Mega Zinc 50 mg (100 tablete)

mega-zinc

Beneficiile Prodususul Mega Zinc – “Mineralul Imunitatii”

Accelerează procesul de vindecare a ranilor interne si externe;

Elimina petele albe de pe unghii;

Zincul este adjuvant in tratamentul sterilitatii;

Preîntampină afecțiunile prostatei;

Favorizeaza cresterea si capacitatea mentala;

Ajută la diminuarea depunerilor de colesterol;

Adjuvant in tratamentul tulburarilor mentale;

Distruge radicalii liberi;

Intareste sistemul imunitar;

Se recomanda in tratamentul ADHD.

Pret:

42,90lei

Prospect Mega Zinc de la Calivita

Se ştie că seleniul şi zincul sunt oligoelemente vitale, neexistând aproape nicio parte din organismul nostru pentru care să nu fie indispensabile. Sunt antioxidanţi puternici, ajutând la anihilarea radicalilor liberi.

Şi poate că e mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă toate acestea, ambele oligoelemente sunt afrodisiace eficiente, având un rol important în stimularea libidoului şi menţinerea unei vieţi sexuale normale.

O analiza a 15 studii clinice publicata în 2013 a relevat ca suplimentarea cu zinc, în decurs de 24 de ore de la debutul simptomelor racelii, poate reduce semnificativ durata si severitatea bolii.

Acest lucru se poate datora faptului ca zincul stimuleaza dezvoltarea celulelor sistemului imunitar și, în condiii de laborator, s-a demonstrat ca poate inhiba proliferarea a 8 din 9 tulpini de rinovirus responsabile de raceala.

În plus, profilaxia cu zinc poate reduce incidena racelii la copii.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Zincul este Indispensabil Organismului

 

Familie Fericita În organism se stochează o cantitate mică de zinc, fiind necesară permanenta suplimentare a acestuia.

Zincul intervine în reglarea proceselor metabolice, funcţionarea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulară.

Este indispensabil pentru sinteza proteinelor, pentru formarea ADN-ului şi ajută la secreţia insulinei. Reglează capacitatea de contracţie a muşchilor, accelerează vindecarea plăgilor.

De asemenea, accelerează creşterea, stimulează activitatea cerebrală, poate fi util în anumite afecţiuni psihice. Deoarece este necesar pentru producerea testosteronului şi a spermei, anumite tulburări de potenţă se pot datora unei carenţe cronice de zinc. Nu întâmplător, stridia, care conţine o mare cantitate de zinc, este un afrodisiac atât de popular.

Zincul este necesar tuturor. In organism acţionează ca un veritabil “agent de circulaţie”. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulelor.

Intră în componenţa multor enzime de importanţă vitală, care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor, până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual).

Zincul se acumulează în muşchi, oase, piele, rinichi, pancreas, ochi, iar la bărbaţi şi în prostată. Depozitele de zinc ale organismului sunt relativ reduse şi, din acest considerent, este necesar un aport permanent, prin alimentele ingerate.

Un aport redus de zinc, chiar pentru perioade scurte (o săptămână), reduce ritmul de dezvoltare a musculaturii şi capacitatea de răspuns a sistemului imunitar, având ca efect scăderea rezistenţei organismului la diverse infecţii.
Este indispensabil pentru funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

Zincul Oferă protecţie împotriva răcelii, gripei, conjunctivitelor şi altor infecţii

Consumul de zinc e te recomandat şi dacă suntem deja răciţi, deoarece, împreună cu vitamina C, accelerează vindecarea afecţiunilor căilor respiratorii superioare.

Zincul este indispensabil în biosinteza proteinelor şi, implicit, a acizilor nucleici (ADN şi ARN).

Participă la sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolizarea glucidelor). De asemenea, are un rol important în menţinerea echilibrului acidobazic al sângelui. Intervine în dezvoltarea şi maturarea aparatului reproducător.

Prostata funcţionează normal numai în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc. De asemenea, reglează capacitatea de contracţie a muşchilor. Conform ultimelor cercetări, intervi ne şi În activitatea cerebrală.

