GoldMax – Dedurizator Apa

goldmax

Prospect GoldMax de la Calivita

Eliminatorul  magnetic al calcarului CaliVita GoldMax – care are la bază neodim, materialul magnetic cel mai puternic în prezent – este o soluţie neagresivă pentru rezolvarea problemei calcarului, fie că l-aţi utiliza la aparatul de purificare şi ionizare a apei Aquarion, fie pe ţeava de alimentare cu apă potabilă a robinetului.

Pret:

517,00lei

Prospect Calivita GoldMax

Apa DedurizataFie că l-aţi utiliza la aparatul de purificare şi ionizare a apei, Aquarion, fie pe conducta  principală ce duce la robinet, tratamentul magnetic al apei şi de eliminare a calcarului reprezintă o soluţie neagresivă pentru mediul înconjurător şi eficientă din punct de vedere al consumului de energie.

Plasaţi cei doi magneţi pe furtunul de alimentare al aparatului Aquarion sau pe ţeava principală de alimentare cu apă potabilă, paralel, de o parte şi alta (astfel încât aceştia să se respingă reciproc) şi fixaţi-i cu ajutorul colierelor.

Se recomandă să fixaţi mai întâi doar un colier pe ţeavă, deoarece pentru poziţionarea magneţilor vom avea nevoie de ambele mâini.

Nu permiteţi ciocnirea celor doi magneţi unul de altul ! În cazul plasării magneţilor pe furtunul de alimentare a Aquarionului sau pe ţeava care merge la robinet care poate fi din materiale nemagnetice  cu diametrul interior de 2” sau 1” în cazul oţelului, şi un consum de cca 50 mc/lună, este suficientă o singură unitate.

În cazul utilizării unor diametre mai mari, a unor cantităţi mai mari de apă sau valori extreme ale pH-ului, folosiţi mai multe unităţi.

Rezultate practice GoldMax de la Calivita:

Picaturi de ApaÎn timpul tratamentului, structura cristalină şi sarcina mineralelor dizolvate în apă se modifică, de aceea îşi pierd capacitatea de aderare, ba mai mult, chiar şi depunerile anterioare se dizolvă şi se îndepărtează din reţea, astfel că putem împiedica formarea unor depuneri care pot oferi teren fertil dezvoltării fungilor, bacteriilor şi altor microorganisme.

Prin utilizarea acestui dispozitiv la aparatul Aquarion, apa devine şi mai plăcută la gust şi, în acelaşi timp, prelungeşte durata de viaţă a aparatului.

Dacă este utilizat pe ţeava principală de alimentare cu apă, nu se va înfunda duşul, nu vor exista depuneri de calcar pe instalaţiile sanitare, acestea rămânând curate chiar şi fără utilizarea unor substanţe chimice de curăţare agresive, creşte capacitatea de încălzire a apei şi eficienţa maşinilor de spălat vase şi rufe.

Atenţie !

Dispozitivul are magneţi puternici. Ţine-ţi-l la distanţă de pacemaker, TV, monitor, aparate de măsură şi benzi magnetice.

Ţineţi bine magneţii, deoarece dacă se ciocnesc unul de altul pot provoca răni sau se pot deteriora.

A nu se păstra la îndemâna copiilor !

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “GoldMax – Dedurizator Apa”

Comanda Acum!