E-Protect Sticker (4 bucati)

stickerul-e-protect-4-buc

E-Protect de la CaliVita® Electronics a fost concepută special pentru a oferi protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor electromagnetice (EMF).

STICKERUL E-PROTECT
Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic: pe spatele telefonului celular, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul mașinii etc. Aplică un sticker pe fiecare dispozitiv folosit!

Pret:

218,90lei

Categorie: . Cuvant Cheie: .

Pachetul contine 4 stickere e-protect

STICKERUL E-PROTECT

Stickerul E-Protect trebuie aplicat direct pe dispozitivul electronic: pe spatele telefonului celular, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul mașinii etc. Aplică un sticker pe fiecare dispozitiv folosit!

Prospect E-Protect Sticker de la Calivita

Protecţie împotriva radiațiilor electromagnetice nocive

Astăzi, viaţa noastră este aproape inimaginabilă fără aparate electrice.
Acestea ajută la comunicare, cu ajutorul lor ne putem informa despre evenimentele curente, într-un cuvânt, ne fac viaţa mult mai uşoară.

Majoritatea dintre ele pot fi considerate indispensabile pentru o viaţă modernă. În jurul aparatelor care funcţionează pe bază de curent electric se creează un câmp electric sau magnetic.

Desi acest lucru era banuit de mai mult timp in anul 2011 Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut public faptul ca tefoanele mobile cresc riscul de cancer cu 40% datorita radiatiilor pe care le emit, lucru care este demonstrat stiintific.

Prin folosirea acestui aparat radiatiile electromagnetice sunt eliminate.

Efectele deosebit de benefice ale dispozituvului CommuniGuard au fost demonstrate stiintific de catre celebrul Institut EUTROPA din Germania

Acestia au realizat nu mai putin de 4 teste cu rezultate promitatoare:

1) Microscopia Sanguina Vitala;

Este o metoda de analiza a sangelui proaspat. Rezultatele testului arata o crestere evidenta a aglutinarii celulelor rosii de sange in cazul folosirii telefoanelor fara protectie;

Sange inainte de folosirea telefonului mobil Sange dupa folosirea telefonului mobil Sange dupa folosirea telefonului mobil cu Communiguard

2) Fotografia Digitala Kirlian;

Fotografia Kirlian vizualizeaza radiatiile electromagnetice ale materioalelor umane. S-a studiat schimbarea spatiului magnetic dupa un apel de doar 3 minute. S-a observat o marire claraa acestuia si s-au descoperit si multe puncte slabe. In cazul utilizarii produsului CommuniGuard influenta negativa a acestoara a disparut.

3) Test Termografic;

Este o tehnica de imagine care permite ochiului uman sa observe radiatiile termice invizibile ale unui obiect sau corp cu ajutorul razelor infrarosii. Testele au aratat ca folosirea telefonului mobil fara protectie duce o supraincalzire a capului. Teste repetate arata ca la folosirea aparatului CommuniGuard nu apare acesta supraincalzire a capului care genereaza numeroase dezechilibre la nivelul organismului.

Inainte de folosirea telefonului mobil Dupa folosirea telefonului mobil Dupa folosirea telefonului mobil cu Communiguard

4) Testul “PROGNOS”.

Este un dispozitiv de masurare a rezistentei pielii, care masoara cu ajutorul unui soft special nivelul energetic al corpului. Testele arata ca folosirea aparatului CommuniGuad duce la o crestere a nivelului de energie si nu la o scadere cum apare in cazul folosirii aparatelor electrice care emit radiatii.

Principii Functionare E-Protect Stiker

Communiguard se recomanda pentru telefoaneCele mai frecvente surse de emanaţie a câmpurilor electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicaţie, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, precum şi sârmele şi cablurile electrice. Aceste câmpuri influenţează organismul, cauzând simptome de tipul agitaţie şi dureri de cap, dar influenţa lor permanentă poate deregla, de exemplu, ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (circadian), poate cauza oboseală cronică etc.

E-Protect Stiker
este o folie fabricată cu ajutorul unui program special de calculator, care întărește sistemul de apărare a organismului împotriva influenţei negative exercitată de aparatele care produc câmpuri electromagnetice.

Telefonul celular se numără, probabil, printre aparatele cel mai des folosite, care generează câmp electromagnetic. Acesta este folosit mult mai frecvent şi perioade mai lungi de timp decât alte aparate electrice şi, în plus, este plasat mult mai aproape de corp.

Mai mult de jumătate din populaţie foloseşte telefoane mobile în foarte multe ţări de pe glob, iar numărul utilizatorilor este în continuă creştere. Au fost deja efectuate numeroase cercetări cu privire la riscurile radiaţiilor telefoanelor asupra sănătăţii, iar rezultatele au fost clare. Chiar dacă radiaţiile emanate de telefoanele mobile se situează sub limita admisă, foarte multe persoane acuză simptome neplăcute. Explicaţia generală este că sistemul de reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, aceasta poate avea o serie de efecte neplăcute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar. Slăbirea sistemului de apărare poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei către celule, dereglări metabolice etc. Prin urmare, expunerea permanentă la „electrosmog” poate slăbi sistemul imunitar, iar un sistem imunitar slăbit poate spori sensibilitatea la „electrosmog”.

Cele mai frecvente simptome în cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, încălzirea urechilor şi a feţei, stare de nervozitate, dereglări de somn, depresie generală, oboseală etc. Pe durata convorbirilor la telefonul celular, frecvenţele radio penetrează şi organismul, fapt ce cauzează încălzirea. În cazul reţelelor care operează la o frecvenţă de 1800 MHz, adâncimea penetrării este de 1 cm.

