Liver Aid (100 tablete)

liver-aid

Beneficiile Produsului Liver Aid de la Calivita

Protejaza ficatul;

Recomandat in bolile hepatice;

Ajuta la tratamentul cirozei, hepatitei si alcoolismului;

Contine arginina care ajuta la detoxifierea ficatului;

Ajuta la reglarea glicemiei recomandu-se si la diabetici;

Ajuta la reglarea colestetolului;

Contine silimarina din armurariu.

Pret:

169,95lei

Prospect Liver Aid de la Calivita

Suferiţi de o afecţiune gravă?

Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze.

Deoarece semnele clinice apar doar într-un stadiu avansat, cu toate că afectarea ficatului începe cu mult înainte, merită să începeţi din timp o cură cu aminoacizi.

Arginina şi alţi aminoacizi au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice. Arginina este o substanţă activă care stimulează potenţa.

Liver Aid Contine Aminoacizi care Protejaza Ficatul

Liver AidDintre aminoacizi, în special Metionina netralizează metaboliţii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurând astfel o bună funcţionare a celulei hepatice.

Aminoacidul L-Cisteină este şi mai eficient în neutralizarea radicalilor liberi, mai ales daca este administrat concomitent cu alţi antioxidanţi (de exemplu seleniu).

Deasemenea L-Cisteina protejază celulele hepatice de acţiunea dăunătoare a unor radiaţii, creşte capacitatea de apărare a ficatului şi a creierului faţă de acţiunea nocivă a alcoolului şi tutunului.

Cisteina împreună cu arginina asigură detoxifierea ficatului.

Arginina şi Ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format în organism.

În zilele noastre trebuie evidenţiată acţiunea hepatoptotectoare a argininei şi ornitinei, deoarece mediul înconjurător este din ce în ce mai poluat , oamenii consumă medicamente fără a se gândi la efectele secundare ale ale acestora, iar numărul persoanelor care consumă alcool creşte de la o zi la alta.

De asemenea Cromul şi Carnitina, prin acţiunea lor lipolitică asigură desfăşurarea normală a proceselor metabolice din ficat.

Rolul Ficatului in Organism

Liver Aid Protejaza FicatulFicatul, considerat şi “bucătăria magică” a organismului, îndeplineşte numeroase funcţii.

Este centrul metabolismului glucidic, lipidic şi protidic.

Are rol în reglarea glicemiei (nivelul zahărului în sânge) şi în metabolismul colesterolului. Descompunerea colesterolului în acizi biliari se desfăşoră numai în ficat.

Acizii biliari sunt indispensabili pentru asimilarea grăsimilor. Sinteza şi catabolismul aminoacizilor se sesfăşoară parţial tot în ficat. De asemenea în ficat se pot sintetiza anumite proteine. Ficatul netralizează şi metaboliţii toxici rezultaţi din procesele metabolice sau ajunşi în organism prin aport alimentar.

Tuburările funcţionale care însoţesc bolile hepatice influenţează desfăşurarea normală a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice apar foarte târziu şi doar în cazurile în care leziunile hepatice sunt grave. Ţesutul hepatic intact poate suplini funcţiile ţesutului lezat, dar asta nu însemnă că ficatul este sănătos.

Organismul este zilnic expus la acţiunea a numeroşi factori nocivi, care pot determina leziuni hapatice cronice.

Printre aceşti factori se numără şi unele substanţe chimice şi medicamente (administrarea timp îndengat de medicamente duce la leziuni ale ficatului). Se cunoaşte efectul nociv al consumului cronic de alcool asupra ficatului.

Sunt frecvente şi hepatitele produse de diferiti viruşi. Stările de dependenţă (alcoolica, medicamentoasă, droguri) intoxicaţiile sau afecţiunile de altă natură determină perturbarea proceselor metabolice desfăşurate în ficat şi pot duce la dezvoltarea steatozei urmată de ciroză.

Tulburările de ureogeneză au drept consecinţă creşterea nivelului de aminoac din sânge (amoniemie).

O amoniemie crescută conduce forme grave de intoxicaţii, cu afectarea lanţului energetic pentru scăderea amoniemiei.

Din păcate în viaţa de zi cu zi, organismul uman este deseori expus agresiunii unor ageţi nocivi care afectează ficatul. De aceea trebuie sa acţionăm preventiv.

Liver Aid Comentat de Balint Daniela in data de . Foarte bun pentru hepatita!Am luat acest produs pentru hepatita si sunt foarte multuimit de el.4.5

 

Liver Aid – Ficat sănătos.

Mod de administrare Liver Aid

Recomandari Liver Aid:                                Mod de administrare Liver Aid:                       

Adult (18-50 ani) uz profilactic
Alcoolism
Aparat digestiv
Cancer de ficat
Ciroza
Diabet (reglare glicemie)
Hepatita
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
1-0-1- 6 luni, apoi 0-0-1 ->
1-0-1
0-0-1

 

Legenda :

1-1-1 = o tableta Liver Aid dimineata, una pranz si una seara

 O capsulă Liver Aid conţine:
L-arginină 100 mg
L-cisteină 100 mg
L-ornitină 100 mg
Metionină 100 mg
Acid alfa-cetoglutaric 100 mg
L-carnitină 50 mg
Colină 25 mg
Acid alfa-lipoic 12,5 mg
Extract de silimarină 60 mg
Crom (picolinat) 25 mcg
Seleniu (selen-metionin) 10 mcg

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Liver Aid (100 tablete)”

Comanda Acum!