CALIGREEN NATURAL BATHROOM CLEANER (500 ml)

CL0009_xl

Nu doar experienţa personală, ci şi testele dermatologice efectuate de Institutul pentru Cercetări Ştiinţifice Dermatologice (COSMETIC – TEST – GMBH, Eislingen, Germania) au demonstrat că noua familie de produse CaliGreen nu irită pielea.
• Fără coloranți sintetici sau mirosuri artificiale.
• Fără substanțe petrochimice.
• Fără organisme modifi cate genetic.
• Fără dioxină, fosfat sau clor.

Pret:

34,65lei

Membrii noii game de produse ecologice pentru igiena locuinţei CaliGreen oferă o soluţie perfectă pentru întreaga familie.
Graţie ingredientelor de origine 100% naturală, utilizarea acestor produse este absolut sigură.
Materiile prime atent selectate sunt de origine vegetală şi minerală şi, ori de câte ori este posibil, sunt certificate organic. Aceste produse ecologice pentru igiena locuinţei conţin substanţe biodegradabile.
 
Sistemul organic din CaliGreen Natural Bathroom Cleaner, format din alcool, acid lactic şi acid citric, dizolvă depozitele de săpun, grăsime şi murdărie din baie şi îndepărtează depunerile de calcar şi petele.
Datorită efectului dezinfectant, distruge bacteriile şi asigură o prospeţime igienică.

Aplicare: în baie pentru robinete, chiuvete, căzi de baie, faianţă precum şi împotriva resturilor de calcar de pe sticlă.

Mod de utilizare: pulverizaţi pe suprafaţă, frecaţi şi lăsaţi să acţioneze pentru 1-5 minute în funcţie de cantitatea de reziduri de pe suprafaţă.

După aceea se poate şterge şi clăti.

Vă rugăm încercaţi prima dată produsul pe o suprafaţă mică.

A nu se utiliza pe marmură, piatră de var sau materiale care nu rezistă la acţiunea acizilor.

Pentru pete dificile de calcar: saturaţi o bucată de material textil cu soluţie de curăţat şi lăsaţi bucata de material pe suprafaţă o perioadă sau înfăşuraţi-o pe robinet. După aceea se poate clăti cu apă şi freca.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “CALIGREEN NATURAL BATHROOM CLEANER (500 ml)”

Comanda Acum!