoprovocati voma, ci beti un pahar cu apa si luati legatura cu medicul dumneavoastra.

Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “CaliClean Glass Cleaner (Lichid 946 ml)”

Suna Acum!