Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)

low-deuterium-oxy-crystal-calivita

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat structurat şi stabilizat magnetic de apă cu un conţinut redus de deuteriu şi mai mult oxigen. Apa structurată magnetic poate fi un sprijin efi cient în lupta împotriva substanţelor patogene.

Oxigenul stabilizat ajută aprovizionarea cu oxigen a celulelor, în vreme ce conţinutul scăzut de deuteriu al apei poate încetini procesul de multiplicare a celulelor; pe de altă parte, multiplicarea celulelor nesănătoase devine mai puţin probabilă.

Pret:

197,89lei

Prospect Low Deuterium Oxy Crystal de la Calivita

Specialistii de la Calivita au dezvoltat un nou produs de ultima generatie denumit Low Deuterium Oxy Crystal.

Low Deuterium Oxy Crystal - Apa saracita in deuteriuLow Deuterium Oxy Crystal este un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatit cu oxigen stabilizat, care datorita caracteriscilor sale, faciliteaza aprovizionarea cu oxigen, creste performanta organimului, induce o stare de bine si creste capacitatea de concentare.

Structura sa fizica perfect ordonata confera un plus de energie si de oxigen.

Datorita modificarilor structurale ale apei din organism, contribuie la armonia proceselor fizice si chimice ce au loc in corp.

Oxigenul si apa intr-o cantitate si calitate adevate, sunt indispensabile pentru viata umana. Cu ajutorul lor, organismul si celulele noastre isi pot mentine sanatatea si se pot reface.

Apa este baza vietii

Din cauza risipei si a poluarii si a polularii mediului, apa potabila devine o comoara din ce in ce mai rara; cu toate astea ea este indispensabila vietii.

Apa transporta diferiti nutrienti la celule (vitamine, sarusi minerale) si printre multe altele , participa si la procesele de respiratie si termoreglare. La fel ca si apa si oxigenul ne este indispensabil.

Oxigenul ajuta organismul sa isi refaca si sa isi mentina un sistem imunitar puternic si sanatos. Insa un ultimii ani procentul de oxigen din aer este in continua scadere, prin urmare obtinem o cantotate tot mai mica din acest element.

O cantitate insuficienta de apa de baut, aerul poluat, un mod nesanatos de viata precum si stresul ce caracterizeaza societatea moderna a zilelor noastre pot conduce la functionarea defectuasa a organismului.

Apa structurata magnetic

– are o densitate mai mare decat alte tipuri de apa. Poate creste stabilitatea si buna functionare a celulelor.

Oxigenul stabilizat

– imbunatateste aprovizionarea celulelor cu oxigen, stimuleaza metabolismul energizeaza corpul, stimuleaza absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante si creste performanta sportiva.

Apa saracita in deuteriu

– incetineste procesul dediviziune celulara – asa numita “imbatranire” a corpului – si poate reduce probabilotatea diviziuni celulare anormale.

Consumul sistematic de apa saracita in deuteriu, imbogatita de oxigen stabilizat, contribuie la detoxifierea organimului.

In ce situatii se recomanda Oxy Crystal Calivita?

– Cand doriti sa va energizati organismul sau sa va imbutatiti conditia fizica;

– Cand faceti munci fizice grele sau practicati sistematic;

– Daca sunteti expusi efectelor nocive ale civilizatiei moderne;

Ingrediente Low Deuterium Oxy Crystal

Apa purificata saracita cu deuteriu cu continut ridicat de oxigen stabilizat … 50 ml

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)”

Comanda Acum!