Chelated Zinc (100 tablete)

chelated-zinc-calivita

Beneficiile Produsului Chelated Zinc de la Calivita

Creste imunitatea organismului, prevenind diversele infectii, atat bacteriene cat si virale cum este gripa;

Are efecte benefice asupra prostatei;

Contribuie la mentinerea sanatatii vaselor sangvine;

Are efect antioxidant;

Accelereaza vindecarea ranilor;

Elimina petele albe pe unghii;

Asigura protectie impotriva efectelor negative ale mediului poluat;

Este util in anumite boli psihice;

Se recomanda persoanelor in varsta si sportivilor.

Pret:

35,20lei

Prospect Chelated Zinc de la Calivita

Se ştie că seleniul şi zincul sunt oligoelemente vitale, neexistând aproape nici o parte din organismul nostru pentru care să nu fie indispensabile. Sunt antioxidanţi puternici, ajutând la anihilarea radicalilor liberi.

Şi poate că e mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă toate acestea, ambele oligoelemente sunt afrodisiace eficiente, având un rol important în stimularea libidoului şi menţinerea unei vieţi sexuale normale.

Chelated zinc se recomanda tuturorZincul este necesar tuturor. In organism acţionează ca un veritabil “agent de circulaţie”. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulelor.

Intră în componenţa multor enzime de importanţă vitală, care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor, până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual).

Zincul se acumulează în muşchi, oase, piele, rinichi, pancreas, ochi, iar la bărbaţi şi în prostată. Depozitele de zinc ale organismului sunt relativ reduse şi, din acest considerent, este necesar un aport permanent, prin alimentele ingerate.

Un aport redus de zinc, chiar pentru perioade scurte (o săptămână), reduce ritmul de dezvoltare a musculaturii şi capacitatea de răspuns a sistemului imunitar, având ca efect scăderea rezistenţei organismului la diverse infecţii.

Chelated Zinc Creste Capacitatea de Aparare a Organismului

Este indispensabil pentru funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Oferă protecţie împotriva răcelii, gripei, conjunctivitelor şi altor infecţii. Consumul de zinc e te recomandat şi dacă suntem deja răciţi, deoarece, împreună cu vitamina C, accelerează vindecarea afecţiunilor căilor respiratorii superioare.

Zincul este indispensabil în biosinteza proteinelor şi, implicit, a acizilor nucleici (AD şi ARN). Participă la sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolizarea glucidelor).

De asemenea, are un rol important în menţinerea echilibrului acidobazic al sângelui. Intervine în dezvoltarea şi maturarea aparatului reproducător.

Prostata funcţionează normal numai în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc. De asemenea, reglează capacitatea de contracţie a muşchilor. Conform ultimelor cercetări, intervi ne şi În activitatea cerebrală.
Chelated zinc creste imunitateaZincul accelerează vindecarea rănilor. Are efect benefic în ameliorarea unor simptome cauza te de prostată; trateaza anumite cazuri de sterilitate, împiedică depunerile de colesterol pe pereţii vaselor sanguine.

Stimulează creşterea şi menţine prospeţimea psihică, poate fi util în anumite tulburări psihice.

Zincul poate soluţiona şi problemele gustative. Elimină petele albe de pe unghii.

Diverse cercetări au arătat că unele forme de impotenţă sunt provocate de lipsa cronică de zinc. Astfel s-ar putea explica şi proprietăţile afrodisiace ale stridiilor, care conţin mari cantităţi de zinc în formă uşor utilizabilă de organism.

Observaţiile clinice au demonstrat că, în unele cazuri de impotenţă, se pot obţine ameliorări substanţiale printr-o suplimentare a alirnentaţiei cu zinc şi vitamina B6.

De aceea, la bărbaţi indiferent dacă suferă sau nu de afecţiuni ale prostatei se recomandă administrarea În permanenţă a suplimentelor alimentare cu zinc, pentru a se menţine o concentraţie sanguină optimă a acestui element.

Administrarea de suplimente alimentare cu zinc şi mangan la persoanele în vârstă care suferă de senilitate are efecte benefice. Şi femeile cu tulburări ale ciclului menstrual pot încerca o suplimentare cu zinc, inainte ca medicul să prescrie un tratament hormonal.

