CoQ10 Lozenges (30 Tablete)

coenzima-q10-lozenges

Beneficiile Produsului Coenzima Q 10 Lozenges (Sublinguala)

Forma sublinguala (sub limba) pentru o absorbtie de 3 ori mai ridicata;

Este responsabilă pentru producerea a 95% din energia necesară organismului;

Este un antioxidant intracelular puternic;

Previne ateroscleroza;

Previne sinteza anormală a unor proteine şi prin aceasta unele afecţiuni degenerative;

Stabilizează membranele celulare;

Forma Sublinguala pentru o absorbtie ridicata;

Benefica in afectiunile cardiovasculare.

Pret:

96,69lei

Prospect Coenzima Q 10 Sublinguala – Lozenges

Cuplu care arata tanarCoenzima Q10 (CoQ10) este o substanţă relativ recent descoperită şi acceptată de lumea ştiinţei pentru efectele sale benefice.

Coenzima Q10 a fost izolată din mitocondriile celulelor inimii de vită, în anul 1957, de către Frederick Crane de la Enzyme Research Center din cadrul Universităţii Wisconsin – USA.

Foarte curând, prezenţa coenzimei a fost descoperită în toate membranele celulare ale tuturor speciilor regnului animal şi vegetal.

Se găseşte, de asemenea, în toate celulele organismului uman şi este indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice, datorită rolului major deţinut în transportul energiei necesare celulelor.

Coenzima Q10 acţionează ca parte a unei clase de substanţe – aceea a enzimelor şi facilitează activitatea acestora. În organismul uman, coenzima Q10  este sintetizată în cantităţi mari în special în primele două decade ale vieţii.

După vârsta de treizeci de ani, descreşte odată cu procesul îmbătrânirii, necesitând suplimentarea sa prin alimente şi/sau suplimente alimentare.

Diverse studii de specialitate privind CoQ10 au relevat faptul că un organism tânăr şi sănătos produce aproximativ 300 mg de coenzima Q10 pe zi, nivel care scade după vârsta de treizeci de ani.

Cercetătorii au demonstrat că în cazul unei diminuări a cantităţii de coenzimă cu numai 25 % faţă de nivelul normal, apar probleme de sănătate cum ar fi: simptome ale insuficienţei cardiace, hipertensiune arterială, slăbirea sistemului imunitar, pierderea greutăţii, a energiei, şi chiar moartea.

O diminuare a nivelului de coenzimă cu 75% este fatală! Pentru adulţi, se recomandă suplimentarea coenzimei Q10 cu 30-90 mg/zi, cantitate ce poate fi mărită de medicul specialist.

În organismul uman, cele mai mari concentraţii de coenzima Q10 se află în inimă, rinichi şi ficat.
Coenzima Q10 este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi din organismul nostru.  Are rol în producerea energiei, fiind deosebit de importantă pentru atleţi şi culturişti.

Coenzima Co Q10 îndeplineşte cinci funcţii importante în organism:

Este responsabilă pentru producerea a 95% din energia necesară organismului;

Este un antioxidant intracelular puternic;

Previne ateroscleroza;

Previne sinteza anormală a unor proteine şi prin aceasta unele afecţiuni degenerative;

Stabilizează membranele celulare.

Suplimentarea organismului cu CoQ10 are numeroase beneficii pentru sănătate. Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant, acţionează eficient şi în: diabet, gingivită, boli cardiovasculare.

Coenzima Q10 are un rol important în prevenirea cancerului, a infarctului şi a altor afecţiuni cauzate de acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Studiul coenzimei Q10  a suscitat interesul cercetătorilor pentru utilizarea acesteia în afecţiunile cardiace. S-a constatat că administrarea acestui supliment alimentar unor persoane cu afecţiuni ale inimii a dus la ameliorarea stării lor de sănătate deoarece aceste persoane au un nivel scăzut de coenzimă Q 10 în celulele inimii.

Rolul principal al coenzimei Q10 în organism este acela de catalizator al metabolismului – un lanţ de reacţii chimice complexe prin care hrana este descompusă şi transformată în energie pe care o utilizează organismul.

