Power Booster – 90 Tablete

power-booster-calivita

Beneficiile Produsului Power Booster de la Calivita

 

Ajuta la arderea grasimilor si astfel, la eliberarea de energie;

Creste rezistenta la boli (imunitatea, in general);

Accelereaza vindecarea ranilor;

Faciliteaza regenerarea tesuturilor;

Stimuleaza refacerea tesuturilor (a pielii, cartilajelor, tendoanelor);

Accelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare si impiedica degradarea acesteia

Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Pret:

117,70lei

Prospect Power Booster (Natural HGH Support) de la Calivita

După vârsta de treizeci de ani, secreţia hormonului de creştere (HGH -engl. Human Growth Hormone) scade treptat.

Este important de subliniat că, în contradicţie cu faza de stres acut „fugi sau luptă“, când secreţia de HGH creşte brusc, în cazul stresului cronic are loc exact contrariul. Astăzi, aproape toată lumea trăieşte şi munceşte sub un anumit tip de stres.

 

De aceea, ca şi în cazul multor alţi hormoni, nici cantitatea şi efectul fiziologic al hormonului de creştere nu mai sunt suficiente. În cazul oamenilor mai în vârstă, eliberarea hormonului de creştere încetează aproape complet.
Efectul Natural HGH SupportPe măsură ce nivelul hormonului de creştere scade, se modifică şi funcţionarea organismului: se reduce masa musculară, se depune o cantitate tot mai mare de grăsimi în diferite zone ale corpului, slăbesc diferitele răspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mâncare, rinichii funcţionează mai puţin eficient.

Cea mai bună soluţie este să stimulăm organismul să secrete într-o cantitate mai mare hormonul de creştere! Însă cum?

Răspunsul este: cu ajutor extern!

Un astfel de ajutor extern este produsul fabricat de CaliVita, Power Booster. Acest produs complex, preparat din substanţe nutritive naturale, stimulează, prin intermediul unor mecanisme eficiente, secreţia internă a hormonului natural de creştere (eliberarea endogenă).

Însă acest produs minunat, de o calitate deosebită, preparat din substanţe naturale, a fost întâmpinat de consumatori cu o anumită reticenţă. Şi nu întâmplător, căci administrarea artificială a hormonului de creştere poate avea consecinţe deosebit de nocive.
Din acest motiv, am dori să subliniem din nou că: Natural HGH Support NU CONŢINE HORMONI DE CREŞTERE SINTETICI !!!

Ingredientele Produsului Power Booster

Acest produs conţine substanţe nutritive care stimulează secreţia hormonilor de creştere importanţi. Printre acestea se numără aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina şi glutamina), neurotransmiţătorul numit acid gama-amino butiric (GABA), care acţionează sinergic cu vitamina B6, vitamina C, chelatat de crom, lecitină şi extract de Vicia Faba Major.

Aminoacizii şi GABA stimulează într-un mod complex secreţia şi înmagazinarea de HGH de către hipotalamus şi glanda pituitară. La aceste procese biochimice iau parte nenumăraţi hormoni şi substanţe considerate hormoni (somatocrinina, factor de creştere înrudit cu insulina – ILGF-1, somatomedina etc.).

Vitamina B6 şi vitamina C sensibilizează receptorii periferici de HGH din ţesuturile corespunzătoare, care astfel sunt capabili să lege o cantitate mai mare de hormoni de creştere.

Pe lângă nenumăratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom şi lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sânge şi stimulează eliberarea de HGH (care este cu atât mai puternică cu cât este mai scăzut nivelul colesterolului din sânge).

În plus, lecitina eficientizează efectul anabolizant al HGH şi al insulinei, creşte puterea fizică şi ajută la transformarea glicogenului din muşchi într-o substanţă stimulantă.

Boabele de Vicia Faba conţin o cantitate semnificativă de L-DOPA şi stimulează la fel de puternic secreţia de HGH de către glanda pituitară ca şi hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina.

Nutrienţii enumeraţi sunt eficienţi şi luaţi separat, însă împreună fac posibilă secreţia periodică a hormonului şi stimulează într-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de creştere în fluxul sanguin în perioadele de repaos, noaptea sau ziua.

Sub efectul acestor nutrienţi, secreţia hormonului de creştere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o oră şi jumătate după adormire.

Produsul trebuie administrat întotdeauna pe stomacul gol!

 

Cum ajută Power Booster organismul?

 

Se ştie că nivelul hormonului de creştere scade natural o dată cu înaintarea în vârstă. Dacă suplimentăm alimentaţia cu aminoacizii, vitaminele şi mineralele care se găsesc în Natural HGH Support şi care stimulează secreţia internă naturală a hormonului de creştere, nivelulde HGH produs în organism îl poate atinge pe cel din tinereţe.

Cum acţionează acest produs?

Power Booster este un produs modern monitorizat, care stimulează în mod adecvat secreţia şi eliberarea hormonului de creştere natural uman. Hormonul de creştere de origine naturală are un efect deosebit de benefic pentru organism, fără efecte secundare şi, în acelaşi timp, nu este considerat substanţă dopantă.

Mod de administrare: 3 tablete pe zi, pe stomacul gol, cu o oră înainte de culcare, şi de două ori pe zi înainte de odihna de după antrenament.

 O tabletă Power Booster conţine:
Piroglutamat de L-arginina 133,33 mg
L- lizina HCI 100,00 mg
L-Glutamina 100,00 mg
Extract de Vicia Faba Major 83,33 mg
L-ornitina HCI 66,66 mg
Lecitina 61,66 mg
Vitamina C 40,00 mg
GABA 33,33 mg
L-glicina 16,66 mg
Vitamina B6 2,00 mg
Crom 4,00 mg

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Power Booster – 90 Tablete”

Comanda Acum!