OrganiCare Lotiune de Corp (250 ml)

organicare-body-lotion

Beneficii Lotiune de Corp Bio Organica

99,01% dintre ingredientele de origine vegetală provin de pe culturi organice;

99,59% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală;

Hidratează pielea, conferindu-i prospețime și catifelare o perioadă îndelungată;

Ajută la restaurarea echilibrului pielii și redă elasticitatea;

Este ideală pentru uzul zilnic, pentru întregul corp;

Pentru toate tipurile de piele, chiar și în caz de iritații;

Poate fi folosită și de copii.

Pret:

71,50lei

Principalele Beneficii ale produselor Organice OrganiCare

Materiile prime sunt prelucrate la temperaturi scăzute, fără folosirea solvenților chimici – 100% din acțiunea ingredientelor active este astfel menținută;

Testat dermatologic;

Compatibil homeopatic;

Testat pentru nichel.

Produsele organice sunt certificate de Ecogruppo Italia și ICEA:

Ecosmetica Icea

Contine doar plante 100% organice ce provin din culturi care au fost ingrijite cu mare antetie: frunzele si fructele au fost culese cu mana si pregatite cu grija pentru procesare; procesarea are loc la temperaturi joase, astfel incat vitaminele, antioxidantii si polifenolii sa nu isi piarda efectele benefice.

Pe parcursul acestui proces nu se folosesc aditivi chimici. Fiecare etapa a productiei este monitorizata in continuu, rezultatul final fiind un produs pur, de cea mai inalta calitate.

Prospect Lotiune de Corp Organica – OrganiCare Body Lotion

Loţiunea de corp OrganiCare Body Lotion conţine ingrediente de provenienţă naturală, ingredientele sale vegetale provenind din culturi organice certificate. Printre ingredientele sale se numără extracte vegetale, cu rol în îngrijirea pielii.

Pielea este cel mai mare organ al corpului, putând fi de mai multe tipuri: uscată, uleioasă, normală sau o combinaţie a acestora. Pielea umană este alcătuită din epiderma stratificată şi derma, care este constituită din ţesut conjunctiv.

Stratul superior al epidermei, numit şi strat cornos, este alcătuit din aproximativ 20 de straturi de celule moarte numite corneocite. Acesta este stratul care vine în contact direct cu mediul extern.

Conţinutul normal de apă al acestui strat este în jur de 30%, care este importantă pentru menţinerea procesului de descuamare, precum şi pentru lupta împotriva infecţiilor. Aspectul şi funcţia pielii sunt menţinute de un echilibru important între apă şi lipidele de la suprafaţa acesteia.

Principala cauză a pielii uscate este deshidratarea stratului cornos, care poate fi cauzată de supraexpunerea la apă, săpunuri dure, diverşi iritanţi şi mediu. Preparatele cosmetice pot contribui la hidratarea pielii prin formarea unui film uleios pe stratul cornos, evitându-se astfel pierderea de apă, în acelaşi timp permiţând acumularea apei în stratul cornos al pielii.

Aloe Vera

Aloe VeraAloe barbadensis (cunoscută şi sub numele de Aloe vera) este o plantă suculentă cu o tulpină foarte scurtă, care creşte între 60 – 100 cm.

Genul Aloe îşi are originea în Africa de Sud, iar Aloe vera îşi are originea în peninsula Arabia. Astazi însă, planta este cultivată în multe ţări ale lumii, atât în scop ornamental, cât şi pentru numeroasele sale utilizări în alimentaţie şi cosmetică.

Aloe vera a fost utilizată pentru îngrijirea pielii începând din antichitate, menţiuni cu privire la rolul său se găsesc în scrierile unor autori antici. Printre efectele sale benefice amintim regenerarea ţesutului, calmarea şi hidratarea pielii arse sau iritate şi încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.

Maslinul

MaslineOlea europaea (măslinul) este un arbust găsit în majoritatea Africii, bazinul mediteranean, peninsula Arabia şi Asia de Sud. Creşte până la înălţimi cuprinse între 8 – 15 m, având frunze verzi argintii şi flori albe.

Fructul are dimensiuni cuprinse între 1 – 2,5 cm şi este recoltat atunci când este verde sau purpuriu. Acesta are o importanţă semnificativă pentru ţările cultivatoare, în special datorită uleiului obţinut prin prelucrarea fructului.

Uleiul de măsline este bogat în acizi graşi nesaturaţi, provitamine, vitamina E şi antioxidanţi. Datorită acestor componente, este foarte util în regenerarea pielii.

Graul

Grau VerdeTriticum vulgare (grâul) a fost domesticit pentru prima dată în Asia de Vest în preistorie şi în timpul scurs de atunci s-au dezvoltat numeroase varietăţi.

Cultivat în special ca sursă de hrană, grâul şi-a găsit utilizări şi în cosmetică, datorită conţinutului de vitamina E din uleiul de germeni de grâu, un antioxidant important, care poate ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii şi poate contribui la menţinerea hidratării.

Pe lângă vitamina E, uleiul din germeni de grâu mai conţine şi cantităţi însemnate de acizi graşi, printre care se află acizii linoleic, palmitic, oleic şi linolenic.

