Pro STP (60 tablete)

pro-stp

Previne si trateaza afectiunile prostatei;

Contine extract de Saw Palmetto;

Recomandat in cancerul de prostata;

Previne aparitia afectiunilor aparatului urinar;

Are efect diuretic si antiinflamator;

Are efecte benefice asupra aparatului reproducator;

Produs recomandat doar barbatilor.

Pret:

142,71lei

Calitatea produsului Pro-State Power este atestata de catre:

Ministerul Sanatatii Ministerul Sanatatii din Romania. Vedeti avizul.

FDA Food and Drug Administration (FDA) din SUA cel mai dur forum mondial in domeniu;

GMP Good Manufacturing Practice (GMP) reprezentand bunele practici la fabricarea produselor.

Prospect Pro-State Power de la Calivita

Aveţi o viaţă sexuală normală?

Întrebările privind sexualitatea şi perpetuarea speciei sunt de o vârstă cu omenirea, iar interesul este la fel de mare în zilele noastre ca altădată.

Nici nu este de mirare, căci viaţa sexuală ne influenţează existenţa de zi cu zi. Este influenţată dispoziţia, starea de spirit, calitatea muncii, chiar şi răbdarea, înţelegerea de care dăm dovadă faţă de semenii noştri.

Starea tensionată, suprasolicitarea psihică au un efect negativ şi asupra vieţii noastre sexuale. Problema poate fi rezolvată cu ajutorul unor plante cunoscute în popor pentru efectul lor benefic.

Dacă tulburările sexuale sunt cauzate de creşterea prostatei sau de inflamarea acesteia, plantele ne oferă o soluţie naturală.

Ingredientele Active din Pro Stp Calivita

Saw Palmetto favorizează eliminarea urinei şi reduce frecvenţa urinărilor nocturne. A fost recunoscut în întreaga Europă ca remediu pentru tratarea hipertrofiei benigne a prostatei.

Pygeum africanum intervine în restabilirea echilibrului hormonal al organismului, încetineşte creşterea prostatei şi are efect diuretic.

Uleiul de In conţine 27 de tipuri de substanţe anticancerigene

Efectul urzicii: diuretic, astringent, fortifiant, antihemoragic.

Sarcina principală a licopinei este LUPTA ÎMPOTRIVA CANCERULUI.

Bioperina facilitează absorbţia substanţelor active din extractele de plante şi a oligoelementelor în organism.

Seleniul creşte libidoul bărbaţilor şi reduce simptomele neplăcute datorate dezechilibrelor hormonale. În plus, este indispensabil pentru formarea lichidului spermatic.

Zincul joacă un rol important în sistemul de reproducere masculin. Stimulează sinteza testosteronului, care ajută atât erecţia, cât şi ejacularea.


Aflaţi mai multe despre Prostată

Prostate Power se recomanda pentru prostataProstata este unul dintre organele sexuale masculine. Are aspectul unei castane mai mari; este un organ glandular care înconjoară uretra.

Produce un lichid lăptos alcalin care creşte mobilitatea spermatozoizilor şi umezeşte uretra (canalul de eliminare a urinei), protejând-o de infecţii.
Mai devreme sau mai târziu, în viaţa oricărui bărbat este inevitabilă dezvoltarea unei afecţiuni a prostatei.

Cele mai frecvente sunt tumorile maligne ale prostatei, care însă provoacă multe simptome neplăcute. Infecţii acute ale prostatei pot apărea deja în adolescenţă.

De obicei, infecţia se produce prin uretră. Odată cu înaintarea în vârstă, apariţia hiperplaziei benigne de prostată (HBP) este aproape inevitabilă. Aceasta este însoţită de urinări frecvente, dureroase, eliminarea incompletă sau intermitentă a urinei, putând cauza şi probleme de retenţie urinară.

Durerea iradiază din zona inferioară a abdomenului spre perineu, testicule şi anus. Deseori, HBP este însoţită şi de afectarea vieţii sexuale. Această boală neplăcută afectează 50% dintre bărbaţii cu vârste de peste 60 de ani şi 100% dintre cei peste 85 de ani.

În apariţia HBP, un rol important îl au atât factorii care ţin de stilul de viaţă, cât şi modificările hormonale. Cantităţi le mari de grăsimi de origine animală, zaharurile rafinate, pâinea albă, prăjiturile, alcoolul, consumul de cafea şi viaţa sedentară, toate duc la apariţia HBP.

Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul testosteronului scade, iar dihidrotestosteronul, care provine din degradarea hormonului, favorizează mărirea prostatei. Pentru prevenire şi menţinere, sunt importante un regim alimentar corespunzător şi utilizarea unor plante cu efecte benefice.
Un meniu bogat în proteine şi un aport crescut de zinc sunt utile în scop preventiv. Trebuie evitate condimentarea excesivă şi consumul de alcool.

 

Pro-State Power Contine 8 Ingrediente deosebit de eficiente in afectiunile prostatei

 

Dintre plante, extractul liposolubil obţinut din planta Sereona repens (Saw palmetto) ameliorează simptomele HBP.

Aceasta blochează funcţionarea enzimei care intervine în producerea dihi-drotestosteronului, împiedicând astfel hipertrofierea prostatei.

Pygeurn Africanum este un arbore veşnic verde a cărui scoarţă are efecte tămăduitoare. Substanţele sale active sunt steroli liposolubili şi acizi graşi care, de asemenea, arneliorează simptomele HBP.

Extractul din seminţe de in este utilizat în inflamaţiile şi hipertrofia prostatei. Scade senzaţia imperioasă de a urina şi cantitatea de urină acumulată în vezică. Un alt avantaj constă în faptul că împiedică creşterea celulelor prostatei.

Extractul de urtica dioica – urzică are efect diuretic şi antiinflamator. Extractele din plante şi substanţele biologic-active de origine vegetală, precum şi mineralele, exercită, de asemenea, efecte benefice.

Astfel, licopina, un carotenoid cu efect antioxidant, a ajuns nu demult în centrul atenţiei cercetărilor împotriva cancerului. Uleiul de in, datorită acizilor săi graşi nesaturaţi, este deopotrivă util în prevenire şi tratare.

Zincul joacă un rol important în funcţia de reproducere a bărbaţilor. Participă la secreţia hormonului sexual masculin, la sinteza testosteronului, fiind benefic in prevenirea hipertrofiei de prostată.

Seleniul este un antioxidant deosebit de puternic, care impiedică efectul nociv al radicalilor liberi, reduce procesele inflamatorii.

Consumul sistematic de seleniu este indispensabil bărbaţilor. Din seleniul asimilat de organism, doar jumătate ajunge in testicule, contribuind la formarea spermei. Acesta sporeşte dorinţa sexuală a bărbaţilor şi reduce simptomele neplăcute ale tulburărilor hormonale.

Prostata este expusă la diverse boli şi poate cauza numeroase simptome neplăcute în viaţa de zi cu zi. Afecţiunile prostatei pot fi prevenite cu o îngrijire atentă, cu acceptarea unui stil de viaţă corespunzător şi prin utilizarea unor plante şi minerale.

Prostate Power – O soluţie pentru bărbaţi.

Parerea clientilor despre Pro-State Power

 

“Sunt barbat si am implinit varsta de 58 de ani. Din pacate varsta a venit si cu probleme de sanatate si anume probleme cu prostata. Am gasit pe internet acest produs si l-am cumparat. Dupa cateva saptamani de administrare simptomele s-au ameliorat si in definitiv au disparut complet. Daca aveti aceeasi problema vi-l recomand.
***
“Am fost diagnosticat cu prostata marita. Un prieten mi-a recomandat acest produs. L-am cumparat si spre surprinderea mea am simtit imediat efectele benefice ale acestuia. Mentionez ca pana in acest moment am folosit fel si fel de produse fara niciun rezultat sau rezultate modeste dupa luni de administrare. Sunt foarte incantat si momentan am o viata normala.”

Mod de Administrare Prostate Power de la Calivita

Recomandari Prostate Power:
Mod de administrare Prostate Power:
Adenom de prostata
Aparat urinar
Cancer la prostata
Diretic in afec. renale si la prostata
Nicturie adulti
Prostatita
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

 

Legenda:

1-0-1 = o tableta dimineata si una seara

 O tabletă Prostate Power conţine:
Extract din Saw Palmetto 300 mg
Extract din frunze de urzica 150 mg
Ulei din seminte de in 150 mg
Scoarta de Pygenum Africanum 60 mg
Zinc 15 mg
Licopina 2,5 mg
Bioperina 1 mg
Seleniu 80 mcg

 

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Pro STP (60 tablete)”

Comanda Acum!