Zincul accelerează vindecarea rănilor. Are efect benefic în ameliorarea unor simptome cauza te de prostată; poate trata şi anumite cazuri de sterilitate. Împiedică depunerile de colesterol pe pereţii vaselor sanguine. Stimulează creşterea şi menţine prospeţimea psihică, poate fi util în anumite tulburări psihice.

Zincul poate soluţiona şi problemele gustative. Elimină petele albe de pe unghii.

Diverse cercetări au arătat că unele forme de impotenţă sunt provocate de lipsa cronică de zinc. Astfel s-ar putea explica şi proprietăţile afrodisiace ale stridiilor, care conţin mari cantităţi de zinc în formă uşor utilizabilă de organism.

Observaţiile clinice au demonstrat că, în unele cazuri de impotenţă, se pot obţine ameliorări substanţiale printr-o suplimentare a alimentaţiei cu zinc şi vitamina B6.

De aceea, la bărbaţi indiferent dacă suferă sau nu de afecţiuni ale prostatei se recomandă administrarea în permanenţă a suplimentelor alimentare cu zinc, pentru a se menţine o concentraţie sanguină optimă a acestui element.

Administrarea de suplimente alimentare cu zinc şi mangan la persoanele în vârstă care suferă de senilitate poate avea efecte benefice. Şi femeile cu tulburări ale ciclului menstrual pot încerca o suplimentare cu zinc, Înainte ca medicul să prescrie un tratament hormonal.

Plumbul şi cadmiul din atmosfera oraşelor mari, provenite din gazele de eşapament ale automobilelor, precum şi fumul de ţigară, constituie importanţi factori de risc pentru sănătatea populaţiei.

Carenţa de zinc permite reţinerea unei cantităţi mai mari de plumb şi cadmiu în organism. Prin administrarea de suplimente alimentare cu zinc se reduce fixarea metalelor toxice în organism. Aşadar, zincul poate oferi o anumită protecţie şi împotriva efectelor nocive ale mediului poluat.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949

 

 

Zincul se recomandă Spotivilor

 

Organismul sportivilor necesită o cantitate mai mare de zinc în comparaţie cu al celorlalţi oameni. In timpul antrenamentelor şi concursurilor, aceştia pierd o cantitate semnificativă de zinc, nu numai datorită transpiraţiei abundente.

Organismul are nevoie de zinc pentru producerea globulelor roşii şi pentru desfăşurarea optimă a metabolismului acizilor graşi şi a fierului, care sunt mult accelerate.

O cantitate crescută de zinc este necesară şi pentru producerea testosteronului, substanţa de bază pentru creşterea masei musculare.

Mega Zinc comentat de Savoiu Ionela in data de . Foarte bun produsul!L-am folosit si sunt multumita de el.4.5

 

Mega Zinc – Luptător multilateral.

Continut: Zinc (chelatat cu aminoacizi) 50 mg

Mod de Adminsitrare Mega Zinc de la Calivita

Recomandari Mega Zinc 50 mg: Mod de administrare Mega Zinc 50 mg:
Acnee
Adenom de prostata
Adult (18-50 ani) preventiv
Afte
Alergie
Anemie
Anticonceptionale (combate efectele negative
Antihemoragic
Antioxidant
Apetit (crestere)
Apetit sexual (crestere)
Arsuri ale pielii
Cancer la prostata
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Dermatite
Dermatoze
Diabet (reglare glicemie)
Eczeme
Fertilitate
Gust, simt (combatere probleme)
Impotenta
Infectii ale pielii capului
Infectii – prevenire
Intoxicare cu gaze esap. si fum
Intoxicatie cu plumb
Menstruatii neregulate
Miros (pierdere)
Muschi (dezvoltare masa)
Nicturie adulti
Persoane in varsta (preventiv)
Plagi (vindecare)
Sterilitate (tratament)
Unghii cu pete albe
Zona Zoster
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

 

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Mega Zinc 50 mg (100 tablete)”

Comanda Acum!