Lavanda

LavandaLavandula angustifolia (lavanda) este o plantă originară din vestul regiunii mediterane, în principal din nordul Spaniei.

Este un arbust care poate creşte până la înălţimi cuprinse între 1 şi 2 metri, având flori roz-violet. Numele speciei, angustifolia, provine din limba latină şi înseamnă frunză îngustă.

Este cultivată ca plantă ornamentală, mulţumită florilor sale, dar şi a mirosului plăcut. Tot datorită mirosului plăcut este cultivată pe suprafeţe însemnate ca materie primă pentru parfumerie. În compoziţia produselor cosmetice, se evidenţiază ca un relaxant muscular, având potenţialul de a sprijini vindecarea rănilor.

Arborele de Shea

Nuci de SheaButyrospermum parkii (cunoscut şi ca Vitellaria paradoxa, arborele Shea) este originar din Africa; creşte în sălbăticie în zonele de savană uscată.

Cuvântul englez „shea” provine din limba bambara din Mali, fiind însă cunoscut sub o varietate de nume în Africa centrală, dată fiind utilizarea şi răspândirea sa.

Arborele produce primele fructe la vârste cuprinse între 10 şi 15 ani. Producţia maximă este atinsă la vârste cuprinse între 20 şi 30 ani, după care arborele poate produce fructe până la 200 ani.

Fructele sunt asemănătoare prunelor mari, coacerea lor durând între 4 şi 6 luni. Un arbore produce în medie 15 până la 20 kg fructe proaspete. Pulpa fructului, subţire şi bogată în nutrienţi, acoperă o sămânţă relativ mare, bogată în ulei, din care este extras untul de Shea. Acesta este folosit la prepararea alimentelor în Africa.

Untul de Shea este o grăsime care conţine cinci acizi graşi principali: palmitic, stearic, oleic, linoleic şi arahic. Dintre aceştia, ponderea cea mai mare o au acizii stearic şi oleic. Pe lângă acizii graşi, în untul de Shea s-au decelat şi compuşi fenolici. Profilul fenolic decelat este similar cu cel al ceaiului verde.

Pe lângă utilizarea sa în alimentaţie, compoziţia sa îl face deosebit de util în cosmetică, datorită efectului hidratant de durată şi sprijinirea capacităţii de vindecare a pielii.

Caisul

caisPrunus armeniaca (caisul) este un arbore cu înălţimi cuprinse între 8 -12 m, având o coroană densă, florile fiind alb – rozalii.

Fiind cultivat la scară largă, originea exactă a acestuia rămâne neelucidată. Conform unei ipoteze, ar fi originar din regiunea Armeniei, unde este cultivat începând din antichitate, de unde provine şi numele speciei, armeniaca.

Ocupă un loc semnificativ în alimentaţie, fiind unul din cele mai comercializate fructe. Conform unor date din literatura de specialitate, compuşii din seminţele de Prunus armeniaca prezintă activitate antioxidantă şi antimicrobiană.

Migdalul

MigdalaPrunus amygdalus (migdalul) este un arbore originar din Orientul Mijlociu şi Asia de Sud.

Arborele creşte până la înălţimi cuprinse între 4 – 10 m, având un trunchi cu un diametru de aproximativ 30 cm.

Florile variază de la alb la roz, având 3 – 5 cm în diametru şi 5 petale. Migdalul creşte cel mai bine în zone cu climă mediteraneană, cu veri calde şi secetoase şi ierni blânde şi ploioase.

Domesticirea migdalului a început în Orient, încă din antichitate, prezentând o serie de utilizări culinare, azi răspândite pe tot mapamondul. În cosmetică, uleiul său este util în hidratarea pielii, datorită faptului că acesta este bogat în acizi graşi.

De asemenea, unele date din literatura de specialitate indică şi un potenţial antimicrobian şi antifungic.
Astfel, prin ingredientele vegetale de provenienţă organică din compoziţia sa, OrganiCare

Body Lotion îngrijeşte şi menţine sănătatea pielii.

OrganiCare Body Lotion

Loţiune de corp
250 ml

Ingrediente: apă, extract din frunze de Aloe barbadensis, alcool cetearilic, extract din fruct de Olea europaea, ulei din germeni de Triticum vulgare, glicerină, cocogliceride, ceteril glucozidă, extract din frunze de Lavandula angustifolia, unt de Butyrospermum parkii, ulei din seminţe de Prunus armeniaca, ulei de Prunus amygdalus dulcis, dehidroacetat de sodiu, benzoat de sodiu, parfum, algin, acid citric.

Mod de utilizare: masaţi loţiunea pe mâini şi corp. Utilizaţi după duş sau baie şi după expunerea la soare sau vânt rece, în cazul în care pielea se simte uscată şi înroşită.
Doar pentru uz extern. Testat dermatologic.

Nr. înregistrare CPNP 1920643 / 27.03.2015

Prezentare Video – Cosmeticele Organice OrganiCare

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “OrganiCare Lotiune de Corp (250 ml)”

Comanda Acum!