Ocean 21 (946 ml) – Aloe Vera Gel

ocean-21-calivita

Beneficiile Produsului Ocean 21 de la Calivita

VerdeAre efect detoxifiant. Purifică organismul de metalele toxice, de particulele radioactive şi de diferitele substanţe toxice;

Fortifică sistemul imunitar în cazul unui organism slăbit (fortifiant general);

Menţine şi îmbunătăţeşte elasticitatea epidermei şi a ţesuturilor;

Creşte vitalitatea;

Are efect antioxidant;

Încetineşte procesele de îmbătrânire;

Are efect antiviral şi antifungic;

Reglează metabolismul;

Restabileşte digestia normală;

Ameliorează procesele inflamatorii;

Are Efect analgezic;

Efect vasodilatator. Încetineşte procesele de ateroscleroză şi reduce tensiunea arterială. Scade riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.

Pret:

206,69lei

Prospect Ocean 21 de la Calivita

Aloe VeraAloe vera este o planta cu proprientati curative deosebite. Este o planta suculenta care face parte din familia liliacee aceeasi din care fac parte usturoiul si ceapa.

Aloe Vera contine peste 200 de ingrediente active incluzand vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide si acizi grasi si nici nu este de mirare ca este folosita in remediul a numeroase afectiuni. Frunzele de aloe vera contin un fel de gel care are numeroase beneficii asupra sanatatii.

Oamenii au folosit aloe vera de peste 5000 de ani.

Beneficii Aloe Vera

1) Contine numeroase vitamine si minerale. Aloe vera contine vitamine intre care vitamina A, C, E acid folic, colina, B1, B2, B3 si B6. De asemenea aloe vera este una dintre putinele plante care contin vitamina B12.

2) Aloe vera este bogata in aminoacizi si acizi grasi. Aminoacizii sunt esentiali pentru producerea proteinelor. Sunt 22 de aminoacizi necesari pentru organism dintre care 8 dintre ei sunt esentiali. Aloe vera contine toti aminoacizii esentiali si in total 18-20 aminoacizi.

Aloe vera contine si o cantitate impresionanta de acizi grasi. Astfel are efecte benefice in controlul colesterolului, reducerea simptomelor de alergie si indigestie.

3) Aloe vera are proprietati adaptogene. Aloe vera este o bine-cunoscuta planta adaptogena. O planta este considerata adaptogena daca ajuta in mod natural la adaptarea organismului nostru la factori interni si externi prevenind aparitia bolilor.

Se crede ca aloe vera activeaza mecanismul natural de aparare al organismului nostru impotriva bolilor. Aloe vera ajuta in lupta contra stresului fizic, emotional si contra poluarii.

4) Aloe vera ajuta digestia. O digestie slaba este asociata cu numeroase afectiuni. Functionarea optima a sistemului digestie este baza unei sanatati de fier. Aloe vera este apreciata pentru efectele ei de a curata si calma tractul digestiv ajuntand la optimizarea digestiei.

Cel mai interesant lucru este ca aloe vera ajuta atat in cazurile de constipatie cat si cele de diaree regland digestia. De asemenea este un bun remediu pentru cei cu colon iritabil si aciditate la stomac.

Aloe vera ajuta si la scaderea numarul de bacterii daunatoare ajutand la mentinerea unei balante a florei intestinale. Aloe vera are si efect vermifug ceea ce inseamna ca ajuta la eliminarea viermilor intestinali.

5) Aloe vera detoxifica organismul. Aloe vera este o planta gelatinoasa. Principalele beneficiile ale plantelor gelatinoase este faptul ca acestea se misca in tractul intestinal absorbind toxinele si eliminandu-le. Cu alte cuvinte aloe vera detoxifica organismul.

6) Aloe vera alcalinizeaza organismul. Bolile nu pot aparea intr-un mediu alcalin. Cei mai multi oameni consuma alimente acide. Pentru o sanatate buna tineti cont de regula 80/20 adica sa consumati 80% alimente alcaline si 20% alimente acide. Aloe vera este un aliment alcalin. Aceasta alcalinizeaza organismul ajutand la formarea unei balante optime.

7) Protejaza sistemul cardio-vascular. Cercetarile arata ca aloe vera ajuta la transportul oxigenului in organism si creste capacitatea de difuzie a celulelor rosii. Asa se face ca aloe vera ajuta la reglarea tensiunii arteriale si scaderea colesterolului reducand riscul de afectiuni cardio-vasculare.

8) Aloe vera intareste sistemul imunitar. Datorita stresului cotidian fiecare din noi ar trebui sa acordam o importanta deosebita pentru intarirea sistemului imunitar. Polizaharidele pe care le contine aloe vera stimuleaza celulele albe care ajuta sistemul imunitar sa lupte contra bolilor.

9) Aloe vera este ideala pentru piele. Datorite beneficiilor asupra pielii aloe vera este una dintre primele plante folosite la fabricarea produselor cosmetice. Aloe vera hidrateaza si catifeleaza pielea.

10) Are efect antibiotic, antiviral, antifungic si antimicrobian. Ingredientele active din aloe vera cum este sulful, acidul salicilic, acidul cinamic, urea si felonii ajuta la prevenirea afectiunilor cauzate de microorganisme eliminand numeroase infectii interne si externe.

11) Aloe vera reduce inflamatiile. Aloe vera contine 12 substante intre care si B-sterolul care ajuta la reducerea sau eliminarea inflamatiilor. Astfel ajuta in cazurile de dureri ale articulatiilor si imbunatateste flexibilitatea.

12) Ajuta la managementul greutatii. Datorita proprietatilor de imbunatatire a digestiei si detoxifiere a organismului apare si efectul se slabire. Aloe vera ajuta la eliminarea toxinelor si cresterea nivelului de energie.

Produsul mai contine si alge marine care impreuna actioneaza sinergic.

Mod de Administrare Ocean 21 de la Calivita

Recomandari Ocean 21:
Mod de administrare Ocean 21:
Analgezic (calmant dureri)
Anemie
Antibacterian
Anti inflamator (anti reumatismal)
Antimutagenic
Antioxidant
Antispetic intestinal (antiparazitar)
Antitumoral
Antiviral
Aparat cardiovascular
Aparat digestiv
Aparat urinar
Bioritm (armonizarea)
Cancer la plamani
Cancer mamar
Colesterol (scadere)
Constipatie
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Detoxifiere
Diabet (reglare glicemie)
Hormoni (reglare)
Imunitate scazuta
Infectii (prevenire)
Imbatranire tesuturi (intarziere)
Laxativ
Leucemie
Malarie
Menstruatii neregulate
Nervozitate
Osteoporoza
Reumatism
Rinita alergica
Scleroza multipla
Scorbut
Sifilis
Steatoza hepatica (grasimi in ficat)
Tumori
Vaso dilatator
Vedere (tulburari)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
(2-2-2) 6 luni, apoi (1-1-1)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1
1-0-1

Legenda :

1-1-1 = o lingura de Ocean 21dimineata, una pranz si una seara

O portie de 15 ml de Ocean 21 Contine:

Suc de Aloe Vera (din frunze) — 1000 mg

Combinatie patentata de alge marine — 1550 mg

Extract de Pau D’Arco (de zece ori concentrat) — 550 mg

Suc concentrat de merisor — 300 mg

Extract de sfecla rosie — 175 mg

Extract de morcovi — 175 mg

Complex de oligoelemente — 0,165 mg

 

Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Ocean 21 (946 ml) – Aloe Vera Gel”

Comanda Acum!