ImmunAid (180 tablete)

immunaid-calivita

Deosebit de eficient pentru cresterea imunitatii organismului prevenind astfel racelile si gripa.

Beneficiile Produsului ImmunAid de la Calivita

Intareste sistemului imunitar;

Previne raceala, gripa si guturaiul;

Are efect antiviral si antiinflamator;

Are efect puternic antioxidant;

Are efect antitumoral;

Contine extract de gheara matei;

Trateaza artrita;

Protejaza celulele ajutand la buna desfasurare a diviziunii celulare;

Se recomanda in leucemie;

Imbunatateste circulatia si curata tractul intestinal;

Ajuta in ulcer gastric, infectii fungice, colita, boala Crohn;

Fortifica sistemul respirator;

Ajuta in cazurile de inflamare a tractului urinar.

Pret:

149,60lei

Prospect ImmunAid de la Calivita

 

Vă îmbolnăviţi frecvent?

Vă supără răceala, gripa, diferite infecţii?

Vă luptaţi cu alergia, de primăvara şi până toamna târziu?

Ce faceţi pentru a vă păstra sănătatea?

“O răceală nu este sfârşitul lumii”, aţi putea răspunde. Sigur, numai că şi o boală aparent nesemnificativă ne atrage atenţia asupra faptului că sistemul nostru imunitar nu funcţionează perfect. Şi, în cazul în care scade capacitatea de apărare a organismului, deveniţi mai receptiv la infecţiile cauzate de diferiţi agenţi patogeni – virusuri, bacterii.

Dar nu numai la acestea! Funcţionarea necorespunzătoare a sistemului imunitar favorizează apariţia unor boli autoimune sau tumorale. Soluţia firească constă în întărirea continuă a sistemului imunitar (a capacităţii de apărare şi autovindecare) al organismului.

 

Immunaid conţine Gheara Mâţei

Gheara Matei - ImmunaidGHEARA MÂŢEI este o plantă utilizată de mii de ani, ale cărei efecte şi substanţe active au fost actualizate de ştiinţa modernă, care o consideră unul dintre fortifianţii cei mai eficienţi ai sistemului imunitar.

Accelerează înmulţirea limfocitelor şi creşte activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaşte intruşii din organism şi de ai anihila.

Acţionează atât împotriva celulelor non-self (străine organismului), cât şi a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). Îmbunătăţeşte funcţiile leucocitelor. Are acţiune antiinflamatoare şi antivirală. Este un bun antioxidant şi diuretic.

ZINCUL: Efectul pe care îl exercită asupra sistemului imunitar este unic şi nu poate fi înlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cât cantitatea de zinc din organismul unei persoane este mai redusă, cu atât sistemul său imunitar este mai slăbit.

Zincul accelerează formarea limfocitelor şi fagocitelor şi îmbunătăţeşte activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a încorpora substanţele străine organismului şi de a le anihila.

Apa şi aerul indispensabile vieţii sunt contaminate de agenţi patogeni cu care, de-a lungul vieţii, ajungem foarte des în contact. Nici nu ne imaginăm că, odată cu alimentele consumate, în organismul nostru pătrund şi o serie de agenţi patogeni. Deşi aceştia pot declanşa boli, spre norocul nostru, ne îmbolnăvim rar din cauza lor.

Pielea şi mucoasele membranare oferă o anumită protecţie, împiedicând pătrunderea “inamicilor” în organism. Un sistem imunitar care funcţionează eficient poate face faţă “atacurilor” acestora, protejându-ne organismul de infecţii şi afecţiuni tumorale.
În cazul în care sistemul imunitar slăbeşte, se declanşează infecţiile, care, la rândul lor, afectează sistemul imunitar, scăzând şi mai mult capacitatea de rezistenţă a organismului.

Dacă ne confruntăm cu o infecţie, cel mai des ni se prescriu antibiotice, însă bacteriile se adaptează repede şi devin rezistente la antibiotice.

În plus, pot apărea efecte secundare, ca de exemplu afectarea florei intestinale normale, ceea ce poate crea alte probleme: înmulţirea unor specii de fungi (Candida), tulburări de digestie sau absorbţie, perturbări în absorbţia vitaminei B etc.

