Pure Yucca (100 capsule)

pure-yucca-calivita-pret-prospect

Detoxifică organismul;

Accelerează metabolismul;

Se recomandă în afecţiunile intestinului gros;

Revigorează şi întinereşte organismul;

Îmbunătăteşte echilibrul fizic şi psihic;

Reglează nivelul colesterolului şi al stresului;

Se recomandă în cazuri de inflamaţii ale articulaţiilor.

 

 

Pret:

69,30lei

Prospect Pure Yucca de la Calivita

Cunoaşteţi micile minuni din lumea plantelor?
Acum vă prezentăm o plantă din America. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabilă a farmaciei populare locale. Deoarece este greu să enumerăm toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.

Pure Yucca contine yuccaYucca este o planta vesnic verde, care creste in Statele Unite ale Americii, Mexic si in Insulele Caraibe. Seamana intrucatva cu un palmier:are o tulpina groasa si scurta si frunze lungi si ascutite.

Florile de Yucca au forma de clopotei si formeaza ciorchini mari , piramidali, care miros foarte puternic in timpul noptii.

Yucca face parte din familia liliacee, iar indienii o considera cea mai frumoasa floare a desertului. Din cauza proprietatilor sale curative incredibile a fost numita “arborele vietii”.

Conform diviziunii moderne a bolilor, afectiunile inflamatorii cronice ale intestinului gros (catar, polipi, boala lui Chron, colita ulceroasa) si afectiunile reumatice sunt incluse in categoria bolilor metabolice cronice.

O serie de plante medicinale pot grabi eliminarea materiilor reziduale si toxice din organism, datorita efectelor lor diuretice si de aceelerare a proceselor metabolice, imbunatatind astfel starea generala a celor care sufera de afectiuni cronice si degenerative. Dintre toate aceste plante yucca are efectul cel mai puternic.

Dar care este secretul acestei plante? Probabil faptul ca creste in cele mai aspre conditii climaterice: noaptea indura frigul , inghetul si vantul, iar ziua canicula insuportabila si lipsa ploii, care poate sa nu cada luni de zile. Extractul de yucca contine numeroase enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substante.

Yucca se Recomandă în Numeroase Afecţiuni

Yucca are nenumarate efecte asupra organismului uman, dar cel mai important este acela de detoxifiere. Deasemenea imbuntateste absorbtia , faciliteaza procesul de digestie, regleaza eliminarea materiilor reziduale din organism.

Yucca este un ajutor nepretuit, in primul rand pentru cei care sufera de diferite afectiuni ale intestinului gros. Numarul acestora este in crestere, in special in tarile industrializate, unde una din trei persoane prezinta simptome de inflamare cronica a intenstinului gros.

In ultimul timp soponina din yucca a fost folosita cu succes in tratarea inflamatiilor articulatiilor. Aceata planta actioneaza intr-un mod asemanator steroizilor si medicamentelor nesteroidiene antiinflamatoare, insa fara a avea efectele negative ale acestora.

Dupa o cura de yucca de cateva saptamani, organismul se revigoreaza si intinereste. Acesta planta cu efecte tamaduitoare extraordinare imbunatateste echilibrul fizic si psihic, ofera senzatia de vitalitate si asigura protectie impotriva diferitelor infectii si boli. Totodata reduce si nivelul colesterolului sanguin si efectele stresului.

Pure Yucca – Veşnic verde!

Pure Yucca comentat de Dumitrescu Ionela in data de . Foarte bun produsul!L-am folosit pentru detoxifiere si mi-a dat o stare generala foarte buna.4.5

 

Indicatii Terapeutice Pure Yucca

Recomandari Pure Yucca:
Mod de administrare Pure Yucca:
Acnee
Afectiuni articulare degenerative
Antiinflamator
Asimilarea si arderea grasimilor
Boala Crohn
Colecistita (fara pietre)
Colita, colon iritabil
Constopatie
Detoxifiere
Discopatii
Guta
Hemoroizi
Hepatita
Insuficienta renala
Laxativ
Miros neplacut al corpului
Obezitate
Persoana in varsta – preventiv
Reumatism
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

Legenda:

1-1-1 = o capsula dimineata, una la pranz si una seara

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Pure Yucca (100 capsule)”

Comanda Acum!