Lion Kids C 75 mg (90 Tablete Masticabile)

lion-kids-c

Beneficiile Produsului Lion Kids C de la Calivita

Stimulează sistemul imunitar al copiilor;

Forma masticabila usor de mestecat cu gust placut;

Creşte rezistenţa organismului faţă de bolile infecţioase (mai ales răceli si gripe de orice fel);

Forma convenabila – Figurine de animalute;

Are un rol important în respiraţia celulară;

Accelerează vindecarea rănilor, regenerarea ţesuturilor, a cartilajelor şi oaselor;

Contribuie la dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor;

Ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Pret:

31,79lei

Prospect Lion Kids C Vitamin de la Calivita

Lion Kids Ctablete masticabile pentru copii. Conţine vitamina C din surse exclusiv naturale.

Are gust plăcut şi este sub formă de figurine de animale.

Lion Kids CLion Kids C este un produs creat special pentru copii, are cu un gust plăcut, este uşor de mestecat şi nu atacă dinţii.

Nu conţine zahăr, iar xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare şi contribuie la dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.

Este extrem de important în procesul de dezvoltare intensivă care afectează corpul copiilor în perioada de creştere să fie susţinut permanent, căci vitamina C este esenţială nu doar pentru formarea oaselor, ci şi pentru funcţionarea optimă a sistemului nervos şi crearea aspectului normal al pielii.

Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar, creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de agenţii patogeni şi faţă de bolile infecto-contagioase.

Activează numeroase enzime, are un rol important în respiraţia celulară. Accelerează cicatrizarea rănilor şi regenerarea ţesuturilor, participă la formarea oaselor, colagenului şi a cartilagiilor, respectiv la sinteza hormonilor suprarenali.

Oferă protecţie împotriva efectelor stresului, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea globulelor roşii.

Vecinii noştri unguri se pot mândri cu faptul că vitamina C a fost descoperită de savantul american de origine maghiară Szent-Gyargyi Albert. El a fost primul care a reuşit să extragă vitamina C din ardei şi, pentru această descoperire extraordinară, a fost distins cu Premiul Nobel.

Vitamina C se găseşte ca sursa naturală principală o constituie măceşele. Vitamina C de calitate se extrage în primul rând din măceşe, în care se află împreună cu aşa-numitele flavonoide, care sporesc efectele acidului ascorbic.

Se ştie că deficitul de vitamina C conduce la apariţia scorbutului.

La fel ca majoritatea vitaminelor hidrosolubile, vitamina C se descompune uşor şi este sensibilă la lumină, căldură şi vapori de apă. De exemplu, roşia proaspăt culeasă şi apoi păstrată 48 de ore la temperatura camerei îşi pierde jumătate din conţinutul iniţial de vitamina C. Trebuie să avem în vedere toate acestea atunci când depozităm vitamina C.

Sănătate delicioasă.

Continut: Vitamina C 75 mg

Mod de administrare Lion Kids C Vitamin:

1-2 tablete masticabile pe zi sau în funcţie de recomandări.
Atenţie!

  • În preparatele cu vitamina C din extracte naturale, acidul ascorbic se găseşte sub formă de poliascorbat, care are un efect mai de lungă durată faţă de cel al acidului ascorbic simplu, obţinut pe cale sintetică.
  • În stările febrile creşte necesarul de vitamina C al organismului.

 

Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Lion Kids C 75 mg (90 Tablete Masticabile)”

Comanda Acum!