Lion Kids cu Vitamina D (90 tablete)

lion-kids-d

Beneficiile Produsului Lion Kids cu Vitamina D

Complex de vitamine si minerale special pentru copii;

Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si a danturii copiilor;

Ajuta la o dezvoltare fizica si psihica optima;

Creste sistemul imunitar al copiilor;

Forma de prezentare moderna: figurine de animalute masticabile;

Nu contine zahar sau coloranti sintetici;

Flaconul este prevazut cu un capac de siguranta.

Pret:

50,49lei

Prospect Lion Kids Cu Vitamina D de la Calivita

Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului dumneavoastră? În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi – vitamine şi minerale – în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor.

Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

Lion Kids se recomanda copiilorAlimentaţia necorespunzătoare a copiilor noştri, oferta fast-food, cola, chipsurile, ciocolata şi alte dulciuri consumate în cantităţi prea mari scad zi de zi şansa dezvoltării sănătoase a oaselor şi danturii copiilor.
Cariile dentare şi degradarea smalţului dentar sunt atât de frecvente încât e o minune când stomatologii întâlnesc un tânăr de 18 ani cu dantura sănătoasă.

Din toate aceste motive, in zilele noastre este vital să oferim copiilor noştri cele mai moderne multivitamine cu conţinut de vitamina D.

Lion Kids Este Un Complex De Vitamine Si Minerale Pentru Copii

Vitaminele sunt compuşi chimici organici indispensabili vieţii, pe care organismul nostru nu este capabil să ii sintetizeze sau ii sintetizează într-o cantitate insuficientă. În absenţa unor vitamine organismul tânăr nu se mai dezvoltă, dar carenţa fiecărei vitamine în parte are simptomele ei proprii, tipice.

Pentru dezvoltarea fizică şi psihică optimă a copiilor noştri, trebuie să ne îngrijim de asigurarea zilnică a cantităţii şi calităţii adecvate de vitamine.
A fi foarte simplu dacă am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete, al legumelor, mâncărurilor din legume, dar, din păcate, greşeşte cine îşi închipuie că ajung una sau două mere puse lângă sandwichul copilului.
Lion Kids ofera energie copiilorIn ultimul deceniu, necesarul de vitamine şi minerale al organismului a crescut semnificativ pentru a compensa efectele nocive ale mediului înconjurător care, de asemenea, s-au înmulţit.

Să ne gândim numai ce mult s-a schimbat în ultimii ani oferta super­marketurilor! Alimentele apetisante, estetice, conţin însă coloranţi artificiali, conservanţi; la fel, apa este mai poluată şi, odată cu intensificarea circulaţiei rutiere, creşte proporţional şi poluarea aerului. Nu-i de mirare că numărul bolnavilor cu alergii creşte continuu.

Şi există o schimbare chiar mai semnificativă: creşterea solicitării la stres a copiilor noştri, ceea ce nu este de mirare, deoarece la şcoală cerinţele şi dobândirea de cunoştinţe noi sunt în continuă creştere.

Dorinţa de a obţine rezultate cât mai bune şi de a fi apreciaţi exercită o presiune continuă asupra copiilor noştri. Din păcate, paralel cu creşterea necesarului de vitamine, scade cantitatea acestora din alimente, fiind chiar mai redusă decât cu câteva decenii în urmă.

Lion Kids Ajuta La Dezvoltarea Armonioasa a Copilului

Deci este important să susţinem în permanenţă funcţionarea organismului cu ajutorul unui produs cu o compoziţie modernă şi de calitate.

Acest lucru este valabil mai ales în cazul copiilor, care sunt într-o creştere şi dezvoltare continua. Pentru aceasta este necesara o alimentatie adecvata. Randamentul fizic şi intelectual al copiilor puternici şi sănătoşi este mult mai mare la şcoală, aceştia integrându-se apoi mai bine in sistemul concurenţial.

Lion Kids creste imunitatea copiilorAtunci când copiii ajung prima dată din mediul “steril” de acasă intr-o colectivitate, de obicei la grădiniţă, se îmbolnăvesc frecvent.

Nici nu este de mirare, deoarece sistemul lor imunitar se confruntă pentru prima dată cu anumiţi agenţi patogeni.

Putem să fortificăm sistemul imunitar al copiilor cu multivitamine de calitate, ajutându-i să invingă prima infecţie datorată “colectivităţii”.
Să nu facem compromisuri atunci când este vorba de dezvoltarea şi sănătatea copiilor noştri. Să le asigurăm tot ce e mai bun!

O excelentă metodă de a ne convinge copiii să consume multivitamine este forma de prezentare si anume figurine de animale care pot fi mestecate şi seamănă cu bomboanele, dar nu conţin zahăr sau coloranţi sintetici.

Multivitaminele pentru copii se găsesc în două variante, indrăgite de copii: cu aroma de fructe tropicale şi de ciocolată.
Atenţie!

Firma producătoare de multivitarnine pentru copii a prevăzut ambalajul produselor cu un capac de siguranţă.Lion Kids cu Vitamina D – Puterea puiului de leu.

Lion Kids Cu Vitamina D Contine:

Vitamina C (extract de măceşe)……..35 mg
Calciu…………………………………………….. 10 mg
Vitamina A (beta-caroten)………….. 1500 U.I.
Niacinamidă……………………………………. 7 mg
Vitamina E……………………………………….. 7 U.I.
Magneziu………………………………………… 5 mg
Acid pantotenic………………………………. 3 mg
Fier…………………………………………………….3 mg
Zinc chelatat……………………………………. 2 mg
Potasiu (complex)…………………………….2 mg
Inozitol……………………………………………1.6 mg
Vitamina B6………………………………….. 0.7 mg
Vitamina B2……………………………………0.6 mg
Vitamina B1……………………………………0.5 mg
Mangan chelatat…………………………….0.1 mg
Acid Folic…………………………………….100 mcg
Cupru Chelatat………………………………70 mcg
Biotină………………………………………….. 35 mcg
Iod…………………………………………………..10 mcg
Seleniu……………………………………………10 mcg
Crom…………………………………………………5 mcg
Vitamina B12 …………………………………..1 mcg
Vitamina D……………………………………… 1 mcg

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Lion Kids cu Vitamina D (90 tablete)”

Comanda Acum!