Zincul si Orasele Mari

Plumbul şi cadmiul din atmosfera oraşelor mari, provenite din gazele de eşapament ale automobilelor, precum şi fumul de ţigară, constituie importanţi factori de risc pentru sănătatea populaţiei.

Carenţa de zinc permite reţinerea unei cantităţi mai mari de plumb şi cadmiu în organism. Prin administrarea de suplimente alimentare cu zinc se reduce fixarea metalelor toxice În organism. Aşadar, zincul poate oferi o anumită protecţie şi împotriva efectelor nocive ale mediului poluat.

Chelated Zinc se Recomanda Sportivilor

Organismul sportivilor necesită o cantitate mai mare de zinc în comparaţie cu al celorlalţi oameni. In timpul antrenamentelor şi concursurilor, aceştia pierd o cantitate semnificativă de zinc, nu numai datorită transpiraţiei abundente.

Organismul are nevoie de zinc pentru producerea globulelor roşii şi pentru desfăşurarea optimă a metabolismului acizilor graşi şi a fierului, care sunt mult accelerate.

O cantitate crescută de zinc este necesară şi pentru producerea testosteronului, substanţa de bază pentru creşterea masei musculare.

O cantitate mare de zinc se găseşte în carne, în fructele de mare (peşti oceanici, raci etc.) şi în ouă.

Dintre tipurile de carne, merită amintite carnea de vită, de miel şi de porc. Alte surse de zinc sunt germenii de grâu, seminţele de dovleac, drojdia de bere, laptele degresat şi rnuştarul.

Doza de Zinc Recomandata

Food and Drug Administration din SUA recomandă un aport zilnic de 15 mg zinc, pentru un bărbat adult. Cercetările au demonstrat că, in America, consumul obişnuit de alimente asigură doar 8,6 mg/ zi din acest metal, adică ceva mai mult de jumătate din cantitatea necesară. Din această cauză sunt frecvente cazurile de îmbolnăvire datora te carenţei de zinc.

Nu se cunosc cercetări similare efectuate în România şi nici statistici privitoare la această problemă, dar suntem convinşi că situaţia nu este mai bună nici la noi în ţară.

Atenţie!

Dacă se consumă un supliment alimentar cu zinc, creşte şi necesarul de vitamina A sau Betacaroten. E bine de ştiut că zincul acţionează cel mai eficient în asociere cu vitamina A, calciu şi fosfor.

In unele preparate, zincul se găseşte sub formă de sulfat sau gluconat de zinc. În preparatele mai moderne cum este acest produs, zincul este prezent sub formă chelatată. Această formă este mai eficientă, fiindcă organismul o poate utiliza mult mai uşor.

Ca şi supliment alimentar, se recomandă un consum zilnic de 15 mg de zinc. La sportivi, doza administrată poate ajunge până la 50 mg. Consumul unor cantităti mai mari de zinc se recomandă atât alcoolicilor, cât şi diabeticilor.

Chelated Zinc – Luptător multilateral.

Continut: Zinc (chelatat cu aminoacizi) 15 mg

Mod de Administrare Chelated Zinc de la Calivita

Recomandari Chelated Zinc: Mod de utilizare Chelated Zinc:
Acnee
Adenom de prostata
Adult (18-50 ani) preventiv
Afte
Alergie
Anemie
Anticonceptionale
Antihemoragic
Antioxidant
Apetit (crestere)
Apetit sexual (crestere)
Arsuri ale pielii
Cancer la prostata
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Dermatite
Dermatoze
Diabet (reglare glicemie)
Eczeme
Fertilitate
Gust, simt (combatere probleme)
Impotenta
Infectii ale pielii capului
Infectii – prevenire
Intoxicare cu gaze esap. si fum
Intoxicatie cu plumb
Menstruatii neregulate
Miros (pierdere)
Muschi (dezvoltare masa)
Nicturie adulti
Persoane in varsta (preventiv)
Plagi (vindecare)
Sterilitate (tratament)
Unghii cu pete albe
Zona Zoster
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Chelated Zinc (100 tablete)”

Comanda Acum!