Meal Time (100 tablete)

meal-time-calivita

Beneficiile Produsului Meal Time

Îmbunătăţeşte digestia;

Se recomandă în afectiunile digestive;

Protejază sistemul imunitar;

Conţine enzime digestive din papaia;

Favorizează absorbţia nutrienţilor.

Pret:

74,80lei

Prospect Meal Time de la Calivita

Aveţi o digestie bună?

Dacă nu, atunci puteţi rezolva uşor problemele dumneavoastră cu ajutorul unor enzime de origine vegetală, care ajută la digestia alimentelor. Încercaţi şi veţi vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar şi starea dumneavoastră generală.

 

Digestie Buna Constituenţii alimentelor – proteine, glucide, lipide – sunt descompuşi prin digestie. Se poate constata că, o dată cu înaintarea în vârstă, capacitatea de digestie a organismului scade.

Cauzele pot fi diverse: scăderea capacităţii de masticare, funcţionalitatea redusă a glandelor producătoare de enzime din tractul digestiv.

Tulburările de digestie sunt semnalate prin balonări frecvente, flatulenţă, urmate uneori de diaree sau constipaţie. Absorbţia deficitară duce implicit la scăderea ponderală, slăbiciune, stare generală de disconfort şi slăbirea sistemului imunitar.

Tulburările de digestie pot apărea nu numai la vârste înaintate, ci şi din alte motive, în orice etapă a vieţii. Deoarece digestia este reglată de enzime, un rol important în prevenirea sau ameliorarea unor tulburări digestive îl are consumul de suplimente alimentare cu enzime.

În lipsa enzimelor, digestia alimentelor consumate nu s-ar putea realiza şi organismul nu ar putea utiliza nutrienţii.

Cu ajutorul enzimelor, din alimente se eliberează vitamine, aminoacizi şi substanţe minerale care sunt necesare funcţionării normale a organismului.
Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouăle, carnea şi peştele proaspăt.

Deoarece fiecare enzimă contribuie la prelucrarea unei substanţe nutritive, diversele enzime nu se pot substitui între ele. În cazul în care apare o carenţă enzimatică de orice tip, ea produce nu numai dereglări ale procesului digestiv (balonări , gaze intestinale, dereglarea scaunelor etc.), ci, mai devreme sau mai târziu, declanşarea unor boli.

Enzimele Imbunatatesc Digestia

Enzimele sunt corelate întotdeauna cu digestia. De asemenea, se poate observa că, odată cu înaintarea în vârstă, problemele digestive sunt din ce în ce mai frecvente.

Aceasta nu este o noutate, deoarece îmbătrâni rea este însoţită pe lângă multe alte simptome şi de o diminuare a funcţiilor digestive. Motivele pot fi diverse, de exemplu scăderea capacităţii de masticaţie, epuizarea sau inf1amarea glandelor producătoare de enzirne.
Tulburările digestive sunt însoţite de simptome neplăcute şi pot duce chiar la afecţiuni severe. În faza de debut, tulburările digestive se manifestă prin balonări frecvente, adică acumularea de gaze intestinale. Aceasta poate fi urmată de diaree sau constipaţie.

Ulterior, ca rezultat al tulburărilor digestive şi absorbţiei deficitare apar scăderea ponderală, slăbiciunea, starea generală de disconfort, precum şi slăbirea sistemului imunitar.

Desigur, tulburările digestive nu apar doar la vârste înaintate. Ele pot surveni în orice perioadă a vieţii, fiind influenţate de factori constituţionali.

Ajunse în tractul gastro-intestinal, proteinele sunt descompuse, sub acţiunea enzimelor, în aminoacizi. Aceştia sunt absorbiţi şi formează din nou proteine. Pepsina este esenţială pentru digestie, deoarece descompune proteinele alimentare în unităţi mai mici, numite polipeptide.

Pepsina pregăteşte următoarea fază activă a procesului de digestie: descompunerea până la aminoacizi.

Aflati mai multe despre digestie

Digestia – fiind o parte integrantă a metabolismului joacă un dublu rol. pe de o parte, prin descompunerea substanţelor complexe care ajung in organism din alimente, generează molecule simple, care pot fi absorbite şi sunt necesare pentru dezvoltare şi producere de energie.

Pe de altă parte, în cadrul sistemului de apărare, distruge agenţii patogeni (cu ajutorul acidului gastric) şi împiedică absorbţia moleculelor specifice regnului vegetal sau animal care au stat la baza alimentelor ingerate şi care ar putea declanşa anumite reacţii imune.
Digestia înseamnă descompunerea alimentelor ingerate şi a componentelor lor nutritive (proteine, carbohidraţi, grăsimi). Acest proces începe în cavitatea bucală.