 

ImmunAid Stimulează Sistemul Imunitar

Soluţia constă în prevenirea îmbolnăvirilor, stimularea funcţionării sistemului imunitar printr-un stil de viaţă corespunzător şi prin consumarea unor suplimente alimentare.
Activitatea fizică şi psihică are un rol deosebit de mare asupra si temului imunitar. Sistemul imunitar slăbeşte proporţional cu intensitatea şi durata stresului.

Deficienţa de substanţe nutritive şi curele de slăbire scad, de asemenea, capacitatea de apărare a sistemului imunitar. Consumul excesiv de zaharuri rafinate şi alcool diminuează activitatea leucocitelor. Funcţiile imune se deteriorează proporţional cu ingrăşarea.

La început, apar doar oboseala şi indispoziţia, apoi, din ce în ce mai des, infecţiile (bacteriene, virale, fungice). Ulterior, se fac resimţite simptome specifice reumatismului şi alergiei.

Sistemul imunitar deţine un rol hotărâtor în apărarea organismului împotriva diferitelor boli. Pentru ca sistemul imunitar să funcţioneze corespunzător, trebuie fortificat.

Consumul anumitor plante, minerale şi aminoacizi sprijină funcţionarea sistemului imunitar.
Indienii din America de Sud utilizează scoarţa, rădăcinile şi frunzele plantei gheara mâţei de mai bine de 2000 de ani.

În mare parte, substanţele active ale acesteia au fost identificate de ştiinţa modernă, astfel încât mecanismul lor de acţiune este cunoscut. O parte a substanţelor active prezintă proprietăţi antioxidante semnificative.

În plus, diferite cercetări au confirmat efectul antiinflamator şi antiviral al plantei, deoarece fortifică activitatea sistemului imunitar şi îndepărtează “intruşii” şi agenţii patogeni din organism.

S-a descoperit că unele substanţe active din gheara mâţei au şi efect diuretic, antipiretic, în timp ce altele stimulează funcţionarea sistemului nervos parasimpatic vegetativ, adică asigură relaxarea.

În Europa, gheara mâţei a ajuns în centrul atenţiei datorită efectelor sale antitumorale. Prin utilizarea acestei plante, pe lângă tratamentul de bază, s-au obţinut rezultate importante în unele boli tumorale.

ImmunAid contine Zinc

Zincul are un rol unic În funcţionarea sistemului imunitar, neputând fi înlocuit de nici un alt element. S-a dovedit ştiinţific că sistemul imunitar al unei persoane este cu atât mai slăbit cu cât cantitatea de zinc din organism este mai redusă.

Una din consecinţele care decurge de aici este predispoziţia la infecţii.

Zincul măreşte producerea şi activitatea elementelor cu rol în sistemul de apă­rare al organismului. Acestea sunt fagocitele, care anibilează “inhuşii” şi limfocitele.

Ele apar după prima “întâlnire” cu bacteriile şi virusurile şi, după aceea, declanşează producerea celulelor specifice care îi distrug, adică anticorpii.

Immunaid – Asigură rezistenţă organismului.

ImmunAid comentat de Balacianu Daniel in data de . Foarte bun pentru imunitate!Aveam imunitatea foarte scazuta si raceam foarte repede. Dupa ce am consumat produsul nu am mai avut probleme.4.5

Mod de Administrare Immunaid

Recomandari Immunaid:
Mod de administrare Immunaid:
Antiviral
Aparat cardiovascular
Aparat urinar
Aparat respirator (af. pulmonare)
Bronsita
Gust, simt (combatere probleme)
Imunitate scazuta
Infectii (prevenire)
Miros (pierdere)
Oboseala
Plagi (vindecare)
Rinita alergica
Sinuzita
SIDA (tratament adjuvant)
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

 O capsulă Immunaid conţine:
Pulbere de gheara matei (Cat’s claw)……………. 400 mg
Alte ingrediente: gelatina, microcristale de celuloza, stearat de magneziu q.s.
Zinc……………………………………………………………… 3mg

 Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Weight 0.05 kg
Dimensions 1 x 1 x 1 cm

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “ImmunAid (180 tablete)”

Comanda Acum!