Cum ne poate ajuta E-Protect Sticker?

Communiguard se recomanda pentru laptopuriLipiţi E-Protect Sticker pe partea posterioară a telefonului celular sau pe baterie. Nu este necesar să înlocuiţi folia după o anumită perioadă (în afara cazului în care este deteriorată), nu trebuie reîncărcată, e simplu şi uşor de folosit.

Această folie acţionează conform principiilor biofizicii. În cadrul procesului de fabricare a foliei, factorii perturbatori care cauzează stimularea moleculară sunt codaţi sub formă de parametri (litere, simboluri sau, pe înţelesul tuturor, note muzicale). Acestea sunt transformate în unităţi binare cu ajutorul unui program special, fiind apoi aplicate pe un mediu adecvat (în acest caz, folia de aluminiu). Deci aceste informaţii sunt imprimate pe E-Protect Sticker într-un mod asemănător notelor muzicale. Iar pentru ca notele muzicale să se transforme în „melodie”, este nevoie de un „instrument”: acesta este organismul uman şi celulele sale. Deci COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector, ci creşte şi rezistenţa organismului, armonizând aceste frecvenţe.

Utilizarea foliei E-Protect Sticker este simplă şi sigură. Deoarece nu blindează telefonul, nu duce nici la creşterea volumului de radiaţii, nici la consumul de energie. Eficienţa sa a fost analizată de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanţă a produs, de asemenea, rezultate excelente. Bineînţeles, folia poate fi aplicată pe orice aparat care produce un câmp electromagnetic pe durata funcţionării (alte tipuri de telefoane, interfon de supraveghere copii, cuptor cu microunde, vehicule cu motor etc.).

Pentru ca utilizarea telefonului mobil să fie cât mai sigură, e foarte important să respectaţi câteva reguli:

   • Nu telefonaţi dacă semnalul este slab, deoarece în astfel de cazuri telefonul produce un volum mai mare de radiaţii.
   • Nu folosiţi telefonul celular în maşină, deoarece radiaţiile emise sunt mai puternice, pentru a putea traversa părţile metalice ale maşinii.
   • Folosiţi hands-free sau interfonul.
   • Nu folosiţi telefonul mobil în apropierea echipamentului medical sau a altor echipamente care pot fi conturbate de frecvenţa acestuia (sistemul de navigare al avioanelor, de exemplu).

E-Protect Sticker este un produs al energiei şi medicinei informaţionale, care protejează corpul uman de efectele radiaţiilor electromagnetice, cum sunt radiaţiile telefoanelor mobile sau unităţilor radio.

E-Protect Sticker
lucrează potrivit principiilor biofizice ale stimulării moleculare. Acest lucru înseamnă: factorii care cauzează electrosmog în corpul uman sunt testaţi în laboratoare ştiinţifice, ex. dezechilibre în schimbările din ţesuturile sistemului nervos şi schimbările din ţesuturile cardiovasculare din creier, etc.
Aceste oscilaţii greşite şi informaţii patologice sunt transformate în parametrii fiziologici (produşi de corp în mod natural). Sunt stocate ca şi coduri binare sau semne, caractere sau cuvinte cu ajutorul unui program computerizat făcut în acest scop.

Aceste semne, caractere sau cuvinte sunt din nou transformate printr transmiţătorul special de impulsuri (un dispozitiv HI-TECH-) din folia de aluminiu a E-Protect Sticker-ului.

Efectul  E-Protect Sticker se bazează pe faptul că organismele vii nu sunt influenţate doar de ingredientele active (de exemplu: nutrienţi, vitamine, micro-elemente, etc.) ci şi de informaţia energetică pură. E-Protect Sticker prezintă o metodă pentru compensarea energiei eterice a corpului.

E-Protect Sticker generează rezonanţă în celulă prin informaţiile sale specifice, şi stimulează ciclurile de control. Potenţialul membranei este din nou refăcut. Este dezvoltată sinteza ATP (recuperarea energiei).

În acest fel, corpul primeşte un impuls de energie (efect de rezonanţă), care activează capacitatea de auto remediere a corpului. Informaţiile perturbante (ex. radiaţiile telefoanelor mobile) din exterior pot fi “acoperite” sau “şterse”. Putem da un exemplu simplu: Un “filtru” poate fi eficient poziţionat între organismele vii şi radiaţiile telefonului mobil prin modularea (informaţiei) oscilaţiilor armonice E-Protect Sticker. Organismul percepe doar oscilaţiile armonice supraîncărcate.

Principalele informaţii despre E-Protect Sticker şi semnificaţia lor:

   • O capacitate mai mare a pielii de a absorbi oxigenul (informaţie O2 ).
   • Întărirea şi stabilizarea învelişului acid al pielii (informaţie ioni de hidronium – ioni de hidrogen).
   • Hrănirea accelerată a celulelor, descompunerea mai rapidă a deşeurilor (actualizarea ciclurilor de control)
   • Regenerarea celulelor (potenţialul membranei celulare)
   • Neutralizarea toxinelor şi deşeurilor
   • Întărirea ţesuturilor conjunctive (Ca-cascade)
   • Nivel crescut de energie în celule (informaţie ATP)
   • Compensarea efectelor dăunătoare a radiaţiilor de mare frecvenţă.

Pentru verificarea veridicităţii informaţiilor s-au folosit diferite metode pentru a se stabili dacă E-Protect Sticker protejează organismul uman împotriva efectelor dăunătoare ale telefoanelor mobile.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “E-Protect Sticker (4 bucati)”

Comanda Acum!