Aici în urma unei masticaţii adecvate alimentul este amestecat cu saliva, ceea ce face posibilă înghiţirea bolului alimentar, începerea digestiei amidonului (cu ajutorul amilazei salivare, cunoscută şi sub denumirea de ptialină), care are şi un efect moderat dezinfectant.

Conţinutul proteic al bolului alimentar, care ajunge în stomac, este “tratat” cu acid gastric (cu conţinut de acid clorhidric) şi enzima pepsină (o protează acidă, care se activează la pH acid).

Unii cercetători consideră această fază inutilă, deoarece enzimele proteoliti ce complexe (grupul tripsinic, diferite peptidaze şi proteaze alcaline, active la pH alcalin) care se găsesc în intestinul subţire sunt capabile în principiu – să efectueze toate aceste faze.

În intestinul subţire continuă digestia proteinelor, carbohidraţilor (sub acţiunea enzimelor amilază, maltază, lactază, zaharază), lipidelor (sub acţiunea lipazelor), precum şi absorbţia substanţelor digerate. O parte dintre enzimele participante la digestie sunt secretate de pancreas şi o alta de mucoasa intestinală.
Tulburările digestive deja apărute pot fi remediate cel mai uşor prin administrarea de enzime digestive. În acest scop, sunt utilizate cel mai frecvent enzimele extrase de la animale. Unii pacienţi consideră aceste enzime dezgustătoare, iar la alţii apar efecte secundare nedorite.

Există, totuşi, o soluţie: un preparat enzimatic de origine vegetală, care facilitează digestia unei mari varietăţi de alimente chiar a unor alimente pe care organismul uman nu este capabil să le digere, deşi ar fi necesar. Printre acestea se numără şi celuloza, care intră în compoziţia peretelui celulelor vegetale şi care poate cauza flatulenţă, în general când hrana nu este bine mestecată.

Meal Time Contine Papaina

Enzime din PapayaPapaina este cea mai importantă enzimă digestivă din papaya şi, fiind asemănătoare cu pepsina umană, deseori este numită pepsină vegetală. Cu secole în urmă, locuitorii din Caraibe au observat că, acoperind carnea cu frunze late de papaya, aceasta devenea rapid moale.

Astăzi, substanţa de bază pentru majoritatea condimentelor alimentate pentru frăgezirea cărnii este extractul de papaya, deoarece papaya are ca principal efect predigestia cărnii (ea înmoaie carnea înainte de digestie, care, în general, începe în stomac).

Papaya a fost cu mult timp în urmă utilizată de medicina populară drept calmant gastric şi pentru eliminirea paraziţilor.

Papaya ar putea avea efecte favorabile în cazul administrării de doze mari de aspirină pentru dureri articulare. Poate fi, de asemenea, utilă pentru cei cu afecţiuni inflamatorii tratate cu steroizi (preparate hormonale ).
Complexul enzimatic din preparatele moderne este produs de ciuperca numită Aspergillus oryzae şi acţionează atât în mediu acid, cât şi alcalin (pH=3,O-8,O). În termeni tehnici: posedă activitate proteazică, amilazică, lactazică, lipazică, celulazică, pectinazică şi nucleazică, de-a lungul întregului tract digestiv.

Facilitează atât digestia nutrienţilor de origine animală, cât şi a celor de origine vegetală. De fapt, orice fel de tulburări digestive pot fi remediate sau prevenite prin administrarea acestui produs.

Atenţie!
Consumul de papaya şi ananas crud nu este recomandat persoanelor care suferă de ulcer.

Meal Time – Trebuie doar să mestecaţi.

Meal Time Comentata de Murariu Maria in data de . Foarte bun produsul!Il recomand.10/10

 

NU VĂ CONSUMAŢI!

Mod de Administrare Meal Time de la Calivita

Recomandari Meal Time:
Mod de administrare Meal Time:
Adult (18-50 ani) – preventiv
Aerofagii
Aparat digestiv
Balonare
Colita
Colon iritabil
Constipatie
Diabet (reglare glicemie)
Diaree, enterita, enterocolita
Digestie buna
Digestie buna copii
Dischinezie biliara
Parazitoza intestinala
Mahmureala (prevenire)
0-1-0
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1/2-1/2-1/2
1-1-1
1-1-1 (15 zile /30)
2 tablete inainte si dupa chef

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

 O tabletă Meal Time conţine:
Enzime din Papaya 250 mg

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Meal Time (100 tablete)”

Comanda Acum!