Pasta de Dinti Organica cu Argila, Lamaie si Salvie

organicare-toothpaste-white-clay-75-ml

Beneficiile utilizarii Pastei de Dinti cu Argila, Lamaie si Salvie

Pastă de dinți cu argilă albă, cu aromă de lămâie și salvie;

Cu efect de albire și dezinfectant;

Curăță perfect și conferă străucire dinților.

Pret:

31,68lei

Prospect Pasta de Dinti cu Argila, Lamaie si Salvie

Este foarte important ca pasta de dinti sa fie organica pentru a evita alergiile si alte afectiuni. Acesta pasta de dinti este fabricata din ingrediente 100% Organice, fara substante chimice.

Pasta de dinti este ideala pentru utilizarea zilnica a intregii familii.

Pasta de dinti cu lut alb si aroma de lamaie si salvie are un puternic efect de albire si dezinfectare, curata in profunzime si reprezinta solutia ideala in cazul in care frumusetea dintilor e foarte importanta pentru tine.

Asigura o respiratie proaspata de lunga durata si previne formarea placii de tartru.

Pasta de dinti nu contine fluor si curata in profunzime dintii.

Comandă Telefonic: 0741101409, 0762293572, 0728862949.

Dintele este o structură albicioasă, calcifiată găsită în maxilarele multor vertebrate, având un rol important in masticatie. Rădăcinile dintilor sunt acoperite de gingii. Dintii nu sunt constituiti din oase, ci mai degrabă din mai multe tesuturi cu densităti şi durităti variabile.

Structura generală a dintilor este similară la vertebrate, cu toate acestea există variatii considerabile în ceea ce priveşte forma şi pozitia lor, conditionate de alimentatia vertebratului în cauză. Unele animale dezvoltă un singur set de dinti, în timp ce altele dezvoltă mai multe seturi.

Rechinii, de exemplu, dezvoltă un set nou de dinti la fiecare două săptămâni, pentru a înlocui dintii uzati. Rozătoarele prezintă un număr de dinti care cresc continuu, fiind uzati prin ros, ceea ce asigură o lungime relativ constantă a acestora.

In functie de forma lor, legată in principal de rolul jucat in masticatie, dintii se pot impărtii in mai multe tipuri: incisivi, canini, premolari şi molari. Observând dantura unui vertebrat, putem obtine informatii referitoare la modul de hrănire al acestuia. Astfel, ierbivorele prezintă numeroşi molari (au o formă specifică şi un anumit număr de proeminente), utili în mestecarea şi zdrobirea vegetatiei; carnivorele în schimb au nevoie de canini (formă aproximativ conică, ascutiti pentru a putea vâna.

Comandă Telefonic: 0741101409, 0762293572, 0728862949.

La om dentitia este heterodontă, ceea ce semnifică existenta unor dinti diferiti prin formă şi functii, distingăndu-se incisivi, canini, premolari şi molari. In anatomie, pentru exprimarea numărului de dinti, se foloseşte aşa numita „formulă dentară”. Exprimarea acesteia se face raportat la tipul de dinti, numărul acestora şi semiarcadă. Ca şi la alte vertebrate, la om se disting două dentitii succesive, denumite dentitia temporară, respectiv dentitia permanentă.

Dentitia temporară este reprezentată de aşa numitii dinti de lapte în perioada copilăriei, al căror număr este 20.
Dentitia permanentă cuprinde un număr total de 32 dinti, pentru fiecare arcadă 16 dinti. Această dentitie apare treptat după vârsta de 7 ani.

Sub raport morfologic fiecare dinte prezintă: coroana – partea vizibilă a dintelui; rădăcina – fixată în alveolă (mai exact numită procesul alveolar) la a cărui extremă se află apexul sau vârful; colul dentar – cunoscut sub denumirea curentă de gâtul dintelui.
Din punct de vedere structural, dintele este format din substante diferite. Coroana este constituită din dentină sau ivoriu şi este acoperită cu email (numit şi substantă adamantină sau smalt).

Rădăcina este formată din tesut osos, cu structură specifică, acoperit de o substantă numit cement. ln interiorul dintelui se află camera pulpară şi canalul radicular, care adăposteşte pulpa dentară, constituită din vasele şi nervii dintelui care traversează orificiul apexian al dintelui.

Fixarea dintilorin alveolele dentare se face prin parodontiu. In anatomie parodontiul este definit ca „aparat de sustinere şi fixare” a dintelui. Fixarea se face de fapt printr-un sistem de fibre conjunctive implantate în cement, în peretele alveolar şi în gingie.