Suplimentul alimentar Sublingual CoQ10 cu aroma naturala de lamaie fabricat de CaliVita International asigură o absorbţie şi utilizare optimă a coenzimei de către organism. Acest produs se absoarbe la nivelul mucoasei bucale şi astfel acţionează mai repede, deoarece este evitată bariera gastrointestinală.

Produsul se recomandă, în special, în situaţii  în care digestia şi absorbţia în tractul digestiv sunt afectate. Un alt beneficiu al Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor constă în concentraţia crescută, adică 30 mg, de coenzimă.

Parerea Clientilor despre Coenzima Q10 Sublinguala

“Procesul de imbatranire a incetinit evident”Fiindca am trecut de pragul de 30 de ani de ceva timp, consum produsul Coenzima Q10 Sublinguala. Se administreaza usor, fara apa, sub limba, are un efect miraculos si imi confera energie pe intreg parcursul intregii zile de munca, ce uneori are 12-14 ore. Si mama mea care are 83 de ani consuma acest produs, iar procesul de imbatranire a incetinit evident.

***

“Nu imi mai sangereaza gingiile”

Dupa administrarea produsului Coenzima Q10 sublinguala timp de o luna am avut surpriza sa constat ca nu imi mai sangerau gingiile atunci cand ma spalam pe dinti. Sunt indragostita de acest produs miraculos si il recomand cu caldura tuturor persoanelor obosite, cu probleme cardiace sau paradontoza.

***

“Retea permanenta pentru boala de inima a mamei

Coenzima Q10 Sublinguala m-a ajutat sa scap de oboleala cronica, mi-a crescut rezistenta la efort fizic si intelectual, imi mentine un tonus general ridicat, m-a scapat de cosmarul parodontozei. In combinatie cu Protect 4 Life amelioreaza durerile musculare. Mamei mele i-am inclus acest produs in “reteta permanenta” pentru cardiopatie ischemica, impreuna cu Cholestone si Omega 3 Concentrat de la Calivita. Consumand acest produs m-am convins ca acest produs este unic, deosebit de eficace si pentru cate beneficii aduce, are un pret accesibil.

 

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor
Supliment alimentar cu coenzima Q10 şi îndulcitori – aromă de lămâie
30 tablete = 14,4 g

O tabletă conţine:
Coenzima Q10………………………………………….30,00 mg

Alte ingrediente: îndulcitori – fructoză, manitol; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – dioxid de siliciu,  acid stearic, stearat de magneziu; corector de aciditate – acid malic; aromă – aromă naturală de lămâie…….q.s.
Variaţia ingredientelor…………………………………..+/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Nu înghiţiţi tableta, ci lăsaţi-o să se dizolve sub limbă.

Atenţie! Consumul în exces poate produce efecte laxative.

Recomandari Coenzyme Q10 Sublingual: Mod de administrare Coenzyme Q10:

Adult (18-50 ani) – preventiv
Afectiuni cardiace
Antioxidant
Aparat cardiovascular
Aritmie cardiaca
Arteriopatie obliterana
Ateroscleroza
Boala Alzheimer
Cancer de colon
Cardiopatie ischemica
Circulatie sanguin[ (imbunatatire)
Degeraturi
Epilepsie
Gingii sanatoase
Hipertensiune arteriala
Infarct miocardic (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Imbatranire tesuturi (intarziere)
Leucemie
Lupus eritematus
Mialgii (dureri musculare)
Oxigenare organism
Parodontoza
Parkinson
Persoana in varsta – preventiv
Plagi (vindecare)
Pre si postoperator
Riduri (diminuare)
Schizofrenie
Scleroza multipla
Senilitate (preventiv)
Sida (tratament adjuvant)
Ulcer varicos
Vase sange (fragilitate)
Zona Zoster
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
3-3-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-2-2
1-1-0
1-1-0
1-1-0

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “CoQ10 Lozenges (30 Tablete)”

Comanda Acum!