Datorită rolulului important pe care îl are dentitia în masticatie, dintii vin în contact direct cu alimentele ingerate. Resturile de alimente care rămăn pe suprafata dintilor, în special resturile care provin de la produsele care contin cantităti mari de glucide, constituie hrana bacteriilor care se găsesc in cavitatea bucală. Inmultirea excesivă a acestora, facilitată de abundenta de hrană, poate duce la diverse probleme ale dentitiei.

Placa dentară este constituită dintr-un biofilm de bacterii care sunt prezente pe dinti. Dacă nu este indepărtată periodic, prezenta ei poate duce la probleme ale gingiilor. Având timp suficient la dispozitie, placa se poate mineraliza, formând tartrul. Cariile dentare sunt asociate cu un anumit tip de bacterii producătoare de acid.

Având la dispozitie hrană suficientă, în absenta oxigenului, unele specii de bacterii din cavitatea bucală produc acid lactic, care dizolvă calciul şi fosforul din smaltul dintilor. Acest proces de demineralizare poate duce la distrugerea dintilor (aparitia cariilor).

Saliva poate să neutralizeze în timp aciditatea produsă de bacterii, ajutând la protectia dintilor, dar nu poate traversa placa, In aceste zone acidul lactic produs de bacterii nu este neutralizat.

Astfel, devine importantă îndepărtarea resturilor de alimente rămase pe suprafata dintilor pentru a lipsi bacteriile de hrana necesară dezvoltării respectiv multiplicării şi totodată reducerea numărului de bacterii prezente în cavitatea bucală, scăzând în acest mod cantitatea de acid care se poate forma ca rezultat al activitătii acestora.

Pastele de dinti OrganiCare Calivita contin ingrediente care îndepărtează resturile de alimente acumulate in urma meselor şi extracte de plante provenite din culturi organice care ajută la controlarea bacteriilor din cavitatea bucală, contribuind astfel la mentinerea unei dentitii sănătoase.
Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Ingrediente Pasta de dinti

Kaolinul (lutul alb) este un compus găsit în natură, al cărui nume provine din cuvinte chinezeşti, care de-a lungul timpului şi-a găsit numeroase utilizări: în ceramică (portelan), materiale de constructii, cosmetică şi medicină. In compozitia pastelor de dinti se remarcă datorită eficientei sale în curătare şi albire, particulele de dimensiuni mici fiind foarte eficiente la indepărtarea resturilor de alimente de pe suprafata dintilor.

Citrus limon (lămâiul) este un arbore din familia Rutaceae, al cărui origini rămân neelucidate. Se presupune că ar proveni din India, Myanmar sau sudul Chinei. In Europa este cunoscut din perioada Imperiului Roman. Uleiul din coaja de lămâie se remarcă prin proprietătile sale aromatizante, unele cercetări conferindu-i şi un potential antibacterian.

Salvia officinalis (salvia) este o plantă perenă, veşnic verde, cu tulpină lemnoasă, frunze cu nuante de gri şi flori albastre sau purpurii. Este originară din regiunea mediteraneană, fiind naturalizată în multe regiuni ale globului. Are o istorie lungă a utilizării în medicina traditională şi gastronomie, azi fiind cultivată şi ca plantă ornamentală. Ştiinta modernă recunoaşte potentialul antiinflamator, antifungic şi antibacterian al plantei.

OrganiCare White Clay Toothpaste Gel Lemon and Sage ( Pastă de dinti cu lut alb, lămâie şi salvie) sub forma de tub cu 75 ml  de pasta.

Ingrediente: sorbitol, apă, dioxid de siliciu hidratat, lauroil glutamat de sodiu, kaolin, gumă xantan, extract din frunze de Salvia officinalis, ulei din coajă de Citrus limon, glicerină, sorbat de potasiu, dehidroacetat de sodiu, limonen, geranial, neral.

Mod de utilizare: pentru o eficienţă mai bună recomandăm folosirea produsului de câteva ori pe zi; lăsaţi produsul să acţioneze câteva minute în gură înainte de clătire.

Utilizare pasta de dinti organica cu argila, lamaie si salvie

Se aplica o cantitate mica pe periuta de dinti si se spala dintii dupa fiecare masa.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Pasta de Dinti Organica cu Argila, Lamaie si Salvie”

Comanda Acum!